Očkování na černý kašel, záškrt...

411
22.6.25 12:57

Očkování na černý kašel, záškrt...

Dcera byla v úterý na očkování záškrt, černý kašel…a ve čtvrtek začal hlásek mít jiný, ztrácel se ji atd..v pátek začala kašlat a kašle do dnes, má vlhký i něco málo vykasle, není to často, ale když zakasle, není to nic hezkého..ale proč to píšu, může to být po tom očkování? Nějaký příznaky? Nebo to může být opravdu nachlazená? Prý ji maličko bolí hlava, trpime na zadní rýmu..teď jsme udělali konvičku a měla tam něco..jde mi spíš o to, že se mi l Mudr nechce tahat mezi ostatní nemocné děti.. samozřejmě, kdyby kašel byl horší, jedeme..v noci nekasle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21600
22.6.25 13:18

To spíš někde něco chytila. Nemyslím, že by to byla reakce na očkování

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2703
22.6.25 13:25

Reakce na ockovani to asi nebude, spíš po ockovani je snížená imunita, takze deti jsou na nemoci náchylnější…a jeste kdyz rikas, že trpí na zadní rymu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3040
22.6.25 14:18

Spíš chytla nějakou virozu. Nikam bych nešla, pokud by to nenabralo nějaký dramaticky smer, u viroz to vesměs není potřeba :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4279
22.6.25 23:15

@LuciiLucie

My teď taky máme doma nějakýho kašlacího vira, docela to teď myslím řádí, byť nechápu proč. Nemyslím si, že by to u vás bylo očkováním, leda ve smyslu jak psal někdo výše, že to chytila, protože byla oslabená tím očkováním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
22.6.25 23:18

Všem děkuji, jen mě to tak napadlo..i když kašel je trošku mimo..spíš kdyby měla teploty, tak bych spíš se přikláněla relace k očkování..děkuji a budu doufat, že to nechytí syn a v úterý hurá do školky a nebudeme muset k Dr..není to tak hrozný, ale když zakasle, tak to stojí za to 🙈.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek