Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Kozanka záleží jakou máš židličku, jsou takové, co jdou položit a dá se do nich dát i nesedici dítě.
@Kriss Tina píše:
@Kozanka záleží jakou máš židličku, jsou takové, co jdou položit a dá se do nich dát i nesedici dítě.
Tu jsem měla na dceru. Pak šla upravit i na tříleté dítě.
@Kriss Tina ja vim ale snad za pár budeme uz sedět. Na tu chvilku uz s krmenim ve vajíčku vydrzime nechce se mi kupovat dalsi židličku tu do lehu jsme nasli az po tom co jsme dostali jen tu do sedu.
@Kozanka píše:
My teda máme skoro 8 měsíců a rozhodne davat do zidlicky jeste nebudeme jeste sam stabilne nesedí radši si znicim sva záda nez malýmu a to mi je pres 30 jak tu nekdo zmiňoval. Sva zada uz moc nezlepsim ale svemu diteti tím muzu znicit zada na cely život kdyz se bude brzo posazovat dokovat nesedí sám. Teda nikomu nenutim muj názor
Tak jestli máš tu dřevěnou za totáče, tak bych tam dítě taky nedávala. Ale teď jsou jídelní stoličky, které jsou polohovatelné, takže dítě tam může být ve vyvýšeném lehu. Já dávala dítě už od 6 měsíce.
@Modra1 nene nemame dřevěnou ale nezkoumala jsem jestli je polohovatelná. Ale proste ho do toho davat nebudu dokovat sam nesedí
@Kozanka píše:
@Modra1 nene nemame dřevěnou ale nezkoumala jsem jestli je polohovatelná. Ale proste ho do toho davat nebudu dokovat sam nesedí
Takže ty máš možná doma to nejlepší řešení pro krmení miminka, ale nedáš ho tam, „protože nesedí“ a přitom by v té židličce ležel?
@Modra1 proste neni to dobre mam proste jiny názor ja nikomu ho nevnucuji.
@Modra1 jinak jsem koukala a da se polohovat ale proste muj názor
@Kozanka píše:
@Modra1 jinak jsem koukala a da se polohovat ale proste muj názor
No jenže tvůj názor je úplně mimo.
Per Pérego prima pappa může být od 0. Já jsem tam dávala syna v 1 měsíc na chvilku, abych mohla aspoň udělat čaj nebo rychlé něco udělat. Krásně tvarovaná a naklápěcí. V 6 měsíců, jak bude malý sedět, tak dáš do úplného sedu. Teď synovi je 20 měsíců a stále používám.