Od kdy můžu používat sporťák?

61
8.1.16 19:15

od kdy můžu používat sporťák

Ahoj mám asi blbý dotaz, ale nemám žádné zkušenosti. Malému teď budou 4 měsíce a délkově se už tak tak vejde do korbičky a hlavně nechce už moc ležet. Je zvědavý a chtěl by už koukat než spát :) atak jsem přemýšlela nad sportakem ze by to pro něho mohlo byt zajímavějíš, ale nevím zda není moc brzo. Děkujipředem za rady a zkušenosti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9659
8.1.16 19:17

@Andula.V. je lepší, když umí dítko samo sedět, abys mu nepoškodila záda. Ale ve 4 měsících je na to ještě brzy :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2439
8.1.16 19:20

Většinou se všude uvádí od 6. měsíců. Hlavně by mělo sedět samo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
8.1.16 19:24

Diky ;-) tak hold to budem muset ještě vydržet, ale za chvíli nám přeroste korbičku :D ještě jak je do toho teď nástrojený tak už mu tam moc místa nezbývá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
971
8.1.16 19:24

Sportak uplne do lehu muzes uz ted. Na sezeni je podle me brzo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1828
8.1.16 19:26

Zalezi co mas za sportak. Ja mam treba takovy, co jde do lehu a je vhodny od narozeni. Dala jsem tam malého ted v 6m. Korbu mam totiz 71cm a maly ma 69…plus obleceni a fusak, takze tam nemel prostor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1086
8.1.16 19:27

Tak předpokládám, že zakladatelka nechce syna posadit. Za mě- teď v zimě bych to nnedělala, byla bych ráda, že ho můžu zabalit a zavrtat, ale pokud už se Ti nevejde do korbičky, asi nic nenaděláš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8679

Až bude sedět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3088

Ve sporťáku nutně sedět nemusí. Může tam ležet / pololežet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101927
8.1.16 19:33
@Hrozina píše:
Tak předpokládám, že zakladatelka nechce syna posadit. Za mě- teď v zimě bych to nnedělala, byla bych ráda, že ho můžu zabalit a zavrtat, ale pokud už se Ti nevejde do korbičky, asi nic nenaděláš.

No, podle věty, že je zvědavý a chtěl by koukat si tím tak úplně jistá nejsem… ale jinak tedy já měla podzimní dítko a lenocha, takže první zimu projezdil v korbě a druhou v leže ve sporťáku a i v něm mi přišlo, že šel dobře zabalit a zavrtat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17675
8.1.16 19:34

My vytáhli sporťákovou korbu dneska, tj v 5,5 měsících. V hluboké korbě je už hodně natěsno, takže naležato ve sportovní. Ale furt se to ve mně pere, přecejen ta hluboká korba mi přijde teplejší no :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
8.1.16 19:34

Jde až do lehu, ale zkusíme ještě vydržet chvíli v korbě. Díky za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3711
8.1.16 19:35

Slyšet to asi nechceš, ale kamarádka měla sporťák rovnou (položený) a to se jí dítě narodilo v lednu. Jenže ona z výbavičky měla jen to, co jí kdo dal, nic svýho kupovat nechtěla :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101927
8.1.16 19:38

@zvidavajanca Tak svým způsobem proč ne… já korbu stejně nejvíc využila na to, že šla jednoduše sundat z podvozku a odnést někam, kde to mohlo sloužit jako „cestovní postýlka“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
8.1.16 19:41

Nutit ho sedět samozřejmě nechci já jen ze doma s nim musím často chodit a mít ho tak aby viděl to ho nejvíc uklidni když brečí a v kočárku je teď taky často nespokojený pokud hned neusne. Hold jsme si to trochu rozmazlili je to první míči u druhého budu už zkušenější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí