Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
@Novaska já jsem právě přemýšlela nad tím banánem, ale bojím se, aby mu to nějak nezastavilo kandění
už takhle mi někdy nekandí i dva dny. Málo kdy se stane že kaká každý den, tak abych mu tím banánem třeba spíš neublížila
no a kapičky už mu nebudu asi dávat žádný, snad máš pravdu a už to brzičko přejde samo, i když teď po večerním mléku jako každý den šílený pláč a kroucení, než jsem ho ukolébala na rukou, už mám za ten měsíc ruce jak Stalone ![]()
@KKaculinKKa no tak banán určitě,,staví,, my jsme s nim teda zrovna problémy nemeli ale znám maminky které ano, ale pokud ho dáš třeba čtvrt banánu a celé jablko ( nevařené ale za syrova udělané pyré) tak to bude OK..hlavně ne vařené jablečné pyré a banán, to by ho úplně zacpalo, protože takto připravené jablko je stejne jak ten banán..a pokud má trosku problém s kakáním tak zkus švestky ( šťáva nebo přesnídávka)..me malý kaká tak 2× denne, někdy 1× a někdy taky 3×
ale kdyz byl ještě jen na UM tak mi přestal a třeba jen 1× za 5.dni, dr říkala ze v takovou chvíli je čas na prikrmy protože mu to mlicko tak neplnilo střeva a nemel co kakat ( to bylo týden před ukoncenym 5.měsícem)…chudáček, ze tak trpí na to brisko, co hrejivy polštářek na břiško? Nebo mastička od JUST nejlépe tymianová nebo levandulová, mají skvěle účinky nejen pro děti na brisko ale třeba i pro dospělé kdyz maji zacpu nebo ženské měsicky..ja ji mám pořád v kabelce
Musíš vydržet! ![]()
@Novaska no vidíš to tak vyzkoušíme nějakou švestkovou šťávičku a třeba mu to pomůže
já právě co jsem takhle slyšela od známých o mastičkách, tak se většinou shodovali v tom, že jsou naprd a nepomáhají ( ovšem záleží které vyzkoušeli ) já sama jsem třeba nezkoušela žádnou, ale ty co píšeš Ty určo vyzkouším, zvlášť když jsou tedy dobré i na ty menstruační bolesti jak píšeš, to potřebuju ![]()
@KKaculinKKa ja taky jiným mastičkám nevěřím ale s těmito jsem opravdu spokojena
..musíš si je ale koupit přímo od firmy JUST, je to jak třeba s prudktami od Avonu, ne koupíš je jen tak v obchode..kdybys měla problem je sehnat tak mi mumumůžeš napsat, mám cloveka který je pro me objednává
..Červena tymianová je na silné bolesti a fialová levandulová, tu malému mazu i ted kdyz nema přímo problem večer po koupání, preventivně ![]()
Ahoj holky, vím, ze to sem moc nepatří, ale mám prosbu. malému už je přes rok a já při nakupování Nutrilonu zapomněla říct manželovi, ze už máme nutrilon 3 a koupil 5 velkých balení 2. Nepotřebujete některá? Potřebovala bych je prodat, zbytečně mi tu leží a musela jsem stejně koupit 3
a co s tím
prodám jich pět balení. Jeden aspoň za 250,– kupovali jsme 330,– tak pro někoho By to bylo i výhodný. Jsem z prahy 10, nejlépe asi osobně, ar neplatí poštovné. Kdybyste věděly, rak tel ***, děkuju a omlouvám se za vpad do diskuze. Děkuju Bára ![]()