Ocel, stříbro

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
10726
3.8.14 19:41

Ocel, stříbro

Tak ten první dotaz: lze zvětšit stříbrný prsten? předpokládám, že jo, ale nikdy jsem to nedávala dělat. za kolik cca? Není pak skoro levnější ten nový?

dotaz druhý: vlastně se to netýká oceli, ale setu, resp. dvoj či trojkombinace všeobecně. koupila jsem si naušnice a přívěsek. teď mě vrtá hlavou, jestli jsem si neměla rovnou koupit i prstýnek. myslíte, že je 3kombinace dobrý nápad anebo je lepší jen 2kombinace (jestli třeba 3kombinace není už přeplácaná).co myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13729
3.8.14 19:45

Zvětšit určitě jde, já jsem si prstýnek nechávala měnit (teď už nevím, jestli zmenšovat nebo zvětšovat) u známé zlatnice.

S kombinacemi neporadím, takové věci nenosím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1056
3.8.14 20:03
@tasa píše:
Tak ten první dotaz: lze zvětšit stříbrný prsten? předpokládám, že jo, ale nikdy jsem to nedávala dělat. za kolik cca? Není pak skoro levnější ten nový?dotaz druhý: vlastně se to netýká oceli, ale setu, resp. dvoj či trojkombinace všeobecně. koupila jsem si naušnice a přívěsek. teď mě vrtá hlavou, jestli jsem si neměla rovnou koupit i prstýnek. myslíte, že je 3kombinace dobrý nápad anebo je lepší jen 2kombinace (jestli třeba 3kombinace není už přeplácaná).co myslíte?

zvětšit jde a za druhé je to upně fuk když nevíme jak to vypada :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák