Od kdy může dítě použít jídelní židličku?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
37144
5.11.21 19:51

@Kozanka záleží jakou máš židličku, jsou takové, co jdou položit a dá se do nich dát i nesedici dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42583
5.11.21 19:55
@Kriss Tina píše:
@Kozanka záleží jakou máš židličku, jsou takové, co jdou položit a dá se do nich dát i nesedici dítě.

Tu jsem měla na dceru. Pak šla upravit i na tříleté dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
5.11.21 20:21

@Kriss Tina ja vim ale snad za pár budeme uz sedět. Na tu chvilku uz s krmenim ve vajíčku vydrzime nechce se mi kupovat dalsi židličku tu do lehu jsme nasli az po tom co jsme dostali jen tu do sedu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2353
5.11.21 20:40
@Kozanka píše:
My teda máme skoro 8 měsíců a rozhodne davat do zidlicky jeste nebudeme jeste sam stabilne nesedí radši si znicim sva záda nez malýmu a to mi je pres 30 jak tu nekdo zmiňoval. Sva zada uz moc nezlepsim ale svemu diteti tím muzu znicit zada na cely život kdyz se bude brzo posazovat dokovat nesedí sám. Teda nikomu nenutim muj názor

Tak jestli máš tu dřevěnou za totáče, tak bych tam dítě taky nedávala. Ale teď jsou jídelní stoličky, které jsou polohovatelné, takže dítě tam může být ve vyvýšeném lehu. Já dávala dítě už od 6 měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
5.11.21 21:18

@Modra1 nene nemame dřevěnou ale nezkoumala jsem jestli je polohovatelná. Ale proste ho do toho davat nebudu dokovat sam nesedí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2353
5.11.21 22:00
@Kozanka píše:
@Modra1 nene nemame dřevěnou ale nezkoumala jsem jestli je polohovatelná. Ale proste ho do toho davat nebudu dokovat sam nesedí

Takže ty máš možná doma to nejlepší řešení pro krmení miminka, ale nedáš ho tam, „protože nesedí“ a přitom by v té židličce ležel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
5.11.21 22:14

@Modra1 proste neni to dobre mam proste jiny názor ja nikomu ho nevnucuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
5.11.21 22:16

@Modra1 jinak jsem koukala a da se polohovat ale proste muj názor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2353
6.11.21 07:36
@Kozanka píše:
@Modra1 jinak jsem koukala a da se polohovat ale proste muj názor

No jenže tvůj názor je úplně mimo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
12.11.21 14:17

Per Pérego prima pappa může být od 0. Já jsem tam dávala syna v 1 měsíc na chvilku, abych mohla aspoň udělat čaj nebo rychlé něco udělat. Krásně tvarovaná a naklápěcí. V 6 měsíců, jak bude malý sedět, tak dáš do úplného sedu. Teď synovi je 20 měsíců a stále používám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí