Od kdy nosítko?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13473
8.6.18 13:52

@Kristyna.Vechtova Jenze na ty prvni fotce je to ergo adapt 8o, co jsi rikala, ze by melo byt dobry…a me prave prijde stejny, jako to, co mam - coz je ta druha fotka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.6.18 14:19

@JaniceB no však ten Adapt vydrží max do toho roka, těžko soudit kolik je chlapci na fotce :) v tom 360 jde o to že díky poloze dítěte od rodiče prostě není vhodné, ale asi takhle je to čistě na Tobě v čem budeš nosit, ono kdyby sis ve skupině přečetla ucelené informace tak prostě nebudeš volit ani 360 ani Adapt, ale zvolíš něco jiného, jde o to uvědomit si opravdu pojem ergonomické nošení a bohužel to není vše co výrobci píší jelikož na to není žádná norma, vyhláška nebo zákon (např Chicco, BabyBjörn :roll: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20364
8.6.18 21:38

@Kristyna.Vechtova-dávali sme na klasickou jednorázovku dvě látkovky a vešel se ale byl menší, tak nevím, zda by to šlo u staršího mimča, je možné, že má citlivější kůži on má různé pupínky pod plenou i normálně..Koukala jsem na to nosítko Skaldino a je pěkné, jen teda ta cena, to mi asi u mužského neprojde, tak počkám na nějaké bazarové pokud to obhájím, ale ještě máme čas..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
8.6.18 22:18

@Kristyna.Vechtova Tak ja jsem z toho uz jalova…ted uz jsem myslela na ten adapt na noseni celem k sobe! Alejak koukam na ty fotky, nevidim rozdil oproti tomu, co mam…kdyz dam decko celem, je to stejny. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.6.18 06:39

@lucypaja tak pokud nosíš tak už se do nosítka ani šátku široké balení nedává, jelikož nosítko/šátek široké balení naprosto nahrazuje :) A jinak Skalandino je určitě super nosítko, pak záleží na jak chceš celé dítě, např MartyS má verzi od cca roku (synovi bylo na 10m) do 3 let a nové tuším 2100,– a bazarové tak 1700,– občas i 1500,– (pokud je látkové).

@JaniceB a proč nechceš jinou značku? Pořád se točíš okolo Ergobaby, když víš že 360 je k prdu a Adapt vydrží do roka a ty chceš nosit minimálně do roka a půl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20364
9.6.18 11:37

@Kristyna.Vechtova-no my z toho byli vyplašení, tak sme dávali i do nosítka, ale nosil se asi dvakrát po měsíci sme přestali dávat.. No já bych potřebovala nebo by se mi líbilo něco po těch dvaceti kg nebo prostě až se nevejde do Kibi..Když chce nést, tak v ruce na delší trasu se už pěkně pronese a to má cca 14kg..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
9.6.18 11:59

@lucypaja ja mam lenny lamb je do 20kg a ted uz se da sehnat i za 2000,–novy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
9.6.18 12:35

@Kristyna.Vechtova Protoze se mi designove libi nejvic. Ty ostatni mi prijdou takove hadrove. A pokud by mi ta 360tka udelala celem ke me stejnou sluzbu jako Adapt, tak bych se ho asi nezbavovala…nemyslim samozrejme na celodenni noseni Buh vi jak dlouho…spis jen mesic v lete a obcas do te skolky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.6.18 12:59

@lucypaja tak do 20kg jsou většinou všechny, ale pak pro děti větší 3 let je to Skalandino XL, ale zase už do něj nedáš malý mimčo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.6.18 13:02

@JaniceB tak ono spíš jde o to že je 100× lepší 100% bavlna u těch co Ti přijdou „hadrové“ než ta umělotina že který je 360 a Adapt, ale jako víš jak nakonec je na Tobě v čem budeš nosit :) ono je jedno jak dlouho nebo jak často nosíš prostě je to nosítko nevhodný..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
9.6.18 14:10

@JaniceB
Ahoj, přidej se do fb skupiny milujeme ergobaby a tula, když se zeptáš tam, nehrozí ti, že tě fašisticky nosnice z nosíme děti hned ukamenujou, že sis vůbec dovolila pořídit něco tak strašně příšernýho jako je ergobaby 360. :zed: Tam je snad i zakáz o něm mluvit :lol:

Jako takhle varianta je z ergobaby nejmíň vhodná, ale určitě ne nevhodná a na občasný ponošení v tom nevidím problém…
A proto jsem si sama jedno objednala :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.6.18 16:28

@Altamira tak promiň ale mezi Tulou a Ergobaby je dost velkej rozdíl a rozhodně nejsem nějaká fašistická nosnice jen když si zjistíš veškerý informace tak sama dobrovolně v Ergu nosit nebudeš chtít a jak jsem řekla, je na každém v čem bude nosit, takže bych názory o fašistických nosnících vynechala. Myslím, že není nic špatného na to chtít nosit zdravě a ve správném nosítku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
9.6.18 17:38

@Kristyna.Vechtova
Já chci nosit v ergobaby a proto v něm taky nosit budu. Fašisticky nosnice zmiňuju proto, protože mi nepřijde normální se hrubě sesypat a urážet ženskou, jen proto, že dostala tohle nosítko darem a položila obyčejný dotaz, od kdy je nositko a zda vůbec, vhodné. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.6.18 18:37

@Altamira však v něm nos, to Ti nikdo nebere, jen říkám, že zrovna 360 fakt není vhodný toť vše, pro mě a za mě ať maminky nosej v Chicco „nosítku“. A pokud vím tak já jsem poradila slušně a dala jasný návrhy co za jiné nosítko vybrat. Takže teď už je to na zakladatelce, já pouze odpověděla na dotaz, takže zdraví fašistická nosnice, co by v Ergu nenosila :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
10.6.18 15:15

@Kristyna.Vechtova @Altamira Holky nehadejte se…ja chtela fakt jen poradit, protoze mi jde o to, abych miminko vylozene nemrzacila…i kdyz asi je to i o zdravem rozumu a kdyz se v tom nebude tahat od rana do vecera (cehoz ja zastance nejsem, jak jsem jiz rekla - zlaty kocarek), tak se snad nic nestane ani v Ergu…Chicco bych nekoupila ani pro panenku, to je uz extrem.

Stejne mi nezbyde, nez se dotazat asi ortopeda nebo nevim…lekare proste. Koukam, ze jako vsechno, i toto (takova kravina) rozdeluje narod na nekolik taboru… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí