Očkování Johnson - u praktika

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Klopotkova
2.7.21 19:31
@cell píše:
Třeba proto, že má nejnižší účinnost ze všech aktuálně dostupných vakcín

Jo, 67%, Pfizer až 94%, Moderna nevím, ale rozhodně více, než Johnson. Údajně to, co je nad 50% je dostačující a to je i Astra.

• Citovat
  • Upravit
9022
2.7.21 19:37

@Klopotkova : proč jezdit ve škodovce, když je možný v mercedesu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.7.21 15:19

Já jsem byla na tomto očkování před 14 dny jsem naprosto v pořádku a není mi 50 a výše ;) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
25.7.21 13:16
@Klopotkova píše:
Jo, 67%, Pfizer až 94%, Moderna nevím, ale rozhodně více, než Johnson. Údajně to, co je nad 50% je dostačující a to je i Astra.

Myslíte současných 16%, to je také ok?
https://www.seznamzpravy.cz/…-data-170446

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
14.8.21 09:39

Dobrý den,
11.8.2021 jsem postoupila očkování Johnson a Johnson cca v poledne.Chci Vás jen upozornit na to, že asi né každý to snese a ať si to dobře rozmyslíte. Osobně se mi udělalo zle už po té dávce, která je v tomto příípadě 5ml. Začala mě bolet ihned po aplikaci celá ruka od ramene až po prsty a nemohla jsem do ní vzít ani papír.
Večer potom okolo pul 9h začala zimnice a v půl noc se přidalo bušení srdce tlak vyskočil z běžných 90/60 na 185 a po té i celonoční zvracení. Migréna a nebo bolest hlavy v části temene trvající i druhý den.
Po knzultaci s lékařkou bylo doporučeno ouze 2 tablety za den brufen nebo paralen.

Dnes je to třetí den a stále se mi motá hlava. Není mi vůbec dobře. V případě, že se to zhorší si nemá smysl ani volat sanitku, protože ani doktoři nevědí co s tím…(toto mi bylo sděleno).
Jsem zarytý odpůrce tohoto očkování, bohužel studuji a musím myslet i na dlší finanční záležitosti s tím spojené, jinak bych do toho nikdy nešla)…ale tohle je fakt moc.
Doufám, že někoho moc nevysraším, ale je dobré vědět i opačnu stránku téhle věci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
19.11.21 12:34

@Ta leva

Jestli Vam dali 5ml tak je to mnohonásobně vyssi davka, nez ma byt. Aplikuje se 0,5ml. Doufám, ze jste uz v poradku, chystam se na Janssena take, nechci ty mRNA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
21.11.21 00:02

@Desgreze já si nechala dát Johnson včera a celý den úplně vše v pořádku. Večer přišli návaly zimnice a horka. Ráno šílená bolest ruky a hlavy a k večeru už vše v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
21.11.21 10:53

@Petruss37ka chystam se na Janssena pristi tyden, ale moc dobry pocit z toho nemam. Ale zase jsem ji zvolila, protoze není mRNA. Sice se bude muset preockovat, ale zatim nevi cim, jak a co to udela. V USA ho preockovavaji Pfizerem. Ale tyto kombinace se mi moc nelibi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77376
21.11.21 11:07

@Desgreze napiš pak prosím, jak ti bylo po aplikaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
21.11.21 11:27

@Desgreze mě to říkali také, že bude po Novém roce přeočkování ale modernou. :think: každopádně mě Johnson nechtěli dát, protože jsem mladá. Musela jsem podepsat papíry o tom že jsem seznámena s riziky. Trvala jsem na tom že chci jen Johnson, takže mi ho nakonec dali. Ale co jsem četla, tak přeočkování pokud bude, tak bude moct být na výběr ze všech vakcín k Johnson :nevim: Každopádně u nás má celá rodina Johnson a chlapy byli úplně v pohodě a ženský jsme měli večer ty návaly zimnice a horka asi ženský to snáší hůře :nevim: já už jsem druhý den po očkování a už mi vůbec nic není jen ta jedna noc byla zlá, ale to může být po jaké koliv vakcíně přece jen tělo pochopitelně reaguje proti tomu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí