Očkování - Autismus

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6806
23.12.16 11:01
@jara4 píše:
@Baba
A víš, že je mi úplně ukredené, jestli mi zrovna ty věříš nebo ne? Ty bys pravdu nepoznala, ani kdyby se o tebe opřela. :potlesk:

V prekladu… „nemam argument, tak druheho urazim“? Je super, ze Ty mas absoluni a kristalove cire jasno a jistotu pravdy.
Mimochodem jsem se zasmala… ukaz mi nekoho provax, kdo stejne zbesile jako Ty tady tapetuje diskuse identickymi prispevky. To zavani fanatismem :think: a ten tvuj film tady byl uz X krat zminen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
23.12.16 17:46
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
23.12.16 17:52

@BellinkaX
Ano, už chybělo jen aby ses ty také ozvala, také mě na tebe upozorňovali. Holky, vy jste tak zaslepený sami sebou, že když má někdo jiný názor, tak je to špatně. Na všechno máte argumenty a vždycky „máte pravdu“, no myslím si, že moudřejší ustoupí. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
23.12.16 17:54
@jara4 píše:
@BellinkaX
Ano, už chybělo jen aby ses ty také ozvala, také mě na tebe upozorňovali. Holky, vy jste tak zaslepený sami sebou, že když má někdo jiný názor, tak je to špatně. Na všechno máte argumenty a vždycky „máte pravdu“, no myslím si, že moudřejší ustoupí. :zed:

Popadesate. Nazor muzes mit, ze autismus zpusobujou ufoni. Fakta mluvi jinak. Mas malo informaci, neznas souvislosti, proto to vidis zjednodusene :nevim: Coz ale nepochopis, dokud nezacnes skutecne studovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
23.12.16 18:04
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
23.12.16 18:09
@jara4 píše: :potlesk: @Baba

Dik. Ja to myslela v dobrem. Dokud nebudes mit problematiku skutecne nactenou - ale z relevantnich zdroju, utahne te kazdy posuk na varene nudli. Ale chapu, studium chce cas a usili. Verit tomu, co se mi zrovna libi, je snazsi.
Jestli se o ockovani nekdy zacnes skutecne zajimat, budes se stydet, ze si tady spamavola s tim odkazem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
23.12.16 18:19

@Baba
Já se nepotřebuji a nemám za co stydět. Možná že ty? A přestaň se už do mě navážet, nejsem malá holka. Je to ubohé. Nemám v povaze se jednoduššími lidmi hádat jako „bába“ na trhu. Myslíš si zřejmě, že když jsi sem vypsala 27265 příspěvků, že jsi hned ředitelka zeměkoule. No nedivím se, když nemáš čas na nic jiného, než jen sedět u netu. Jdi na čerstvý vzduch, udělá ti dobře. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
23.12.16 20:15
@jara4 píše:
@Baba
Já se nepotřebuji a nemám za co stydět. Možná že ty? A přestaň se už do mě navážet, nejsem malá holka. Je to ubohé. Nemám v povaze se jednoduššími lidmi hádat jako „bába“ na trhu. Myslíš si zřejmě, že když jsi sem vypsala 27265 příspěvků, že jsi hned ředitelka zeměkoule. No nedivím se, když nemáš čas na nic jiného, než jen sedět u netu. Jdi na čerstvý vzduch, udělá ti dobře. :mavam:

Prestan lhat a strasit lidi :nevim: O ockovani radsi nerad, vis o tom prd. Jak bys rekla ty - muj nazor :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6806
23.12.16 22:47
@jara4 píše:
@BellinkaX
Ano, už chybělo jen aby ses ty také ozvala, také mě na tebe upozorňovali. Holky, vy jste tak zaslepený sami sebou, že když má někdo jiný názor, tak je to špatně. Na všechno máte argumenty a vždycky „máte pravdu“, no myslím si, že moudřejší ustoupí. :zed:

Upozornovali? Kdopak na me upozornoval? A kde ve svem prispevku pisu o svem nazoru na ockovani? Ja psala neco jineho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6806
23.12.16 22:51

@Baba
Sledujes to?
Uz vim, odkud se bere ten stihomam, ze nekdo nekde hlasi doktory, kteri odlozi ockovani nebo v klidu vezmou reverz! Aneb podle sebe soudim tebe. Fakt masakr.
Jinak pekne svatky preju, nakonec mam volnooooooo :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
17.2.17 21:36
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
17.2.17 21:38
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
17.2.17 21:38
@jara4 píše:
http://svobodnenoviny.eu/…ckych-firem/ :potlesk: :potlesk: :potlesk:

Stary a na blbosti to ani casem nic neztratilo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
17.2.17 21:41
@jara4 píše:
https://www.seznam.cz/…ne-mmr-28146

Tak ty prachy fakt neriskuje. A od kdy novinari zkoumaji vakciny? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4077
29.9.18 22:58

Děvčata očkování autismus nezpůsobuje to je genetická nemoc, očkovaní způsobuje poruchy autistického spektra a to je něco uplně jiného i když příznaky jsou stejné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek