Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj mám asi blbý dotaz, ale nemám žádné zkušenosti. Malému teď budou 4 měsíce a délkově se už tak tak vejde do korbičky a hlavně nechce už moc ležet. Je zvědavý a chtěl by už koukat než spát
atak jsem přemýšlela nad sportakem ze by to pro něho mohlo byt zajímavějíš, ale nevím zda není moc brzo. Děkujipředem za rady a zkušenosti ![]()
@Andula.V. je lepší, když umí dítko samo sedět, abys mu nepoškodila záda. Ale ve 4 měsících je na to ještě brzy ![]()
Většinou se všude uvádí od 6. měsíců. Hlavně by mělo sedět samo.
Diky
tak hold to budem muset ještě vydržet, ale za chvíli nám přeroste korbičku
ještě jak je do toho teď nástrojený tak už mu tam moc místa nezbývá
Sportak uplne do lehu muzes uz ted. Na sezeni je podle me brzo.
Zalezi co mas za sportak. Ja mam treba takovy, co jde do lehu a je vhodny od narozeni. Dala jsem tam malého ted v 6m. Korbu mam totiz 71cm a maly ma 69…plus obleceni a fusak, takze tam nemel prostor.
Tak předpokládám, že zakladatelka nechce syna posadit. Za mě- teď v zimě bych to nnedělala, byla bych ráda, že ho můžu zabalit a zavrtat, ale pokud už se Ti nevejde do korbičky, asi nic nenaděláš.
@Hrozina píše:
Tak předpokládám, že zakladatelka nechce syna posadit. Za mě- teď v zimě bych to nnedělala, byla bych ráda, že ho můžu zabalit a zavrtat, ale pokud už se Ti nevejde do korbičky, asi nic nenaděláš.
No, podle věty, že je zvědavý a chtěl by koukat si tím tak úplně jistá nejsem… ale jinak tedy já měla podzimní dítko a lenocha, takže první zimu projezdil v korbě a druhou v leže ve sporťáku a i v něm mi přišlo, že šel dobře zabalit a zavrtat.
My vytáhli sporťákovou korbu dneska, tj v 5,5 měsících. V hluboké korbě je už hodně natěsno, takže naležato ve sportovní. Ale furt se to ve mně pere, přecejen ta hluboká korba mi přijde teplejší no ![]()
Jde až do lehu, ale zkusíme ještě vydržet chvíli v korbě. Díky za rady
Slyšet to asi nechceš, ale kamarádka měla sporťák rovnou (položený) a to se jí dítě narodilo v lednu. Jenže ona z výbavičky měla jen to, co jí kdo dal, nic svýho kupovat nechtěla ![]()
@zvidavajanca Tak svým způsobem proč ne… já korbu stejně nejvíc využila na to, že šla jednoduše sundat z podvozku a odnést někam, kde to mohlo sloužit jako „cestovní postýlka“.
Nutit ho sedět samozřejmě nechci já jen ze doma s nim musím často chodit a mít ho tak aby viděl to ho nejvíc uklidni když brečí a v kočárku je teď taky často nespokojený pokud hned neusne. Hold jsme si to trochu rozmazlili je to první míči u druhého budu už zkušenější