Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahojky
holky, jak dlouho po porodu vám odcházely očistky? ![]()
Tak 5 dní celkem dost intenzivně a pak další 3 týdny, ale už jen jako slabá ms ![]()
První ryden asi v intenzitě mě běžné ms pak už jen jako slabé špinění další cca tyden ale rodila sem císařem…
Přesně na den 5 týdnů. První týden víc, pak akorát jako slabá ms.
Já jen týden a pak nic… a pak po dvou týdnech neskutečné křeče bolesti… vše zůstalo uvnitř, udělala se krevní sraženina, zůstali i nějaké blány…narkoza, čištění…nemocnice.
Týden velmi silné - cca 10 vlozek denně… pak týden slabší menstruace, 3-4 dny nic a pak zase slabší menstruace.. po 4 tydnech už vůbec nic úplně OK:-)každý to má individuální
Poprvé 4-5 týdnů, podruhé asi 2 týdny, ale
to mi po porodu operativně odebrali placentu, takže při tom dělohu i trochu “vyčistili”.
Asi 3 týdny, možná 4 a to mi dělali lýzu, protože se placenta sama neodloučila
Celé šestinedělí, poslední dva týdny už to bylo jen jako slabší menstruace. Velmi silné to bylo jen první týden.
Ahoj dnes jsem 8 den po porodu. Ještě docela krvácí, hlavně v noci je to intenzivnější, včera přes den už byla krev více růžová, ale přes noc zase více krvavější. Je to normální že ještě takto krvácí, nemělo by to pomalu zaslábnout. Často teda kojím, pořádně jsem se rozkojila až 5 den.
Po prvním porodu celé šestinedělí, po druhém dokonce 7 týdnů.