Očkování - Autismus

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21111
18.2.16 17:28
@Anonymní píše:
Ahoj holky. Po jake dobe od ockovani vase dite zacalo byt jine? Muj syn je necele 4tydny po ockovani jedina reakce 7 a 8den zvysena teplota nic vic. Nastesti. Autismus me hrozne desi tak jestli uz muzu byt klidna nebo se porad jeste obavat? :nevim:

buď klidná, spíš se zaměř na svojí přehnanou úzkostlivost, to by mohlo do budoucna dítě poškodit víc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
18.2.16 17:28

Pardon ale to je mysleny vazne? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
18.2.16 17:31
@Anonymní píše:
Ahoj holky. Po jake dobe od ockovani vase dite zacalo byt jine? Muj syn je necele 4tydny po ockovani jedina reakce 7 a 8den zvysena teplota nic vic. Nastesti. Autismus me hrozne desi tak jestli uz muzu byt klidna nebo se porad jeste obavat? :nevim:

muzes byt naprosto v klidu, autismus neni zpusoven ockovanim

Akorat teda nepises, jak velke dite to je. Autismus u mimin stejne nepoznas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1972
18.2.16 17:41

A bylo to očko Hexa nebo MMR? MMR má nástup reakcí později. Taky mám z očkování vždycky strach a oddychnu si až uplyne delší doba a dcera je v pořádku. Autismus očkování někdy může rozjet, ale asi už k tomu musí být vrozené predispozice. Včera jsem tady četla dotaz jedné maminky na kočárek pro dceru, ze které se po očkování stala hadrová panenka, přestala se úplně hýbat. Takže některé reakce v diskuzi o tvých úzkostech apod. neřeš. já tě chápu. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.2.16 17:44

Mozna to je blba otazka ale muj syn ma od narozeni porad nejake zdravotni problemy. Dokonce jsme dlouho dochazeli na neurologii, rehabilitace Z neurologickeho hlediska je shledanej zdravej. Ma uz pres 2roky. A ockovani uz nam zadny lekar nechtel dal odkladat. Nekde jsem cetla ze se dite zmenilo az po del :nevim: si dobe. Tak neni divu ze mam o nej strach. Kdyby slo od malinka o zdrave dite urcite bych tak nepanikarila. Mam Uz starsi dceru a ta byla od malinka uplne zdrava. Tak jsem tyhle diskuse dost prehlizela.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.2.16 17:47

Jinak ockovani to bylo MMR

• Citovat
  • Upravit
72725
18.2.16 18:09
@Anonymní píše:

u malých dětí to nepoznáš, takže tak 3 roky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
18.2.16 18:10

Nedivim se, ze mas strach a obavy. Jsem na tom stejne.

Vzhledem k tomu, ze je v mem okoli par deti s autismem. Maminky vidi rozdil v chovani ditete pred a po. Na tom zadnou studii od farma firmy nepotrebuji..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1972
18.2.16 18:24

Tak pokud mu už byly dva roky, tak snad to bude v pořádku. Prý děti aspoň dvouleté to očkování snáší líp než mladší. MMR nenechám naočkovat dřív než bude potřeba na přihlášku do školky, takže budu odkládat taky co to půjde. Já bohužel zase znám holčičku, které se po očkování rozjela juvenilní artritida. Do té doby byla zdravá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25186
18.2.16 21:19

Co jsem četla příběhy nebo slyšela od známé, tak se dítě změnilo hned pár dní po očkování. Přestalo se třeba smát, přestalo mít oční kontakt, zhoršilo se v mluvení… A šlo vesměs o děti kolem 2 let. Co vím, tak se z toho dostaly - takže ne autismus, ale přehnaná reakce na očko.
Nedivím se ti, taky z toho očkování mám hrůzu. Přeji, ať je vše OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85397
18.2.16 21:26
@Baba píše:
muzes byt naprosto v klidu, autismus neni zpusoven ockovanimAkorat teda nepises, jak velke dite to je. Autismus u mimin stejne nepoznas.

Tak proc ted v Italii soud potvrdil souvislost mezi MMR a vznikem autismu? V Americe je to taky potvrzeno. Navic byl nekdy nedavno v TV dokument, kde se provalilo, ze se falsovala data a ze MMR vakciina spousti nejcasteji u chlapcu autismus? Bylo to na ct1 nebo ct2, ted nevim. Takze anonymni ma opravneny strach, clovek nikdy nevi. V okoli navic jeden tento pripad mam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
18.2.16 21:30
@blumen píše:
Tak proc ted v Italii soud potvrdil souvislost mezi MMR a vznikem autismu? V Americe je to taky potvrzeno. Navic byl nekdy nedavno v TV dokument, kde se provalilo, ze se falsovala data a ze MMR vakciina spousti nejcasteji u chlapcu autismus? Bylo to na ct1 nebo ct2, ted nevim. Takze anonymni ma opravneny strach, clovek nikdy nevi. V okoli navic jeden tento pripad mam.

ne, v USA nic potvrzeno neni, staci si najit puvodni zdroj a ne prezvykane ucelve manipulace. Italii nevim, italsky neumim, ale kazdopadne rozhodnuti soudu neni studie.
MMR nezpusobuje autismus, studii na to jsou uz mraky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85397
18.2.16 22:01
@Baba píše:
ne, v USA nic potvrzeno neni, staci si najit puvodni zdroj a ne prezvykane ucelve manipulace. Italii nevim, italsky neumim, ale kazdopadne rozhodnuti soudu neni studie.
MMR nezpusobuje autismus, studii na to jsou uz mraky.

A co ten dokument ceske televize? Tam o tom jasne mluvili, ze zkreslovali data, aby se to neprovalilo, ale nakonec provalilo. Bohuzel ted nevim nazev, mozna dohledam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85397
18.2.16 22:03

@Baba nejde mi to rozjet, zrejme to bylo toto

http://www.ceskatelevize.cz/…tajena-data/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
18.2.16 22:22

@blumen
Dekuju, videla sem. Nic noveho, zas takovy mismas nepresnych nebo vylozene zavadejicich informaci. Nejlepsi je hledat puvodni zdroje, jinak ti muze nekdo vnutit svoji disinterpretaci.
Tady k tomu nejake vysvetleni, ale nedocetla sem to. Zacatek dobrej
 http://technet.idnes.cz/…i-/veda.aspx?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek