Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Anonymní píše: Více
proč anonym? to ti dali admini za úkol rozdmýchat novou diskusi?
Mám kožený batůžek takovej ten rozměr 34×32cm, ani velký ani malý. Dřív jsem měla taky problém s výběrem nějaké zajímavé kabelky.
Mám menší Pradu a větší Birkinku ![]()
…..kéž by ![]()
Větší mám Guess a pak pro mě ideální Valentino - ale do té nákup teda nedám ![]()
Tak záleží v jaké cenové kategorii. Já mám Reiker a spokojenost. Ale pokud jsi náročnejši, tak klidne i Hermés, ale na tu se prý dlouho čeká a nevím, jestli se v tom dají tahat nákupy ![]()
@jamik1416 píše: Více
No do kabelky za 300 litrů bych nedala ani žvejky
![]()
Sehnat opravdu velkou kabelku je umění, před pár lety jsem naposledy sehnala aspoň u Vietnamců a navíc tmavě šedé barvy, tu barvu miluju, je taková vděčná.
Od té doby ani ťuk, to, co všude vydávají za velké kabelky jsou jen větší, nikoliv velké.
Já si teď pořídila perfektní kabelku Vuch. Je ideální do práce i na menší nákup. ![]()
Guess, vejde se tam velká peněženka, deštník atd, ale bochník chleba tam asi nenacpeš ![]()
Vždyt po zádání do vyhledávače " shopper kabelka" vyjede toho tolik…jinak co zmiňují holky Vuch, Guess, Tommy Hilfiger,…
Já jsem je z běžného nošení úplně vyřadila, bolela mě z ní záda. Měla jsem totiž tendenci v ní tahat spoustu zbytečných krámů. Teď mám takovou střední do ruky, kam se vejde papír A4. A jednu velkou přes rameno nějakou no name z CCC za pár korun. Tu si beru, když potřebuji přenést notebook
@eileithia píše: Více
Taky jsem přesedlala na batohy. Mám pár kožených a jeden na noťas, ten nosím i na plavání, do sauny, fitka. Své záda mám ráda..
Zdravím holky 🙂. Už si nevím rady s výběrem kabelky, nic se mi nelíbí 🤦🏽♀️. Jaké máte vy? Já hledám takovou tu ideální, kam se vleze velká peněženka, nějaký hygienický nezbytnosti a v nouzi malej nákup. Manžel navrhoval Ikea tašku, ale to úplně není můj styl 😂. Budu vděčná za vaše recenze kabelek co máte 🙂.