Nenačtení věcí u samoobslužné pokladny

Anonymní
3.3.26 07:04

Nenačtení veci u samoobslužné pokladny

Zdravim, vcera se me stala takova zvláštní vec, ktera se me nikdy nestala. Nakupovala jsem v Lidlu u samoobslužné pokladny a nenačetla se me tam jedna vec a ja si toho vsimla az ted co studuju listek. Takže jsem to mela jako kdyby zadarmo a normálně me to pustilo a ja jsem z toho ted docela nesvá, aby nekdo nekontroloval kamery a nemyslel si, ze jsem to ukradla. Co by jste v takovém pripade delali? Ta věc byla docela vetší. Za cca 150 kč, ale i tak se citim nekomfortně:(
Nestalo se to nekdy nekomu? Nemate s tim nejake zkušenosti? Jestli ty kamery prohlíží zpetne?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36148
3.3.26 07:10

Nedělala bych nic. Klid. S takovými ztrátami počítají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1041
3.3.26 07:10

Ahojky, je hlavne divne, ze to ta vaha nepoznala. Nevim, pokud mas spatne svedomi zajdi tam a rekni co se ti stalo. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6304
3.3.26 07:17

Nemyslim si, ze niekto spatne prehliada kamerove zaznamy.
A to, ze niekto nieco ukradne/zle nablokuje platis. Maju ta zahrnute v cene za tovar.
Som cynicka, ale aj tomu predavacovi to bude uuuplne jedno, ze tam prides so svojim ciernym svedomim.
Ak by som prisla na nejaku chybu, isla by som s tym za clovekom, ktory napr. pestuje zeleninu, chova, alebo predava nejake svoje vyrobky. Skratka kde to je adresne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43037
3.3.26 07:21
@Anonymní píše: Více

co to bylo, resp. kolik to vazilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
3.3.26 07:22

Ahoj, to se stane, i kdyby zpětně kamery projížděli, tak snad uvidí, že jsi měla vůli věc oskenovat a tím pádem načíst, ne? ;) V tom fofru si člověk prostě někdy nevšimne. Jinak za mě je jejich chyba, že jim rovnou nadvakrát selhal systém. To mají za to, že všude cpou ty samoobslužné pokladny. :lol:
Každopádně mně se to stalo v Penny, ale tím způsobem, že mi položky markoval přímo prodavač, něco se mu nenačetlo a on si toho nevšiml. Já to taky zaregistrovala až doma, když mi došlo, že jsem platila nějak málo a mrkla na účtenku. Nebudu lhát, taky jsem se necítila úplně komfortně, na druhou stranu to absolutně nebyla moje chyba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69117
3.3.26 07:27

Jako žes to načetla, položila na váhu, zaplatila a ono ti to nic nenamarkovalo? Sice se mi to nezdá, mně to spíš řve opačně - váš balíček sýrů není balíček sýrů :cert: Ale vzhledem ke spolehlivosti těchhle zařízení… Zcela bez výčitek. Pokud tys neudělala chybu typu strčím to rovnou do tašky, je to problém obchodu, ne tvůj. Já si hlídám jenom, aby ta krava pokladna neosidila mne, nikoliv já ji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16281
3.3.26 07:33

To se dost divím, že věc za 150,–Kc nenacetla váha, má to citlivost i třeba 40g na kostičku droždí nebo i mnohem míň za pytlík sušeného, moc se mi tomu příběhu věřit nechce. Za mě zase snaha rozproudit kontroverzní diskuzi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34010
3.3.26 07:39
@Anonymní píše: Více

Nějak se mi tomu nechce věřit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6113
3.3.26 07:41

A já pípala i s nenačteným lízátkem, co si dcera nechala v ruce. Sakra! :lol:

Ale jinak by mě zajímalo, jak to proběhlo?
Na váhu si to nenačtené asi nedala, to by ti ukázalo…, tak kde si to měla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.3.26 07:44

Nic, řekla bych si, že jsem ušetřila…občas se něco nepovede a platí se zbytečně, tak se to srovná…už se nám to stalo i na normální pokladně, že nám nenaučtovali věc za 300 a bylo to v Polsku, zpátky nepojedu…

• Citovat
  • Upravit
43037
3.3.26 07:59
@zrcadlo píše: Více

no musel by to byt asi papir, proto jsem se ptala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1929
3.3.26 08:08

Nam sa raz stalo, ze sme v Kaufe zabudli namarkovat jednu vec (ten system ze markujes pocas nakupu a na pokladni uz len zaplatis) a namatkova kontrola zrovna tu jednu skusila. Tak nas poslali na normalnu pokladnu a tam pokladnicka nenamarkovala iny (drahsi) predmet :lol:

co s tym? Teraz spatne uz nic. Len pozor, v niektorych obchodoch (zrovna ten kauf) obcas SBS striehne na ludi u ktorych vyzera, ze by mohli urobit chybu (napr maju so sebou male deti) a potom za chybajuci rozok v nakupe za 2000 volaju policiu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15938
3.3.26 08:09

V Lidlu mají balonky s heliem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1108
3.3.26 08:17
@zrcadlo píše: Více

Taky se mi to nezdá. Ale občas to křičí taky zdánlivě zbytečně. Třeba u rohlíků. Jestli je teda nešidí a nejsou lehčí, než váha podle typu pečiva předpokládá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák