Očkování dvouměsíčního miminka

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
102677
30.6.11 19:31

mě to teda taky baví,ale budu muset jít tvořit nějaké hodnoty :palec:

• načítám...
25324
30.6.11 19:32
peggy.sl píše:
momi33 píše:
peggy.sl píše:
momi33 píše:
peggy.sl píše:
momi33 píše:
peggy.sl píše:
momi33 píše:
peggy.sl píše:
momi33 píše:
sajinda píše:
momi,víš proč je peggy verbovala?protože zrovna měla prudící a rýpací náladu :palec:
saji,já vím,už jsem to našla:
Brouku, seš si jistá, že ti nevypadlo něco z kontextu??? Opravdu jsi seš jistá, že víš o čem píšeš????
pro tebe nejsem brouk,zlato :wink:
tys mi taky neodpověděla na otázku,když jsem se tě ptala,jestli si myslíš,že posazování a kouření dítěti nevadí :wink:
Ty se neumíš orientovat v diskuzním vláknu??
ale umím,neboj :wink:
Opravdu to tak je???
tak ta chytřejší z nás dvou jsi ty,ne?tak bys to měla poznat :wink:
pozná se to podle toho, že nejsi schopna najít moji odpověď???
hm,za prvé jsem líná na hledání,a netuším,ve které diskusi jsi odpovídala,pač jsem se tě ptala 2× ve dvou různých diskusích.
a i jsem tě slušně žádala,abys mi to znovu napsala.
Jelikož jsi tak neučinila,a a neodpověděla jsi ani na mé několikeré dotazy,jestli si myslíš,že posazování a kouření škodí.
A co jsem slyšela,jsi dost silný kuřák,takže nekouříš jen v hospodě :wink:
Ale to je OT,já vím.
Mě jen irituje,jak ty se pereš za neočkování,ale sama pozazuješ dítě,jak jsi sama napsala,a kouříš,což jsi prý taky napsala,ale mám to z druhé ruky.
Tak se ptám:neprotiřečíš si?
a netvrď mi,že anafylaktický šok který může nastat po očkování dítěti ublíží,ale cigareta a posazování mu neublíží!
Posazování a moje kouření je neohrožuje bezprostředně na životě…Nikdy z těchto aktivit nemohou mít anyfylaktický šok…
Kde jsem v této odpovědi psala, že mu ublíží??
Můžeš mi poslat odkaz nebo studii, kde je psáno, že z posazování a kouření dva kilometry od domova může nastat anyfylaktický šok???
Ještě mi řekni, co je podle tebe silný kuřák?? A kdo ti říkal, kde kouřím a nekouřím?? Znám ho osobně??

tak to,že předčasné posazování škodí ví snad každý,ne? :wink:
a pokud o tom nevíš,zkus si třeba zajít na jakoukoli dětskou ortopedii,tam ti to vysvětlí.
Na životě to neohrožuje,apropos,neznám nikoho,kdo by anafylaktický šok utrpěl,a myslím,že můj okruh v tomto směru je dostatečně velký.
Posazování se projeví později,a to někdy s dost velkou razancí.Viz já :wink:
Co se týče kouření,vím to z druhé ruky,jak jsem psala,nicméně jistě od někoho,kdo o tom dobře ví :wink:
No,i kdybys chtěla někoho obracet na neočkování,resp. přesvědčovat o špatnosti očkování,tak já osobně bych nevěřila někomu,jako jsi ty :wink: posazuješ,a kouříš :wink:
otoč se,a podívej se na to z druhé strany-ze strany nezaujatého človeka:neočkuješ ale posazuješ a kouříš.
tak co,přesvědčila jsi ho?těžko :wink: :huban:

• načítám...
25324
30.6.11 19:32
peggy.sl píše:
kacerval píše:
Holky holky,ze vas to bavi :think: :lol:
To je takový náš sport, viď MOMI… :mrgreen:

no jistě :wink: škoda jen,že tu mám taky dítě a koš prádla :wink:

• načítám...
25324
30.6.11 19:38

A navíc,mě už to opravdu nebaví :wink:

• načítám...
9622
momi33 píše:
peggy.sl píše:
momi33 píše:
peggy.sl píše:
momi33 píše:
peggy.sl píše:
momi33 píše:
peggy.sl píše:
momi33 píše:
peggy.sl píše:
momi33 píše:
sajinda píše:
momi,víš proč je peggy verbovala?protože zrovna měla prudící a rýpací náladu :palec:
Brouku, seš si jistá, že ti nevypadlo něco z kontextu??? Opravdu jsi seš jistá, že víš o čem píšeš????
tys mi taky neodpověděla na otázku,když jsem se tě ptala,jestli si myslíš,že posazování a kouření dítěti nevadí :wink:
Opravdu to tak je???
hm,za prvé jsem líná na hledání,a netuším,ve které diskusi jsi odpovídala,pač jsem se tě ptala 2× ve dvou různých diskusích.
Jelikož jsi tak neučinila,a a neodpověděla jsi ani na mé několikeré dotazy,jestli si myslíš,že posazování a kouření škodí.
Ale to je OT,já vím.
Mě jen irituje,jak ty se pereš za neočkování,ale sama pozazuješ dítě,jak jsi sama napsala,a kouříš,což jsi prý taky napsala,ale mám to z druhé ruky.
a netvrď mi,že anafylaktický šok který může nastat po očkování dítěti ublíží,ale cigareta a posazování mu neublíží!
Posazování a moje kouření je neohrožuje bezprostředně na životě…Nikdy z těchto aktivit nemohou mít anyfylaktický šok…
Můžeš mi poslat odkaz nebo studii, kde je psáno, že z posazování a kouření dva kilometry od domova může nastat anyfylaktický šok???
Ještě mi řekni, co je podle tebe silný kuřák?? A kdo ti říkal, kde kouřím a nekouřím?? Znám ho osobně??
a pokud o tom nevíš,zkus si třeba zajít na jakoukoli dětskou ortopedii,tam ti to vysvětlí.
Na životě to neohrožuje,apropos,neznám nikoho,kdo by anafylaktický šok utrpěl,a myslím,že můj okruh v tomto směru je dostatečně velký.
Co se týče kouření,vím to z druhé ruky,jak jsem psala,nicméně jistě od někoho,kdo o tom dobře ví :wink:
No,i kdybys chtěla někoho obracet na neočkování,resp. přesvědčovat o špatnosti očkování,tak já osobně bych nevěřila někomu,jako jsi ty :wink: posazuješ,a kouříš :wink:
otoč se,a podívej se na to z druhé strany-ze strany nezaujatého človeka:neočkuješ ale posazuješ a kouříš.
tak co,přesvědčila jsi ho?těžko :wink: :huban:

Momi, třeba já :lol: A to hned dvakrát :lol: A žiju, následky to na mě nijaké nezanechalo…Myslím si :lol:

Příspěvek upraven 30.06.11 v 19:39

• načítám...
20557
momi33 píše:

Proč se mu nevěnuješ a nežehlíš??

• načítám...
25324
30.6.11 19:39
peggy.sl píše:
momi33 píše:
:lol: :lol: :lol:
měla bys pokoj,viď :wink:
  • načítám...
25324
30.6.11 19:40
kaaaca-h píše:
momi33 píše:
peggy.sl píše:
momi33 píše:
peggy.sl píše:
momi33 píše:
peggy.sl píše:
momi33 píše:
peggy.sl píše:
momi33 píše:
peggy.sl píše:
momi33 píše:
sajinda píše:
Opravdu to tak je???
Ale to je OT,já vím.
tak co,přesvědčila jsi ho?těžko :wink: :huban:

Momi, třeba já :lol: A to hned dvakrát :lol: A žiju, následky to na mě nijaké nezanechalo…Myslím si :lol:

Příspěvek upraven 30.06.11 v 19:39
:think: :nevim:
  • načítám...
25324
30.6.11 19:42
momi33 píše:
peggy.sl píše:
momi33 píše:
:lol: :lol: :lol:
měla bys pokoj,viď :wink:

věnuje se mu tatínek,a na žehlení je čas u tv večer :wink:

• načítám...
25324
30.6.11 19:50

kači,už jsem pochopila,snad správně :dance: :lol:

• načítám...
23847
30.6.11 19:57

Hele, když už zmiŇUJETE ANAFYLAKTICKÝ ŠOK, TAK TEN může nastat snad jen do 20 minut po aplikaci, je to tak? U naši minulé mudr se muselo čekat kvůli tomu po očkování v čekárně, současný mudr to nevyžaduje, ale stejně radši po očkování z čekárny nespěchám.

• načítám...
25324
30.6.11 19:58
Gina108 píše:
Hele, když už zmiŇUJETE ANAFYLAKTICKÝ ŠOK, TAK TEN může nastat snad jen do 20 minut po aplikaci, je to tak? U naši minulé mudr se muselo čekat kvůli tomu po očkování v čekárně, současný mudr to nevyžaduje, ale stejně radši po očkování z čekárny nespěchám.
:lol: :lol:
  • načítám...
9622
30.6.11 20:06
Gina108 píše:

No určitě, to nastává okamžitě a doktorka je na takovej případ vybavená :palec: To, že je v příbalovým letáku napsaný anafylaktická reakce, neznamená hned anaf. šok :roll: to je třeba i vyrážka…Anaf. šok bych řekla je tak 5% ze všech anaf. reakcí (všech jako všech, ne těch na očkování, aby bylo jasno :lol: )

Příspěvek upraven 30.06.11 v 20:07

• načítám...
2415
30.6.11 20:06

Jůůů, tady to teda jede :palec: :lol: .
Anafylaktický šok opravdu nastane hned, kámoška si to prožila, když ji štípla včela.
A co nám říká wikipedie : Anaf. šok je extrémní, život ohrožující forma alergické reakce, okamžitá odpověď jedince na podání alergenu. Nejčastěji k němu dochází po injekčním podání alergenu, tedy po injekci léku nebo po bodnutí hmyzem.

• načítám...
2036
30.6.11 21:44

Ne ne, cipisku, nemyslim si, ze by to tak dopadlo. Ja bych se treba rada podivala na jiny uhel pohledu, nebo dozvedela zase jine informace. Vzdyt od toho jsou diskuze, ne? Lidi maji ruzne narozy, ruzne informace. Me to ale spis pripada, ze Sajinda vakciny az takhle do hloubky ‚nestudovala‘, ackoliv tvrdi, ze vakciny ma ‚nastudovane‘. Cimz ji ale vubec nekritizuju, tak aby si to nevzala nejak osobne, to bych nechtela. :wink:

Cipisek79 píše:
Třeba jen nemá potřebu se vyjadřovat. Ani se jí nedivím, páč pokud by odpověděla, zase byste našly pádné argumenty, kterými byste ji umlátily. Je to pořád dokola.
  • načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek