Očkování - Autismus

Napsat příspěvek
Velikost písma:
60142
18.2.16 22:22

@blumen
Dekuju, videla sem. Nic noveho, zas takovy mismas nepresnych nebo vylozene zavadejicich informaci. Nejlepsi je hledat puvodni zdroje, jinak ti muze nekdo vnutit svoji disinterpretaci.
Tady k tomu nejake vysvetleni, ale nedocetla sem to. Zacatek dobrej
 http://technet.idnes.cz/…i-/veda.aspx?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85392
18.2.16 22:32

@Baba to je jedno, nam to staci :kytka: presnejsi info mame od znamych, co maji syna autistu, jinak bysme se o to ani nezajimali, ale diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
30.3.16 02:14

Nikdo nehraje na city..pokud je dítě zcela zdrávo..tak je vše ok…ale stačí blbost a jak je naočkováno…je to pak smula a velika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
22.12.16 19:59
@jara4 píše:
Je to pár dní, co jsem do tří vláken o autismu připsala komentář s odkazem ke stáhnutí videa z roku 2016, jakými podvody demaskuje farmaceutická firma to, že autismus opravdu způsobuje vakcína MMR. Asi se nesmí vkládat odkazy a jiné weby, protože všechny mé příspěvky byli odstraněny. Proto, kdo máte zájem, pište mi na email kurcova.jara zavináč seznam. Pošlu odkaz ke stažení (se slovenskými titulky, takže zaručeně porozumíte).

Ne, autismus není způsoben MMR. Lžou ti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
22.12.16 20:21

@Baba Tak proč si ten film nestáheš a neuděláš si úsudek z toho, o čem vypovídají a co prožívají rodiče autistických dětí, které byli MMR vakcínou očkované, do té doby zdravé, chodící, mluvící děti a po už jen nic nevnímající, do prázdna hledící děti. Do roku 1930 aurtismus nebyl ani v učebnicích, 1 případ z 10 000 narozených dětí, dnes je to již 1/250 (někde se uvádí i 1/100). A věřím tomu, že co se teď děje v Brazílii, to má také co do činění z očkováním TDaP (a né se Zikou, jak tvrdí), které od začátku roku zavedli v těhotenství a najednou se rodí děti z mikrocefalii a nárůst této deformace je o 13000%.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
22.12.16 20:50
@jara4 píše:
@Baba Tak proč si ten film nestáheš a neuděláš si úsudek z toho, o čem vypovídají a co prožívají rodiče autistických dětí, které byli MMR vakcínou očkované, do té doby zdravé, chodící, mluvící děti a po už jen nic nevnímající, do prázdna hledící děti. Do roku 1930 aurtismus nebyl ani v učebnicích, 1 případ z 10 000 narozených dětí, dnes je to již 1/250 (někde se uvádí i 1/100). A věřím tomu, že co se teď děje v Brazílii, to má také co do činění z očkováním TDaP (a né se Zikou, jak tvrdí), které od začátku roku zavedli v těhotenství a najednou se rodí děti z mikrocefalii a nárůst této deformace je o 13000%.

Jak vis, ze sem ho nevidela? Snad nepredpokladas, ze po shlednuti jednoho podivneho filmu si clovek muze udelat fundovan nazor na souvislost ockovani a autismu 8o
Proboha :?
Takovych nemoci nebylo v ucebnicich od roku 2000. A co jako? :roll:
A jeste ziku do toho zamotej. Fakt je tak snadny lidi zblbnout. SMutny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
22.12.16 21:04

@Baba
No hlavně, že vy máte svůj správný názor na věc. Ono dokud se to někomu osobně nestane, tak se ho to v podstatě netýká, pak už je bohužel pozdě. Já sa tady s vámi nehodlám dohadovat jestli máte pravdu vy nebo já. Chci jen, aby si udělal svůj obrázek na věc každý sám. Vy už ho zřejmě máte, tak snad vaše děti a děti vašich dětí dopadnou vždy u očkování dobře a vakcína bude bez vedlejších účinků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
22.12.16 21:30
@jara4 píše:
@Baba
No hlavně, že vy máte svůj správný názor na věc. Ono dokud se to někomu osobně nestane, tak se ho to v podstatě netýká, pak už je bohužel pozdě. Já sa tady s vámi nehodlám dohadovat jestli máte pravdu vy nebo já. Chci jen, aby si udělal svůj obrázek na věc každý sám. Vy už ho zřejmě máte, tak snad vaše děti a děti vašich dětí dopadnou vždy u očkování dobře a vakcína bude bez vedlejších účinků.

Nejde o nazor, ale o fakta.
Laika je snadne zmanipulovat a jeste ho presvedcit o tom, ze se vymkl stadu. A nova ovecka antivax stada si ani neuvedomi, jakou zmanipulovanou figurkou se stala :?

A ohrazovat se proti podobnym nesmyslum neprestanu, tohle straseni jeste nokomu a v nicem nepomohlo.
A tobe doporucuju dukladne studium, at neskocis kazdemu na spek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
22.12.16 21:59

@Baba
A posloucháš se vůbec ty, jaký jsi zastánce očkování. A jakou ty máš pravdu? Ty osobně taky vidíš jen jednu stranu mince a hádáš se oni víc než já. Mé sousedce po očkování ochrnula úplně zdravá holčička. Do očkování začínala chodit, řekla i pár slov. Po očkování v noci výjezd na pohotovost a od té doby se všechno s prominutím jen „sra..“. Holčička se dožila „tomu se život říci ani nedá“ necelých tuším 10-12 let. Ochrnutý mozek, krmení stříkačkou do hadičky v břiše, postupně odcházel jeden orgán za druhým. Dítě bylo v podstaně přerostlé miminko, neschopné samo jíst, pít, chodit a na plenkách. Stálé ježdění po doktorech a nemocnicích (jeden a až dva pobyty ročně). Nakonec se musela i s malou přestěhovat do Prahy, aby byla blíže specializovaným oddělením, která bylo nutné navštěvovat. Nebylo to moje dítě, ale dokud jsme se vídali, kdykoliv jsem šla od ní z návštěvy, tak jsem plakala, tak mi jí bylo líto (holčičky i kamarádky). Ta bezmoc, vztek rodičů a hlavně to, že nikdo neřekl, že za to může. Prostě stalo se, už se s tím nedá nic dělat. Ani do zprávy nenapsali, že by to mělo být spojeno s přeočkováním. A nikde už se nikdy nedovolají. Můžu říci, že autismus je nic proti tomu, co se stalo jim.
Ameriaka a jejich společnosti, vydělávající horentní sumy penět, kde vše ovládájí jen ti, co peněz mají dost, i televizní stanice jsou soukromé a patří někomu, kdo ovlivní, co se tam bude pouštět. Kde jsou prachy, tam jde všechno.
Vy jste možná zase úplně opačný zabedněnec, který věří, že všechno co se nám tady povídá, že je pro naše dobro, tak to tak je, přece by nám nelhali. J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9024
22.12.16 23:29

@jara4 Jo info v TV, to je iluze :palec:
Ale Prymula na druhou stranu řekl, ze složka černého kašle v infanrix hexa jim dělá starosti, protože nevytváří dostatečnou ochranu u vetsiny ockovanych.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
23.12.16 00:19

Já si pamatuji, že například na zarděnky mne očkovali až mezi 11-12 rokem. Víte proč? Zjistila jsem si to, virus zarděnek brání dělení buněk plodu, tudíž by všechny mladé ženy měli mít v těle protilátky, aby se v těhotenství zarděnkami nenakazili. Najednou nám do dětí začali pumpovat trojkombinaci vakcíny, díky které, jak se prokázalo, nevydrží protilátky na zarděnky po celý život (Švédové ve svých studiích například zjistili, že při očkování batolat se do 12 roku věku vytratily protilátky proti rubeolle dokonce již u 41 a 45 % očkovanců (studie z let 1983, 1985).S prominutím to jsou docela „šílené“ výsledky. Očkováním batolat proti zarděnkám bychom v takovém případě zaměnili téměř 100% spolehlivou celoživotní imunitu (která se získá samovolným nakažením od nemocného) za velice rychle vyprchávající imunitu, která docela spolehlivě „vyšle“ mnoho v batolecím věku očkovaných dívek do jejich fertilního (plodného) období jako nechráněné proti zarděnkám! Bude jich dokonce více, než v dobách bez očkování. Jejich jedinou ochranou a jediným momentem ke snížení incidence CRS (vrozený zarděnkový syndrom) poté může být ten stav, že se nebudou mít od koho nakazit. Bohužel se zde nesmí uvádět odkazy na jiné stránky a weby. Pokud si všek chcete přečíst článek celý, stačí zadat do vyhledávače (K)očkování proti zarděnkám, jistě vám článek vyhledávač najde.
A teď mi milá paní „Baba“ řekněte, jaký význam má očkování MMR u chlapců? U těch je to v podstatě zbytečnost a proč očkujeme tak malé děti, když jim protilátky stejně nevydrží, lepší by bylo získat to přirozeně a mají protilátky na celý život. Bohužel zarděnky očkováním vymítíme, takže možnost nakažení bude (možná již je) téměř nulová. Snad jsme všechny pochopili, kde je zakopaný pes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.12.16 01:03

Tady ty diskuze jsou vždy z extrému do extrému. Buď obhajování očkování bez připuštění si jakýchkoliv následků nebo naopak na vakcíny svalující uplně vše, až po zaražené prdy. Já jsem přesvědčená, že očkování je velice přínosný a převratný objev, bohužel se z toho opravdu udělal velký strašák a velmi nehezký byznys.Jako narvat do vakcíny x kmenů nemocí a čekat, že si to tělo přebere je mazec. Já mám dítě očkováno dle očkovacího kalendáře, ovšem reakce na poslední očkování byla opravdu extrémní, vyděsila nejen mě, ale i naši pediatričku, poté neuroložku a imunoložku, takže máme poslední dávku mmr odsunutou na neurčito, dle neuroložky, počkáme min.5-7 let a pak se uvidí…dát či nedát. A hlavně- teď dceři nabírali protilátky i na očkované nemoci (důvod tam byl ale jiný) a bylo zjištěno, že NEMÁ protilátky proti tetanu!!Dle infektologa celkem běžný nález, jelikož si to to malé tělo nedokáže přebrat a vytvářet imunitu proti všem naočkovaným nemocem. Každopádně- i přčes to všechno jsem nějak klidnější, že mám dítě naočkováno a určitě nejsem proti očkování jako takovému, ale proti těm šíleným polyvakcínám. Myslím, že kdyby se začalo očkovat trochu s rozvahou, tak by bylo mnohem víc spokojených lidí…PS:Anonym prosím zachovat nebo smazat, hodně informací o zdarvtoním stavu dítěte.

• Citovat
  • Upravit
60142
23.12.16 06:28
@jara4 píše:
@Baba
A posloucháš se vůbec ty, jaký jsi zastánce očkování. A jakou ty máš pravdu? Ty osobně taky vidíš jen jednu stranu mince a hádáš se oni víc než já. Mé sousedce po očkování ochrnula úplně zdravá holčička. Do očkování začínala chodit, řekla i pár slov. Po očkování v noci výjezd na pohotovost a od té doby se všechno s prominutím jen „sra..“. Holčička se dožila „tomu se život říci ani nedá“ necelých tuším 10-12 let. Ochrnutý mozek, krmení stříkačkou do hadičky v břiše, postupně odcházel jeden orgán za druhým. Dítě bylo v podstaně přerostlé miminko, neschopné samo jíst, pít, chodit a na plenkách. Stálé ježdění po doktorech a nemocnicích (jeden a až dva pobyty ročně). Nakonec se musela i s malou přestěhovat do Prahy, aby byla blíže specializovaným oddělením, která bylo nutné navštěvovat. Nebylo to moje dítě, ale dokud jsme se vídali, kdykoliv jsem šla od ní z návštěvy, tak jsem plakala, tak mi jí bylo líto (holčičky i kamarádky). Ta bezmoc, vztek rodičů a hlavně to, že nikdo neřekl, že za to může. Prostě stalo se, už se s tím nedá nic dělat. Ani do zprávy nenapsali, že by to mělo být spojeno s přeočkováním. A nikde už se nikdy nedovolají. Můžu říci, že autismus je nic proti tomu, co se stalo jim.
Ameriaka a jejich společnosti, vydělávající horentní sumy penět, kde vše ovládájí jen ti, co peněz mají dost, i televizní stanice jsou soukromé a patří někomu, kdo ovlivní, co se tam bude pouštět. Kde jsou prachy, tam jde všechno.
Vy jste možná zase úplně opačný zabedněnec, který věří, že všechno co se nám tady povídá, že je pro naše dobro, tak to tak je, přece by nám nelhali. J.

Nejsem zastance ocka, sem odpurce lzi a straseni lidi.
Tvoji historce s ochrnutim po ockovani neverim. A je to i diky zdejsim neockovackam - tech smrti a tezkych poskozeni po ocku uz uvadely… a kdy to byla pravda? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
23.12.16 08:06

@Baba
A víš, že je mi úplně ukredené, jestli mi zrovna ty věříš nebo ne? Ty bys pravdu nepoznala, ani kdyby se o tebe opřela. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
23.12.16 09:06
@jara4 píše:
@Baba
A víš, že je mi úplně ukredené, jestli mi zrovna ty věříš nebo ne? Ty bys pravdu nepoznala, ani kdyby se o tebe opřela. :potlesk:

No a? Me je to fuk. Jen ses zas priklad sireni hysterie a strachu :roll: No kazdy se seberealizuje jinak :jazyk:

Pravda? Jaka pravda? Jakoze tvoje? :mrgreen: boooooze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek