Od kdy cvičit s miminkem na míči?

270
27.12.14 13:04

od kdy cvičit s miminkem na míči?

Ahojky :) chtěla sem se zeptat od kdy se dá cvičit s miminkem na míči třeba položit na bříško a jen tak pohupovat a tak koukala sem na youtube a tam sou mimča 4 měsíce a dál.. malá má 2 měsíce tak sem se chtěla zeptat ody kdy vy jste cvičili s mimčama a jaké cviky děkuju za odpověď :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33005
27.12.14 13:18

@niskey Můžeš klidně hned. Já cvičila od 3 měsíců (v té době mi ty cviky ukázali na rehabilitaci).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
27.12.14 13:19

@niskey já s dcerkou určitě už kolem 2 měsíců na míči cvičila, spíše dříve

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
27.12.14 13:22

Jojo děkuju a jaké cviky? taky ste mimča pokládali na bříško a pohupovali nebo tak něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1380
27.12.14 13:36

Já cvičila s malou na míči zhruba od 6ti týdnů. Vůbec nechtěla byt na bříšku a na míči ji to tolik nevadilo.Ono asi nic moc jiných cviků než pohopovat a různě naklánět asi nevymyslíš;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
27.12.14 13:41
@niskey píše:
Jojo děkuju a jaké cviky? taky ste mimča pokládali na bříško a pohupovali nebo tak něco?

Byl uz malicko vetsi (tak asi 5m), drzela jswm pod zadeckem a pomlu doprwdu a dozadu, do stran a krouzive pohyby. Vic toho asi nevymyslis. Toto mi ukazovala rehabilitacni, cvicili jsme tusim dva az trikrat denne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.12.14 19:47

Já jsem s malou cvičila taky od 2 měsíců na doporučení rehabilitační pracovnice. Dávala jsem ji na bříško a nakláněla do boků a dozadu, nikdy ne hlavou dolů dopředu. A moc se jí to líbilo, jinak mi na bříšku být nechtěla :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí