Očkování MMR - nevím si rady

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18304
29.1.19 16:57

Milá zakladatelko, jak vidíš, sejdou se tu opět názory pro a proti a pes aby se v tom vyznal, že..bohužel, konečné rozhodnutí stejně musíš učinit ty :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
29.1.19 17:00
@Anonymní píše:
a ještě doplním - nežádoucí reakce na HEXA se častem prokázali jako mylné, její stav měl za následek vadné vyšetření na ORL a problémy spojené s tím, nikoliv HEXA vakcína.

No jo, ale co má dělat člověk (zakladatelka a já např.), kde to fakt po očkování bylo? Resp. u nás určitě - i podle toho doktora z očkovacího centra - začlo to dceři 2 hodiny po očkování. Do té doby byla zdravé růžolící žvatlající mimino. Po očku usnula a vzbudila se zcela jiná.. :nevim:
Je sice pravda, že už dítko odrostlo (zakladatelky i to moje), ale prostě jistotu, že by se nějaký průšvih neopakoval, nemáme no..Já osobně měla po očkování v dětství taky šílenosti (dlouhotrvající horečky, průjmy a dokonce slintavku), takže je možné, že náš rod je na to citlivý :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
29.1.19 18:24
@Evulina píše:
Asi jsi mě špatně pochopila. Mluvím o tom, že i nezanedbatelné množství očkovaných nemusí mít protilátky a ty máš falešný pocit bezpečí v očkovaném (ALE POUZE DĚTSKÉM) kolektivu. V té školce pracují taky učitelky, kuchařky, uklízečky atd.. a po těch se očkování nevyžaduje.
U nás je testování protilátek tak nějak k ničemu, když už stejně neočkujeme no.. :nevim:
Sice pro zajímavost bych nechala, ale zas dát za to sedm stovek nebo kolik to stojí + stresovat dítě kvůli tomu, že bychom asi stejně neočkovali, ať by to vyšlo jak by chtělo?

Domů o můe přitáhnout jen syn takže pokud on protilátky má tak je jedno kdo je kolem něj nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
29.1.19 19:27
@Lynette píše:
Domů o můe přitáhnout jen syn takže pokud on protilátky má tak je jedno kdo je kolem něj nemá.

No, jestli se pohybuješ venku, jezdíš MHD nebo chodíš do krámů nakupovat, prostě netrčíš jen doma, máš určitou pravděpodobnost nejen od syna 8)
A synovi jsi nechala protilátky nabírat? Moje máma vyprávěla, že můj brácha byl po očkování na spalničky (tehdy byla ještě monovakcína) na odběrech a protilátky 0, tak šel na očko znovu a znovu vyšlo 0. Pak už na to nešel :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
12.10.19 20:23

Dobrý den zakladatelko příspěvků, zajímalo by mě jak jste se rozhodla? A jak teda vše dopadlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek