Očkování se potkalo s virozou

1196
14.11.22 17:28

Očkování se potkalo s virozou

Dobrý den, ráno jsem byla a dcerou 10 let, na očkování proti tetanu. Byla úplně v pořádku, i předtím o víkendu. Po škole v družině už ji začala bolet hlava, doma už zimnice a bolest v krku ( i zarudnutí). Teplota jen 36.9 ( zatím). Tohle asi není reakce na očkování… takže jak moc je to blbý, že onemocněla v den očkování. Vůbec se mi to nelíbí :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65414
14.11.22 17:39
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10651
14.11.22 17:48
@Alka píše:
Dobrý den, ráno jsem byla a dcerou 10 let, na očkování proti tetanu. Byla úplně v pořádku, i předtím o víkendu. Po škole v družině už ji začala bolet hlava, doma už zimnice a bolest v krku ( i zarudnutí). Teplota jen 36.9 ( zatím). Tohle asi není reakce na očkování… takže jak moc je to blbý, že onemocněla v den očkování. Vůbec se mi to nelíbí :,(

No těžko mohla onemocnět v den očkování. Měla to v sobě pár dní a dnes se projevily příznaky. Řešila jsem podobné téma loni a prý to nevadí. Lehká viróza je prý ok i dle očkovacího centra. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11051
14.11.22 18:10

@Alka chápu a rozumím, ze se ti to nelíbí. Stalo se mi to stejné jako dospělé před cca 5 lety. Nepociťovala jsem vůbec nic a najednou to, co popisuješ. Přežila jsem to.
Jen mě více až citlivě bolelo to místo vpichu a končetina asi tři dny.
Ta viróza měla nakonec vývoj jako každá jiná. Ale taky mě to vyplašilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1196
14.11.22 18:12

@janickaIII ok, moc děkuji za uklidnění :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1196
14.11.22 18:12

@Trojlístek ok, děkuji holky za uklidnění :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
14.11.22 19:00

Očkování na tetanus mě vždy úplně odrovná. Ještě, že je po tolika letech. Už ten den mám reakci stejnou jako tvá dcera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24761
14.11.22 19:18

Očkování v ní probudilo reakci organismu, a to, co dřímalo pod povrchem, se projevilo navenek. Nic strašného, bude to zase brzo ok, uvidíte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek