Očkování - Autismus

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13976
30.9.18 02:06

@beruska9 nerikam autismus, ale nemoci obsazene ve vakcinach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4367
30.9.18 05:29
@Anonymní píše:
Píšu anonymně, nechci abyste věděli kdo to píše. Pokud nebude možnost zachovat anonymitu, tak příspěvek rovnou smazat. Děkuji.
Autismus nezpůsobuje očkování! Jsem zdravotní sestra (SŠ), na vysoké studuji očkovací látky, vakcíny apod. V ničem není látka, která by dítěti způsobila autismus. Tuto poruchu má v sobě dítě již při početí, respektive narození. Některé látky (nebudu vypisovat jaké, bylo by to zbytečné) mohou proces autismu urychlit, proto se často diagnostikuje právě po očkování. Ale podstatě je to jen shoda okolností. Navíc tak jako očkované děti mají autismus, tak ho mají i naočkované. Tato fáma vznikla díky jednomu chytrákovi který to napsal do lékařských novin. Pokud vám toto tvrzení nestačí od proškoleného a kvalifikovaného člověka, tak už nevím co. Riskujete hold životy svých dětí. A zároveň spoléháte na očkování druhých.
Pokud mohu poskytnout radu, očkujte své děti povinnými látkami. Nejen že mu zaručíte místo ve školce a škole (pokud za ně nechcete platit), ale dost ve světe klesá proočkovanost. Což je na rovinu hodně špatné, vrací se nemoci, které byly považovány za vymýcené. Není na ně pěkný pohled, ale pokud nám vysokoškolským doktorandům chcete přidat laboratorní vzorky tak směle do toho.

Vy se tu ohanite tím, že jako VŠ vzdělaná víte vše, ale že dítě vezmou na státní školu a nikdo se nezajímá o očkování - to nevíte. Možná si doplňte vzdělání, očividně vš titul nestačí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4367
30.9.18 06:20
@Anonymní píše:
Píšu anonymně, nechci abyste věděli kdo to píše. Pokud nebude možnost zachovat anonymitu, tak příspěvek rovnou smazat. Děkuji.
Autismus nezpůsobuje očkování! Jsem zdravotní sestra (SŠ), na vysoké studuji očkovací látky, vakcíny apod. V ničem není látka, která by dítěti způsobila autismus. Tuto poruchu má v sobě dítě již při početí, respektive narození. Některé látky (nebudu vypisovat jaké, bylo by to zbytečné) mohou proces autismu urychlit, proto se často diagnostikuje právě po očkování. Ale podstatě je to jen shoda okolností. Navíc tak jako očkované děti mají autismus, tak ho mají i naočkované. Tato fáma vznikla díky jednomu chytrákovi který to napsal do lékařských novin. Pokud vám toto tvrzení nestačí od proškoleného a kvalifikovaného člověka, tak už nevím co. Riskujete hold životy svých dětí. A zároveň spoléháte na očkování druhých.
Pokud mohu poskytnout radu, očkujte své děti povinnými látkami. Nejen že mu zaručíte místo ve školce a škole (pokud za ně nechcete platit), ale dost ve světe klesá proočkovanost. Což je na rovinu hodně špatné, vrací se nemoci, které byly považovány za vymýcené. Není na ně pěkný pohled, ale pokud nám vysokoškolským doktorandům chcete přidat laboratorní vzorky tak směle do toho.

A podle tvých poznatků tedy můžeme říci, že očkování způsobuje nástup autismu. Který by se mohl a nemusel projevit. Zdá se mi, že moudrost VŠ nezaručí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3581
30.9.18 06:26
@Anonymní píše:

Hele, zdravotní sestro, teď jsi to trochu pokakala. Já jsem jednoznačně zastánce očkování - že způsobuje autismus je kravina, ale musím zmínit, že v tvém příspěvku jsou trochu nesrovnalosti - například ještě nikdo na světě nezjistil, jak vzniká autismus. Nelze tedy říct, že je v miminku od narození (ač si to taky myslím), nebo že ho urychlují některé látky z očkování.

Je to od tebe hezké, že se snažíš dát důvod k očkování, tomu tleskám, ale fabulujes úplně stejně, jako ten doktor, co si vymyslel souvislost mezi MMR a autismem.

P.S.: ve tvé větě „Riskujete hold životy“ se píše „holt“ s „T“. Když to napíšeš s „D“, nedává to smysl. „Hold“ s „D“ se používá například takhle „vzdávám ti, králi, svůj hold“. Omlouvám se za odbočení od tématu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1149
30.9.18 08:44

Mne samotnou by opravdu zajimalo, co autismus me dcery zpusobil. Ve fazi, kdy jsem prijimala fakt, ze je dcera jina a ze nas ceka celozivotni boj s touto diagnozou, jsem zalem prechazela od jedne teorie ke druhe, ale nicemu to nepomohlo. Ona kazda teorie ma svou pravdu. Doufam, ze uz na to nekdo brzy prijde, teorie jsou k nicemu. Co se tyka ockovani, tak na to mam svuj nazor. Ja sama mam vsechna ockovani i nepovinna. Dceri jsem je taky dala, ale to posledni jsme uz nedali, i dcery pediatr doporucil dal neockovat, ne ze by ockovani neco melo vyvolat, spis jen celou situaci jeste zhorsit. Ja jsem hlavne pro, aby se cela dospela populace preockovala, tim se nejvic zamezi sireni nemoci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3594
30.9.18 10:41

Anonymní, prokazuješ tu vakcinaci medvědí službu. Jen tak dál :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
30.9.18 11:46
@Pidulka1991 píše:
@beruska9 nerikam autismus, ale nemoci obsazene ve vakcinach.

Tak to se omlouvam za spatne pochopeni ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4077
30.9.18 11:51
@Anonymní píše:
V ničem není látka, která by dítěti způsobila autismus. Tuto poruchu má v sobě dítě již při početí, respektive narození. Některé látky (nebudu vypisovat jaké, bylo by to zbytečné) mohou proces autismu urychlit, proto se často diagnostikuje právě po očkování.

Diky že jsi potvrdila to co jsem psal o vakcínách a autismu, možná by stálo za to přečíst si i příbalový leták.

@Anonymní píše:
Navíc tak jako očkované děti mají autismus, tak ho mají i naočkované. Tato fáma vznikla díky jednomu chytrákovi který to napsal do lékařských novin

Byl to doktor Andrew Wakefield a ten chytrák upozornil že je podle jeho poznatků bezpečnější použít jednotlivé vakcíny než MMR, no a NHS tyto vakcíny stáhla z UKa rodiče mohly použít pouze MMR.

Jinak příbalový leták http://www.sukl.cz/…n/detail.php?… varuje před neurologickými problémy, které jsou i kontraindikací pro očkování. A zajímavé je že složka hepatitidis B5 je vyrobena rekommbinační DNA technologií a je tam poznámka že Jestliže je při narození podána první dávka vakcíny proti hepatitidě B, může být vakcína Hexacima použita k podání dalších dávek vakcíny proti hepatitidě B. Pokud ti to ve škole neřekly tak DNA technologii se vyrobí jen určité DNA sekvence a vakcína od jiného výrobce může obsahovat jiné antigeny se z hlediska imunitního systému nebude jednat o přeočkování. Takže je hodně zvláštní, klinické testy mohly vyjít s vakcinou proti hepatitide B od stejného výrobce nebo vyrobce který používá stejné sekvence DNA ale težko s jinou vakcínou vyrobenou stejnou technologií kde jsou jiné DNA sekvence.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
27.11.18 22:43

Ahoj, dnes vyšel článek o plánovaných změnách, pokud jde o odškodnění.
 https://denikn.cz/…stizeni-ano/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek