Ockovani tetanovka a ryma

Anonymní
9.3.22 20:33

ockovani tetanovka a ryma

Zdravim, nemate nekdo zkusenost jsme objednany zitra na ockovani na Tetanovku se synem ale spustila se mu ryma🙈jestli ho naockuji i tak? nevite nekdo? 8o

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65282
9.3.22 20:38
@Anonymní píše:
Zdravim, nemate nekdo zkusenost jsme objednany zitra na ockovani na Tetanovku se synem ale spustila se mu ryma🙈jestli ho naockuji i tak? nevite nekdo? 8o

tak tam ráno zavolej, je lepší to posunout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76904
9.3.22 20:43
@Anonymní píše:
Zdravim, nemate nekdo zkusenost jsme objednany zitra na ockovani na Tetanovku se synem ale spustila se mu ryma🙈jestli ho naockuji i tak? nevite nekdo? 8o

kvůli zdraví syna ho přeobjednej, mohl by mít nežádoucí reakce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
9.3.22 20:45

Ockovani bych posunula na dobu, kdy bude zdravy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.3.22 20:53

Dekuji, Cetla sem prave kdyz je to ryma (zluta) takze je lepsi to odlozit.. ale pokud je chronicka (pruhledna) ze by to nemelo vadit.. syn je po Covidu a uz pres mesic ˇa
rymu a ne a ne se ji zbavit.. tak odlozime ockovani a vyresime aspon rymu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
34322
9.3.22 21:50
@Anonymní píše:
Dekuji, Cetla sem prave kdyz je to ryma (zluta) takze je lepsi to odlozit.. ale pokud je chronicka (pruhledna) ze by to nemelo vadit.. syn je po Covidu a uz pres mesic ˇa
rymu a ne a ne se ji zbavit.. tak odlozime ockovani a vyresime aspon rymu :mrgreen:

Po covidu muze byt rozhaseny delsi dobu, fakt bych do toho zadne ocko jeste aspon mesic nedavala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9293
9.3.22 22:06

Určitě bych očkování odložila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35945
9.3.22 22:50

Já jsem teď dceru nechala očkovat, ale jak píšeš měla bílou rýmu a už několik dní takže jsem věděla, že je to opravdu jen rýma. Kdyby se to teprve rozhizdelo tak to taky odlozim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.3.22 08:01

@JancaS84 volala sem k dr a rikala ze se domluvime ale spis ze se to odlozi..🙂

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat