Očkování proti meningitidě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
41140
21.8.17 17:04
@Svistice píše:
@Salorka Děti mají nimenrix, starší ma rozockovane Bexero. „Nezadouci ucinky“ viz. pribalove letaky a dle citlivosti jedincům. Po nimenrixu nic, max. zvysena teplota, po bexeru nemohl kluk par dni zvednout ruku.

Ale to je celkem mazec, ne? Já bych chtěla očkovat malou, má 4 roky, ale je velká bolestínka. Představa, že několik dní nezvedne ruku, to bych si asi těžce vyžrala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
21.8.17 17:13
@Keyllah píše:
Ale to je celkem mazec, ne? Já bych chtěla očkovat malou, má 4 roky, ale je velká bolestínka. Představa, že několik dní nezvedne ruku, to bych si asi těžce vyžrala…

Já nejsem outlocitna matka. Raději at dite 3 dny knoura a odmítá si prevlect tricko, než mít dite mrtvý nebo postizeny v dusledku meningitidy. A mne samotnou po monovakcine priusnic v mych 24 letech ruka taky bolela, jenže dospělý proste není uknourane hysterizujici dite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3504
21.8.17 17:34

Já teď očkovala tříletou dceru Bexserem, ruka jí také pár dní bolela, jinak žádná reakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4215
21.8.17 17:42

Já očkovala čtyřletou dceru před rokem Bexserem a taky jí bolela ruka, asi 3 dny. Je to velká cíťa, ale přežila to :mrgreen: Před 14 dny dostala nimenrix a to bylo v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
246
21.8.17 20:50
@Salorka píše:
@anikahen @Svistice Holky díky, asi dám to B Bexsero. Ptala jsem se na případné očkování kamarádky ze zdravotnictví a prý teď momentálně je B nedostupné z důvodu plošného očkování v GB, nevíte o tom něco? Dětské se zeptám až se vrátí z dovolené.

U moji dr jsme ho dostali bez čekání a objednání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4215
21.8.17 21:24
@Salorka píše:
@anikahen @Svistice Holky díky, asi dám to B Bexsero. Ptala jsem se na případné očkování kamarádky ze zdravotnictví a prý teď momentálně je B nedostupné z důvodu plošného očkování v GB, nevíte o tom něco? Dětské se zeptám až se vrátí z dovolené.

No, to oni tvrdili i loni, když jsem nechávala očkovat dceru a nebyl problém :nevim: Teď jsem uvažovala o očkování syna a pediatr mi o nedostatku vakcíny nic neříkal. Jenže synovi je rok, takže by musel dostat 3 dávky, tak to nechám až po 2 narozeninách, to už mu budou stačit dávky 2.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
22.8.17 06:59

Holky, moc díky. Hned jak se dětská vrátí, začnu to řešit. Ale raději očkovat až bude chladněji, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
246
22.8.17 08:48
@Salorka píše:
Holky, moc díky. Hned jak se dětská vrátí, začnu to řešit. Ale raději očkovat až bude chladněji, ne?

Je lepsi očkovat, dokud není sychrave počasí a není tolik viróz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect