Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Dobry den. Ocet pouzivam posledni dobou dost casto…prolevam tim pracku…mycku…umyvam…je moznost nekde koupit nejake vetsi mnozstvni nejak vyhodne? Dik za kazde info
Za dobrou cenu ho maji v lidlu. jinak bych zkusila prozkoumat nabidku makra…
Musím tedy říct, že vzhledem ke směšné ceně octa mě nikdy nenapadlo nad tím přemýšlet
. Nicméně, v makru jsem jednou narazila na 5l balení octa. Co si ale pamatuju, vyšlo to dráž než 5 flašek octa.
Vždyť stojí litr do desetikačky všude
kolik litrů za den spotřebuješ?
![]()
Kolik tak stojí litr octa? Od 7-12 Kč? Kolik ho tak bude potřeba? 50 l.? Já neříkám, že ušetřených 150,– není OK, ale když to má být třeba na 6 měsíců…
@Jarr a víš, že v pračce a myčce ten ocet leptá lepený těsnění? Aby se ti to pořádně neprodražilo ![]()
Příspěvek upraven 26.03.18 v 21:00
@Jarr píše:
Dobry den. Ocet pouzivam posledni dobou dost casto…prolevam tim pracku…mycku…umyvam…je moznost nekde koupit nejake vetsi mnozstvni nejak vyhodne? Dik za kazde info
Pokud máš někde poblíž bezobalovou prodejnu, tak tam prodávají výhodně ocet na váhu a navíc bílý, nebarvený (teda aspoň tady u nás v Hradci) a ten je rozhodně pro tvoje účely vhodnější. Přineseš si svojí nádobu libovolné velikosti z domova a oni ti tam načepují ![]()
Tyjo, taky používám ocet občas do pračky, myju s ním kohoutky atd. Ale nikdy mě nenapadlo přemýšlet, kde tento pár korunový prostředek koupit výhodněji. To jako setrite třeba i na rohlíku? Že mají někde o desetník levnější???
nerozumím tomu…
@Evulina píše:
Pokud máš někde poblíž bezobalovou prodejnu, tak tam prodávají výhodně ocet na váhu a navíc bílý, nebarvený (teda aspoň tady u nás v Hradci) a ten je rozhodně pro tvoje účely vhodnější. Přineseš si svojí nádobu libovolné velikosti z domova a oni ti tam načepují
Diky moc
Jde spis o to uda se neda opravdu nekde koupit ve vetsim. Ale chapu ze spoustu z vas nema v pondeli vecer co delat tak rejou no ![]()
Pracku uz tim prohanim 10 let…tak kdyby se ji neco stalo tak uz to preziju ![]()
Nerýpeme. Snažíme se dopočítat reálné možné úspory. Je to pro většinu z nás záležitost, nad kterou jsme do teď nepřemýšleli.
Takže kolik se tak dá reálně ušetřit za týden? Ocet se ředí, použije se ho tedy relativně méně. Takže tak 2 litry za týden?