Od kdy nosítko?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13473
10.6.18 15:18

Jinak osobne mne asi nebude vyhovovat zadny nositko…mam docela dost velkou diastazu brisnich svalu a pekelne bolej zada, i kdyz nic netaham…kdyz jsem tahala kluka, bylo to utrpeni i ty dve hodiny…takze nejak ani nemam chut do toho dite davat na delsi dobu, nez bude vylozene jen nutne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.6.18 15:33

@JaniceB no tak v případě diastázy a teda jestli máš velkou se nosit nedoporučuje, no tak přeju hodně štěstí s hledáním lékaře který nošení zná a podporuje, protože většina Dr buď doporučí visitko nebo nošení nedoporučí protože ho nezná.. A skrz tu diastázu bych doporučila dobrého fyzio ideálně toho který též rozumí nošení a uvidíš..

Jinak to určitě nebyla hádka a na dva tábory rozděluje jak národ tak hlavně mateřství spoustu věcí :) Rad jsi dostala myslím, dost pak už záleží co si vybereš, ono nejde o to jak dlouho nosíš, jde o to nosit kvalitně a hlavně věř že v jiném nosítku ideálně šátkovém (ale to už je jiná cenová kategorie) by Tu to mohlo být pohodlnější, ale u Tebe bude hlavní problém ten rozestup, ten by asi bylo třeba vyřešit primárně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
10.6.18 16:43

@Kristyna.Vechtova No ten se chystam resit uz jakou dobu…a jsem si rikala, ze po detech..a nakonec mame misto dvou deti treti - definitivne posledni. Bez chirurgickeho zakroku to uz nepujde, protoze to mam velke a od hrudni kosti az pod pupek…slo to vycvicit jen poprve, pak uz ne a ted po tretim porodu je to teda masakr…sotva lezu. Takze se mi nosit ani moc nechce, protoze to proste jednoduse fakt boli. Navic jsem rodila vsechny deti sekci, tak ted jeste tak 4 mesice bych nemela zvedat ani ty deti, natoz je taknosit:)

Kazdopadne moc dekuju vsm za rady! Ja ani netusila, ze to nositko, co mame, je taky na prd. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.6.18 17:40

@JaniceB noo jako na ten rozestup fakt bacha nošení opravdu v tomto stavu není dobré, takže bych primárně vyřešila rozestup a pak po rekonvalescenci klidně nos, ale takhle to musí být dost bolestivé. Možná by Ti mohl být pohodlnější šátek, ale ani v něm se nedoporučuje nosit s rozestupem.. Ale on mnohem lépe rozloží váhu prcka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20360
11.6.18 16:12

@Zina-díky,máme Kibi a to je také do dvaceti kg, takže bych chtěla něco na víc, jsem v kontaktu s paní co nosítka aj věci prodává, rozumí tomu, tak pak sem dám vědět jaké a co sem zjistila. @Janiceb-no nemáš to lehké, tak zda něco vybereš, dej vědět, nebo pak nějaký sourozenecký kočárek, aby se tam oba menší vešli? A neboj, oni i lékaři mají různé názory, naštěsstí nám nikdy nikdo nic neřekl a to fakt nosím dá se říci denně a to i ze začátku několik hod..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20360
12.6.18 12:03

Tak mi bylo doporučeno z těch pro větší děti to Skaldino nebo ještě Manila nebo Monila teď přesně nevím maxi nebo maxi plus, no jenže o nich moc nikde nic nepíšou jen pro menší děti..Fb nemám, tak musím pohledat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.6.18 15:08

@lucypaja Skalandino určitě pro velké děti šijí tzv verzi XL a pak určitě myslíš MoniLu maxi :) s těmi zkušenost nemám, ale Skalandino jedno z top nosítek.

U toho MoniLu stačí zadat do googlu a hned to vyjede e-shop ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20360
12.6.18 15:12

@Kristyna.Vechtova-jojo už sem koukla, jen nebyl moc čas, škoda, že se to moc neprodává bazarové a z Prahy či okolí, ráda bych to viděla přímo, no ale čas je..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.6.18 15:18

@lucypaja noo dají se sehnat bazarové, ale líp na tom FB ve skupině, ale když tam nejsi tak je to blbý, jinak tuším, že spoustu prodávajících posílá na zkoušku nosítko cca na týden, samozřejmě za úplatu abys mohla zkusit a nebo by snad měla být i půjčovna nosítek tak zkusit tam zda by neměli a zkusit, ale je třeba počítat, že do těchto velkých jsou opravdu jen velké děti, nedáš tam mimčo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
18.7.22 13:20

Ahoj holkychci se zeptat.
Mám 2mesicniho chlapečka a můžu už ho nosit v nosítku nebo je ještě na to příliš malý?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20360
18.7.22 14:34

@Vendul 1110-Ahoj, já sem začla nosit ke konci srpna a syn je 15.6. hodně záleží kolik váží a zda nosítko mámožnost vložení novorozenecké vložky, která je do určitých kg toto by mělo být u nosítka napsané my měli Kibi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
18.7.22 22:45

@lucypaja malý je narozený 10.5.2022
A má 5kg.
Mám nosítko po prvním synovi.
A to nosítko je do 18kg.
Tak právě nevím jestli už můžu nebo ještě nemůžu nosítko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20360
18.7.22 22:58

@Vendul1110 já bych už dala, zkus doma jak tam bude „posazený“ aby mu to nejmenší nastavení sedlo já bych se toho nebála ale nejdřív bych zkusila na doma také jak se mu tam bude líbit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí