Očkování - hexavakcína

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7.11.13 11:32

Ahoj, četla jsem nejnovější studii z USA, ještě není přeložena do češtiny. vyvrátili vše co doposavad tvrdili. nebyla prokázána prima souvislost s autismem, alergiemi, neurologickymi problémy atd. studie je asi 14 dnů stará.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25152
7.11.13 11:49

Děkuji za názory… ono jde o blbý měsíc. Ona je pořád trošku nahromadě - má rýmu, takže bych musela stejně počkat, až přejde…
Tak děkuji, asi zhodnotím, až se uzdraví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
7.11.13 11:52
@avm3 píše: … S malou nechodíme do obchoďáků ani mezi velká shromáždění. Ale občas musím na nákup do menšího supermarketu nebo do města něco obejít…

Pokud nejsi akční matka, co tahá dítě všude možně (obchody, práce, kavárny atd.), ale jsi spíše s dítkem doma, tak bych naočkovala až po 6.měsíci. Černého kašle bych se tolik nebála.

Za sebe říkám, že bych i chtěla formát 2+1 (který by mi u mé doktorky prošel, ale právě až v případě zahájení očkování po 6.měsíci věku).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
7.11.13 11:54
@avm3 píše:
Děkuji za názory… ono jde o blbý měsíc. Ona je pořád trošku nahromadě - má rýmu, takže bych musela stejně počkat, až přejde…
Tak děkuji, asi zhodnotím, až se uzdraví…

Nechala bych očkovat jen naprosto zdravé dítě. Někteří dktoři tvrdí, že neočkují jen při horečce, že teplota či rýma nevadí. Ale naše alergoložka naopak říká, že očkovat jen naprosto zdravé dítě a měla by být zdravá i rodina (aby dítě nebylo v inkubační době nějaké nemoci, která na něm není ještě vidět). Že největší maléry (ve smyslu nežádoucích reakcí) jsou právě z toho, když je očkováno imunitně oslabené dítě. Takže na to bych si dala velký pozor (a dávám).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25152
7.11.13 12:00

@Wiolla Jo tak to rozhodně. Já nevím, co se děje, nemá ani tak rýmu, ale v noci má ucpaný nos - přes den ne. Trvá to už asi týden, je pořád vzhůru, nemůže pořádně pít… Tak uvidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
7.11.13 12:01

Schema 2+1 je možné i před ukoncenym šestým měsícem věku dítěte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6806
7.11.13 12:15
@kamillka2 píše:
Ahoj, četla jsem nejnovější studii z USA, ještě není přeložena do češtiny. vyvrátili vše co doposavad tvrdili. nebyla prokázána prima souvislost s autismem, alergiemi, neurologickymi problémy atd. studie je asi 14 dnů stará.

Hod mi odkaz do sz, dik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.11.13 12:17

Až budu na PC hned ti ho pošlu, teď jsem na tel. a nemám to nikde poznamenané… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
7.11.13 12:26
@MaDoRaBe píše:
Schema 2+1 je možné i před ukoncenym šestým měsícem věku dítěte.

No podle informačního letáku výrobce ano. Ale podle naší obvoďačky ne. Prý česká vyhláška říká něco o tom, že toto schéma POUZE, když se začne očkovat po 6.měsíci věku. Resp. že je to oficiální info z Hygienické stanice, na kterou mě kvůli mému odporu dát 4.dávku chce hnát (protože shodou okolností/nemocností nám to vyšlo 4., 6.m a 12.m, což je 2+1 jako vyšité).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3594
7.11.13 12:55

@avm3 Ahoj, neporadím, jen popíši náš postoj. Neočkujeme, nemocí se nebojíme, životu se nevyhýbáme a je nám krásně :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25152
7.11.13 13:16
@vjerunqa píše:
@avm3 Ahoj, neporadím, jen popíši náš postoj. Neočkujeme, nemocí se nebojíme, životu se nevyhýbáme a je nám krásně :dance:
:mrgreen: tak to víš, jen mám strach o svoje dítě a na nákupy prostě taky potřebuju…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.11.13 13:21

@avm3 : pokud umis anglicky pošlu ti také do sz, odkaz na nejnovější studii z USA kde vědci samy přiznali chybu v tom že hanili očkování..zjistili že větší riziko je neockovat. neprokázali ani autismus, alergie, astma a ani žádné neurologické problémy po očkování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
7.11.13 13:23
@Wiolla píše:
Nechala bych očkovat jen naprosto zdravé dítě. Někteří dktoři tvrdí, že neočkují jen při horečce, že teplota či rýma nevadí. Ale naše alergoložka naopak říká, že očkovat jen naprosto zdravé dítě a měla by být zdravá i rodina (aby dítě nebylo v inkubační době nějaké nemoci, která na něm není ještě vidět). Že největší maléry (ve smyslu nežádoucích reakcí) jsou právě z toho, když je očkováno imunitně oslabené dítě. Takže na to bych si dala velký pozor (a dávám).

vase alergolozka je velmi chytra zena myslim si presne to same :pankac: :pankac:

Nebyt tech akcnich zdravotniku viz nase sestra…on uz je druhy den bez horecky tak to je ok, to ho muzemr pichnout…a hlavne se dslo na rodice v tom, kdy je dite i rodina opravdu zdrave…myslim ze by problemu bylo opravdu minumum :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
7.11.13 13:23

@Wiolla naše holka první v pěti měsících a par dnech. Dr se akorát v ockovacim centru poptala na rozestupy dávek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25152
7.11.13 13:39

@kamillka2 neumím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie