Od kdy nosítko?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
101707
15.8.11 12:40
Alpaka píše:
Jiiriinka1 píše:
kyčle v pořádku nemáme. Nosíme široký zábal :-( Ale děkuju. Po nečem se poohlídnu :palec:
Tak v tom případě musí být na vertikál s roztaženýma nožičkama. Tím pádem žádné kolíbky ani vaky (Pech, Haipa-Daipa…). Myslím, že i ta Ergo novorozenecká vložka je jakoby na kolíbku, ale to možná kecám.

Myslím, že nekecáš… takže zbývá buď šátek nebo manduca, tedy z toho nejznámějšího, pak je spousta dalších ergonomických nosítek, ale tam nevím, která mají novorozeneckou vložku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
15.8.11 14:29

Láká mě ten šátek.. Nosítko třeba časem. Uvidíme..snad mi poradí taky v obchodě, nebo doktor až pujdeme na kyčličky. Děkuju holky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
15.8.11 19:03
Cappy píše:
Monny89 píše:
Jedině šátek, v nosítku je to nebezpečné na zádíčka a pro hlavičku - dokud mimčo nedrží hlavičku samo :wink:
Není pravda.
V ergonomickém nosítku i šátku (při dodržení zásad nošení) je dítě usazeno +- stejně

Ano, to je to erhonomické, ale obyčejná klokanka nebo manduca to nemá :wink: mám doma oboje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101707
15.8.11 19:19
Monny89 píše:
Cappy píše:
Monny89 píše:
Jedině šátek, v nosítku je to nebezpečné na zádíčka a pro hlavičku - dokud mimčo nedrží hlavičku samo :wink:
Není pravda.
V ergonomickém nosítku i šátku (při dodržení zásad nošení) je dítě usazeno +- stejně
Ano, to je to erhonomické, ale obyčejná klokanka nebo manduca to nemá :wink: mám doma oboje…

Ale manduca je ergonomiké nosítko a od klokanky se tedy značně liší a při správném nastavení a s novorozeneckou vložkou drží mimčo správně včetně hlavičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12864
15.8.11 19:21

Mnaduca novorozeneckou vložku má, používala jsem jí na malou do jejích cca 3 měsíců. A samozřejmě, že to ergonomické nosítko je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
15.8.11 19:24
j.a.n.i1 píše:
Monny89 píše:
Cappy píše:
Monny89 píše:
Není pravda.
Ano, to je to erhonomické, ale obyčejná klokanka nebo manduca to nemá :wink: mám doma oboje…
Ale manduca je ergonomiké nosítko a od klokanky se tedy značně liší a při správném nastavení a s novorozeneckou vložkou drží mimčo správně včetně hlavičky.

Mám půjčenou Baby Bjorn od známé, a ta to nemá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12864
15.8.11 19:26
Monny89 píše:
j.a.n.i1 píše:
Monny89 píše:
Cappy píše:
Monny89 píše:
Není pravda.

Baby bjorn je klokanka ne ergo nosítko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
15.8.11 19:28

Manduca je název konkrétního ergonomického nosítka, není to obecné označení nosidel.

Baby Bjorn je klokanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
15.8.11 19:29
mag píše:
Monny89 píše:
j.a.n.i1 píše:
Monny89 píše:
Cappy píše:
Monny89 píše:
Není pravda.
Baby bjorn je klokanka ne ergo nosítko.

Já myslela že nosítko :oops: Tady píší že to je nosítko, a mám přesně tohle http://www.hracky-vybavicky.cz/…orn-nositka/ :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
15.8.11 19:31
Monny89 píše:
Já myslela že nosítko :oops: Tady píší že to je nosítko, a mám přesně tohle http://www.hracky-vybavicky.cz/…orn-nositka/ :nevim:

Výrobci toho nakecaj :roll: :cert:
Důležité jsou prvky zaručují ergonomickou polohu dítěte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
15.8.11 19:34
Cappy píše:
Monny89 píše:
Já myslela že nosítko :oops: Tady píší že to je nosítko, a mám přesně tohle http://www.hracky-vybavicky.cz/…orn-nositka/ :nevim:
Výrobci toho nakecaj :roll: :cert:
Důležité jsou prvky zaručují ergonomickou polohu dítěte

Já jsem ho ještě s malým nezkoušela.. ale píšou tu, že to je vhodné pro dítě které neudrží hlavičku.. tak já nevím :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
15.8.11 19:38

Monny, mrkni na tenhle obrázek
http://www.hracky-vybavicky.cz/…n/bbj003.jpg
Myslíš, že v tomto by byla hlavička miminka (které ji ještě neumí držet samo) dobře jištěná?
Vždyť to hlavu nijak nefixuje, na té fotce je vidět, kolik je za hlavičkou ještě místa.

Pak tady máme třeba tu již zmiňovanou Manducu
 http://nosenideti.cz/…s/petrol.jpg

Vidíš nějaké rozdíly?

Hlavičku už jsem zmínila, pak je taky mezi BB a Mand. velký rozdíl v postavení kyčlí a zakulacením zad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
15.8.11 19:41

aha, Cappy díky :oops: Já se v tom vůbec nevyznám jak tak koukám.. Takže do BB až když bude držet hlavičku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
15.8.11 19:43
Monny89 píše:
aha, Cappy díky :oops: Já se v tom vůbec nevyznám jak tak koukám.. Takže do BB až když bude držet hlavičku..

Ne :mrgreen: Do BB nikdy.
Jak by ti bylo, kdyby tě někdo pověsil za rozkrok?
Se na to podívej, v BB dítě doslova visí, nohy mu bezvládně visí dolů.
Páteř i kyčle dostávají zabrat :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
15.8.11 19:44

Počti si TADY
Je tam hezky ukázané, jak by se mělo nosit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek