Oční lékař pro děti

86
14.2.22 11:32

Oční lékař pro děti

Dobrý den, doporučil by mi prosím někdo očního lékaře? Synovi jsou 3 měsíce. Praha, Středočeský kraj, děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1339
14.2.22 12:20

S takhle malým miminkem jedině do nemocnice.
Normální ocni lékař vás nevezme, mám poměrně čerstvou zkušenost se synem (2,5 r), zkoušela jsem možná 10 ordinaci a vsude, ze berou jen větší deti. Případně ještě Kukátko, tam jsem videla miminko ve vajicku, na deti se specializují třeba se chytite tam. A nechala bych si něco doporučit od detske dr, měli by byt schopni poradit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
14.2.22 12:26

@Any9 děkuji, dr mi právě dal jen doporučenou a více se se mnou nebavil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2587
14.2.22 12:26

Chodíme do Vinohradské nemocnice a jsou tam moc fajn. Musíš mít žádanku od lékaře a objednací doba dlouhá, pokud to není něco akutního.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1339
14.2.22 12:35

Právě ty cekacky jsou hrozně dlouhé všude. Ja objednavala syna kvůli celkem akutnimu problému v prosinci a na více místech mi nabídli termín třeba březen / duben. Přitom mi sestřičky z těch ordinaci rikaly, ze by bylo nejlepší danou věc řešit co nejdřív, ale bohužel. Až tedy v tom Kukátku nás (fakt skoro jako zazrak ) vzali snad za týden … Tam jsem teda šla bez zadanky.
Jinak bych zkusila ty vinohrady, Motol, Bulovku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
14.2.22 12:37

Nás vzal běžný oční doktor, když byly synovi čtyři měsíce. On bral jenom děti. Teď je tam nový pan doktor, který převzal pacienty, jenže těžko říct, zda taky bude brát nové děti. :nevim:
Opravdu zkus obvolávat. Oni nechtějí brát děti jenom proto, že jim tam pláčou. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
14.2.22 15:04

@adusa12 Zkus Ortoptika dr. očko. Jsou na Václaváku v pasáži Světozor, chodím tam s dcerou už od 2 let na prohlídku a za mě super přístup. Chodím tam s ní na vyšetření Plusoptix a ten je bez objednání akorád se za to platí 400 kč. Zkus si tam zavolat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí