Nakupujete někdo boty z Turecka a vyplatí se to?

491
14.3.26 09:14

Obuv Turecko

Ahoj,
budem potřebovat nové boty, a ráda bych botasky. Nakupujete někdo třeba boty přes skupinku na fb z Turecka? Myslím přes české prodejce.
Je to tam o dost levnější než v obchodě a říkám si, jestli ty Adidasky nejsou třeba stejné a liší se „jen“ cenou.
Nechce se mi dávat 1500, když mohu třeba půlku ušetřit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36168
14.3.26 09:29

Ne, budou to fejky. Vyhodíš 700 za boty a kdo vi co ti přijde :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5129
14.3.26 09:42

Tak originály to určitě nejsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34970
14.3.26 09:45
@MamaZBrd píše: Více

Ne, určitě to nebude originál a vyhodíš peníze za fejky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21892
14.3.26 09:53

Tohle nebude originál. Kvalita zpracování fejků se dost liší. Naživo jsme tam na boty koukali vloni a některé byly v docela slušné kvalitě poměrem k ceně, něco byl šunt, co se rozpadne do měsíce. Ono abys nedala nejdřív 700 a pak znova 1500. A teda kvalita bot Adidas v originálních obchodech šla také hodně dolů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.3.26 09:54

To už si je můžeš koupit v decathlonu a v klidu vyzkoušet

• Citovat
  • Upravit
13849
14.3.26 10:02

Hlavně pozor na podvodníky, ať někomu nepošleš peníze, a nic ti nepřijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16163
14.3.26 11:24

Kup si rovnou šmejdy z Temu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2834
14.3.26 12:05

No tak bude to stejne jako na tržnici v Turecku, ale dražší než tam…ja nechapu, ze ma někdo potrebu si kupovat fejkove veci. Podle me kdyz na neco nemam, tak si to nekoupím anebo kdyz se mi nechce vyhozovat hodne peněz jen za značku, tak si koupim nejakou kvalitni alternativu, ale proč kupovat fejky značky, to nechapu.

Radeji bych si koupila nejake kvalitnejsi boty treba v Decathlonu za cenu nekvalitních fejku Adidas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
14.3.26 12:16

@Dn0712

No my chceme prostě nějaké pohodlné jarní botasky na procházky a lehký terén. Nemusi to být zrovna Ády. Jen je to jedna ze značek, co mě napadá.
A hlavně si říkám, že může být klidně možné, že se to vyrábí na jednom místě a rozdílná je pouze cena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2034
14.3.26 13:09

@MamaZBrd nevím,ale manžel si koupil v Turecku crocssi a vůbec se to nedá srovnat s originálem, tvrdý jsou jak prase

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1717
14.3.26 13:09
@nozu píše: Více
Žejo, hrůza, můj otčím rád vždy kupoval adidasky a říkal, že jsou čím dál horší :cert: Když čtu vespod jazyku Made in China, made in Vietnam, ježí se mi chlupy :zed: OT: Nedávno jsme kupovali lednici, já chtěla českou Etu, než jsem se dozvěděla, že už asi 15 let je taky made in China :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102373
14.3.26 13:18
@Dn0712 píše: Více

No, ja spis nechapu, ze ma nekdo potrebu platit za znacku s kvalitou tech fejku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15898
14.3.26 13:38

A víš za kolik je mají přímo v tom Turecku? :mrgreen:
Běžná cena je 300-500 tr lir. ;) Na koruny je to cca půlka.
Teď mi někdo může říct, že ne, že jsou ceny vyšší. Ano, v těch turistických pastech jsou vyšší. Ale mezi místníma jsou ceny takto nízké.
Jsou to fejky, což je jasný, ale dost často to jsou mega nepovedené fejky… A ty se teda prodávají nejvíc v těch turistických oblastech.
Ale dá se tam najít hodně kvalitní oblečení. I značkové. A u spousty věcí nejde poznat, zda to jsou fejky, nebo origoš. Ale ty jsou v městech, kam normální all in turista nezabloudí.
Chlap si tam nakupuje dost věcí a jsou kvalitní. Jen teda už máme svoje prodejce. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102373
14.3.26 15:27
@Šmoulice píše: Více

Tak ono spousta fejku vznika v te samé továrně, ze stejnych materiálů, jen si to prodaj sami :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák