od kdy fusak

220
25.10.08 13:45

od kdy fusak

od kdy budete dávat svoje mrňousky do fusaku?? nebo je tam už dáváte??? mě se zdá být venku už zima teď, ale zase si říkám do čeho bych ho dávala v zimě???
dávám mu ven kombinézku, pod sebou má larisu a teplou zavinovačku, a přikrytej je teplou dekou (velkou).
jak to budete dělat v zimě vy??
já mu zatím dávám ven: body dl. rukáv, dupačky, teplou čepičku, rukavičky, kombinézu nebo zateplený kaťata s bundičkou, a buďto zimní bodičky nebo ještě teplý ponožečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2239
25.10.08 14:12

Ahoj,

ja u obou deti davala fusak, kdyz bylo pod 5st. Jinak byly v zimnim obleceni pod dekama.

Terik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
25.10.08 15:37

Ahoj
V pátek tu byla mlha a cca 3 stupně.
Radečkovi jsem oblíkla: body s dl.rukávem,mikinu,termopunčocháče,zateplené rifle,ponožky boty,zimní čepičku,teplý kabátek,tenké rukavičky a přikrytý byl jen dekou (takovou tou,co je dole sepnutá cvokama a uprostřed se zapíná na zip).Seděl takže měl přikryté jen nohy. A na kočáru byl nánožník.
Fusak dám až bude pod nulou. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4618
25.10.08 15:42

Tak já spíš dám fusak a do něj dítě míň navlíknu. Malou dávám přes poledne spinkat ven, dám jí jen punčošky, mikinku, lehkou bundičku a šup do fusaku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1176
25.10.08 15:44

Já dávám fusak už dlouho. Ale u nás je to tak, že malej nechce už tak měsíc jezdit v korbičce, protože tam nevidí, takže jezdí v autosedačce připevněné normálně na konstrukci kočárku. No a na autosedačku navlíknu fusak od Emitexu a je tam jak v bavlnce. Kdybych jezdila v korbičce, tak bych asi dávála tak od těch pěti stupňů nad nulou, myslím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
25.10.08 16:37

Ja vytahla fusak vcera.Oblikla jsem ji do puncosek,bodynka s kratkym rukavkem,tricenka a sup do fusaku.Mame od Casualplay a je super teploucky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2431
25.10.08 20:50

Ahoj holky a némáte někdo odkaz na ty deky co se dají dlole sepnout a nebo ty na rozepínací fusaky pátrám tady na netu a emůžu nic najít :roll: díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
720
25.10.08 21:10
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2431
25.10.08 21:14

Niky díky moc!!!!!!!!!!!!!!! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1083
25.10.08 21:15

Zkus se podívat třeba na tohle, máme tenhle fusak a jsme moc spokojení. :lol: :lol: http://www.malvik.cz/…nky/Combizip

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
26.10.08 10:50

Teda jezdit s dítětem na procházky a mít ho v autosedačce, to mi připadá dost nevhodný.

Jinak my zatím máme holku taky jen zabalenou v dekách a oblečenou tepleji. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2431
26.10.08 10:55

holky moc díky za odkazy asi kopíme tu deku zapínací

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
26.10.08 17:46

V 5 stupních už dám malou určitě do fusaku. Máme od emitexu takže horko jí v něm určitě nebude :)

Verrunko tvoje malá byla jistě strašně hodné miminko, že tady píšeš o nevhodnosti autosedačky na procházku. Já vím o řvoucím mimču, které nejde v kočáru utišit svoje takže jsme jednu dobu procházky taky řešili autosedačkou. Lepší než sedět doma nemyslíš :wink: buď ráda, že jsi tohle nemusela řešit a epiš o tom co je a není vhodné.

Se omlouvám, ale tohle už mě točí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.10.08 19:37

A od kdy oblíkáte zimní kombinézku? Říkám si, že je ještě čas, ale nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
27.10.08 22:18

Ahoj, tak já jsem vytáhla fusak už v září (a to nejsem zastánce nabalování dětí), když bylo kolem 10°C, ale míň jsem jí oblíkla (body, tenký kabátek, tenká bundička). Od včera už nosí zimní čepici a rukavice a co nevidět dostane i kombinézu. :D

Bambulka je v pohodě, ale maminka je vždycky zmrzlá jako kokino :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky