Očkování - Autismus

2292
13.10.15 13:38

Očkování - Autismus

Zdravim, prave jsem docetla tento clanek, a nedalo mi jinak nez zalozit diskuzi :kytka: predem sice vim ze se bude opet velmi vasnive diskutovat ale proc ne :kytka:
 http://www.zdravotnickydenik.cz/…je-autismus/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
253
13.10.15 13:44

Znacne nevyvazeny clanek a bez zdroje informaci.

Takovou reportaz si muze kazdy napsat na koleni a nevypovida to o nicem. Skoda, ze se takto snizuje takovato stranka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
13.10.15 13:47

Není o čem diskutovat, každý si stejně myslí svoje :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2292
13.10.15 13:48

@Rajani ta to si nemyslim, myslis snad ze do zdravotnickych deniku muze psat kdokoliv..?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56278
13.10.15 13:49

@katule9 co na to říct no :nevim: Četla jsem to před pár dny na jiném serveru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56278
13.10.15 13:50
@Rajani píše:
Znacne nevyvazeny clanek a bez zdroje informaci.Takovou reportaz si muze kazdy napsat na koleni a nevypovida to o nicem. Skoda, ze se takto snizuje takovato stranka.

Co je tam nepravdivého? Četla jsem o tom nedávno, na jiném serveru, sice to mělo trošku jiný nádech, ale ty klíčové informace stejné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2292
13.10.15 13:52

Tak je jasny ze odpurkyne ockovani clanek budou stejne napadat ze je to nepodlozene atd..no jejich vec kdyz nedokazi prijmout pravdu… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
13.10.15 13:53
@Moise píše:
Co je tam nepravdivého? Četla jsem o tom nedávno, na jiném serveru, sice to mělo trošku jiný nádech, ale ty klíčové informace stejné…

Ja nerikam, ze je to nepravda. To vubec. Ale rada bych zdroje, odkazy na vyzkum a jak probihal presne, nejen vytah z nej. Pak si muzu udelat predstavu.

Mam k tomu neutralni vztah, takto se k tomu neda zaujmout stanovisko.

Odborny clanek ma proste sve nálezitosti a ty tu chybi. Nic vic, nic min.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
13.10.15 13:55

Mě by zajímalo, jak se diagnostikuje autismus u makaků (nebo co to bylo za opice), když se občas dost obtížně diagnostikuje u dětí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2596
13.10.15 13:56

Ja si nemyslím že makak myslí stejně jako dítě proto bych studií brala s rezervou to by ní museli dělat na dětech samozřejmě bez toho závěru.
Jinak nejsem odpůrce očkování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
13.10.15 13:56
@katule9 píše:
Tak je jasny ze odpurkyne ockovani clanek budou stejne napadat ze je to nepodlozene atd..no jejich vec kdyz nedokazi prijmout pravdu… :roll:

Ja to rada prijmu, ale sama vyzkum v naprosto jinem oboru delam a sama vim, co jak k odborne praci musim dodat.

Pokud se jedna o takhle rozsahly clanek a tez z vyzkumem, tak je treba aby byl objektivni. Nejen subjektivni - jak ja si myslim.

Ps: zastance ockovani jsem, urcite ma ve svete dulezite misto ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56278
13.10.15 13:59

@Rajani ale tak ten výzkum se dá určitě dohledat, ne? Já to beru čistě jako informaci, kterou ještě v tom článku prostě očistím (fakt si nemyslím, že odpůrci očkování vyhlašují smutek :lol: :lol: ). Celý průzkum bych stejně nehledala, zas až tolik mě to nezajímá. Uznávám, že některé věci si tam mohli odpustit, hrajou na city, snaží se povznést nad odpůrce atd. Nepřijde mi, že by mělo být myšleno jako odborný článek, je to prostě zpráva, odborné články bych hledala jinde :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56278
13.10.15 14:00
@zuzan píše:
Ja si nemyslím že makak myslí stejně jako dítě proto bych studií brala s rezervou to by ní museli dělat na dětech samozřejmě bez toho závěru.
Jinak nejsem odpůrce očkování.

tady nejde o to, že makak myslí stejně jako děti, ale že má hodně podobné genetické informace - asi prostě pro tento účel nejvhodnější z výběru laboratorních zvířat :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
13.10.15 14:02
@Moise píše:
@Rajani ale tak ten výzkum se dá určitě dohledat, ne? Já to beru čistě jako informaci, kterou ještě v tom článku prostě očistím (fakt si nemyslím, že odpůrci očkování vyhlašují smutek :lol: :lol: ). Celý průzkum bych stejně nehledala, zas až tolik mě to nezajímá. Uznávám, že některé věci si tam mohli odpustit, hrajou na city, snaží se povznést nad odpůrce atd. Nepřijde mi, že by mělo být myšleno jako odborný článek, je to prostě zpráva, odborné články bych hledala jinde :think:

Tak to se neboj, ze odborne clanky nehledam jinde;)…ale tato stranka se netvari uz jen jako stranka typu prozeny.cz, ale jako trosku odbornejsi, takze by ty kvalitni odborne clanky vic slusely:D

a proto se k clanku nic neda vyjadrit, snad jen ze je dost emocne laden :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56278
13.10.15 14:05

@Rajani pokud jsem to dobře pochopila, je ta stránka nějak provázaná s VZP, čistě jen zprávy z lékařského prostředí, odborné články většinou nepíšou novináři, ale přímo lékaři, ale to je jedno, to jsme se zamotali trošku v OT :mrgreen: Jo, laděn je emočně, ale to většina článků z poslední doby zabývající se očkem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek