OCR - ošetřování - neschopenka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
35323
21.1.14 18:10
@jakuve píše:
Ne ne, bylo to na syna. Dr. Rikala, ze ona napise OCR a ze je ji jedno, kdo to uplatni :nevim:

To ma pravdu, ji to jedno je, dite je nemocne a nekdo s nim bude doma, tak vypsala OCR, ona ho nevyplaci. Ale pro vas to jedno neni - meli jste si to poradne precist.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3175
21.1.14 18:40
@mroe
@mroe píše:
To ma pravdu, ji to jedno je, dite je nemocne a nekdo s nim bude doma, tak vypsala OCR, ona ho nevyplaci. Ale pro vas to jedno neni - meli jste si to poradne precist.

No, tak to mne ani nenapadlo a koukam, ze jsem pekne blba :zed: Hrozi mi z toho neco? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12862
21.1.14 18:45

@jakuve Tak jestli vám to už vyplatili, tak si z toho vezmi ponaučení, pokud vám to nevyplatili, může se stát, že ošetřovné nedostanete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3175
21.1.14 18:54
@mag píše:
@jakuve Tak jestli vám to už vyplatili, tak si z toho vezmi ponaučení, pokud vám to nevyplatili, může se stát, že ošetřovné nedostanete.

Vyplacene to uz je :oops: Tak priste budu cist a premyslet :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
21.1.14 20:05

Když má dítě teploty dva dny, pořád v jednom kuse řve a půjdu tam sní tak mi to OČR dá do konce týdne i tak nebo může říct nic ji není nedám vám to???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
21.1.14 20:06

Já nevím zda to jsou zuby nebo nemocná jako nemocná nebo už nevím ale do konce týdne jsem se omluvila v práci a dovolenou nemám tak to potřebuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35323
21.1.14 20:25
@Pipo123 píše:
Když má dítě teploty dva dny, pořád v jednom kuse řve a půjdu tam sní tak mi to OČR dá do konce týdne i tak nebo může říct nic ji není nedám vám to???

No tak, kdyz ma dite teploty, tak ti ho nejspis da. Ale jinak se to dela obracene, nejdriv jdi k dr. a pak se omluv v praci( pokud nemas dovolenou, nebo hlidani a do prace musis). OCR vypisuje lekar, kdyz je dite nemocne a nekdo se o nej musi doma starat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5957
15.1.17 13:51

Od začátku roku jsem doma na ošetřování.
Začalo to neštovicemi u staršího. Plynule jsem přešla na ošetřování na mladšího, protože neštovice ještě nebyly vyléčené. Teď mi ošetřování končí ve čtvrtek… Ale neštovice chytl mladší a i já :-(
Jak teď postupovat? Starší syn jde už zítra do školy, takže předpokládám, že vzít si ošetřování zase na něho nepůjde, když už bude ve škole… Jde ze dne na den vypsat ošetřování zase na mladšího?
Co vím, tak nemocenská je placená až od 4 dne nemoci, takže ošetřování vyjde určitě výhodněji.
Mate s tím někdo zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35323
15.1.17 14:06
@Janča1212 píše:
Od začátku roku jsem doma na ošetřování.
Začalo to neštovicemi u staršího. Plynule jsem přešla na ošetřování na mladšího, protože neštovice ještě nebyly vyléčené. Teď mi ošetřování končí ve čtvrtek… Ale neštovice chytl mladší a i já :-(
Jak teď postupovat? Starší syn jde už zítra do školy, takže předpokládám, že vzít si ošetřování zase na něho nepůjde, když už bude ve škole… Jde ze dne na den vypsat ošetřování zase na mladšího?
Co vím, tak nemocenská je placená až od 4 dne nemoci, takže ošetřování vyjde určitě výhodněji.
Mate s tím někdo zkušenosti?

Tak jestli mas OCR na mladsiho na nestovice, asi ti nezbyde nez jit na neschopenku. Sice to nechapu, jelikoz se dalo predpokladat, ze je chytne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5957
15.1.17 14:09

Když ono je ošetřování vždy jen na 9 dní.
I když sama to nechápu… Kdyby si syn zlomil nohu a musela bych s ním být 1.5 měsíce doma, taky nevím, jak by se postupovalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101532
15.1.17 14:33
@Janča1212 píše:
Když ono je ošetřování vždy jen na 9 dní.
I když sama to nechápu… Kdyby si syn zlomil nohu a musela bych s ním být 1.5 měsíce doma, taky nevím, jak by se postupovalo…

Ocr neni na 9 dni, je na tak dlouho, jak je potreba… Akorat pak uz neni placene, takze bys proste bud byla doma zadarmo nebo sehnala jine hlidani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5957
15.1.17 14:43

Aha, takže je teoreticky možné být doma jakoby 1 den zadarmo a hned ten další den si nechat ošetřování zase napsat?
Ovšem co na to v zaměstnání, když bych vlastně byla 1 den bez „omluvenky“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101532
15.1.17 14:47

@Janča1212 Ne, to mozne neni, na jeden pripad osetrovani, coz jedny nestovice jsou mas narok na jedno ocr, takze pokud si je chytla i ty, tak tu nevymyslej podvody a jdi na neschopenku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5957
15.1.17 14:52

A na neschopenku můžu jít až od toho čtvrtka, kdy mi skončí ošetřování? Nebo už od zítřka, když jsou první 3 dny doma zadarmo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101532
15.1.17 14:53

@Janča1212 To je jedno, ale nemuzes mit oboji zaroven, takze nastupem na neschopenku se ti ukonci ocr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí