Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
@KKaculinKKa píše:
@Žirafátko no právě že jo, teprve dneska jsou nám přesně 4m
a hlavni je, kolik Ti vypije…
Jestli treba nepije malo. Nebo jestli mu to nedavas moc horke nebo naopak studenejsi.
Nase mala, kdyz ma studenejsi UM, tak uz ho nechce a tvari se jakoby dojedla a kdyz ho prihreji, tak jeste ji jako nezavrena… ![]()
@KKaculinKKa taky bych v tomto případě začala dneškem pomalu s příkrmy..:) Možná to hodně vyřeší ![]()
Teda holky tak teď jsem z toho opravdu magor
takže pro mě pro debila ještě jednou - takže nám je ode dneška 5 měsíců?? Když se narodil 27.března???
@KKaculinKKa ano vstupujete do 5.měsíce, protože 4.měsíc jste už ukončili tzn. 27.8. budeš mít UKONČENÝ 5. měsíc
@KKaculinKKa vžycky říkáš ty měsíce, který máte ukončený. Takže jsou vám 4 měsíce a probíhající pátý ![]()
mojí malé je 5 měsíců a probíhající šestý (narodila se 21.2)
@KKaculinKKa píše:
Teda holky tak teď jsem z toho opravdu magortakže pro mě pro debila ještě jednou - takže nám je ode dneška 5 měsíců?? Když se narodil 27.března???
je rozdíl mezi pěti měsíci a pátým měsícem
Když je dítěti čtyři měsíce, tak započíná pátý měsíc života (to máš jak se stoletími, když byl rok 1990, tak to bylo dvacáté století.
Můžete začít s příkrmy ![]()
Dvojka neni urcite sytejsi nez jednicka. Me doktor rikal v peti mesicich at uz prejdeme na dvojku. Taktne mi tenkrat naznacil ze maly ma vetsi vahu nez by mel mit
![]()
Pritom nebyl tlusty kolem 6kg, jenom se svou porodni vahou 2,5kg proste pribiral rychleji nez bylo podle tech jejich tabulek ![]()
Ale presli jsme nakonec az po tom ukoncenem sestem mesici.
My začali přikrmovat od ukončeného 4.měsíce…takže už můžete ![]()
@KKaculinKKa přesně jak ti píši holky, jsou vám 4m ale probíhá u vás už 5. měsíc, takže splňuješ to, že můžeš začít s příkrmem od ukončeného 4. měsíce…My jsme se narodili 9.2. tzn že nám je 5. měsíců a probíhá u nás 6.
![]()
Dobrá tedy tak snad už to konečně chápu, tak já tomu píďovi hned koupím nějaký příkrm abych ho netrápila hlady
jaký myslíte že je ze začátku nejlepší?