Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Tak ten první dotaz: lze zvětšit stříbrný prsten? předpokládám, že jo, ale nikdy jsem to nedávala dělat. za kolik cca? Není pak skoro levnější ten nový?
dotaz druhý: vlastně se to netýká oceli, ale setu, resp. dvoj či trojkombinace všeobecně. koupila jsem si naušnice a přívěsek. teď mě vrtá hlavou, jestli jsem si neměla rovnou koupit i prstýnek. myslíte, že je 3kombinace dobrý nápad anebo je lepší jen 2kombinace (jestli třeba 3kombinace není už přeplácaná).co myslíte?
Zvětšit určitě jde, já jsem si prstýnek nechávala měnit (teď už nevím, jestli zmenšovat nebo zvětšovat) u známé zlatnice.
S kombinacemi neporadím, takové věci nenosím ![]()
@tasa píše:
Tak ten první dotaz: lze zvětšit stříbrný prsten? předpokládám, že jo, ale nikdy jsem to nedávala dělat. za kolik cca? Není pak skoro levnější ten nový?dotaz druhý: vlastně se to netýká oceli, ale setu, resp. dvoj či trojkombinace všeobecně. koupila jsem si naušnice a přívěsek. teď mě vrtá hlavou, jestli jsem si neměla rovnou koupit i prstýnek. myslíte, že je 3kombinace dobrý nápad anebo je lepší jen 2kombinace (jestli třeba 3kombinace není už přeplácaná).co myslíte?
zvětšit jde a za druhé je to upně fuk když nevíme jak to vypada ![]()