Od kdy polotučné mléko?

veselabaculka
9.2.11 12:43

Od kdy polotučné mléko?

Ahoj. Kdy jste prosím začaly dávat polotučné mléko?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1315
9.2.11 13:04

Ahoj,

plnotučné mléko do pokrmů můžeš už po roce věku.Na přímou konzumaci mléka polotučného po 2 roce věku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xxZuzana
9.2.11 13:10

Když doma jiné nemám, občas ho dám i teď (18m)
Kupuji ale kvalitní, čerstvé. A stravu máme jinak pestrou, tak snad tím ničemu neublížím. Někdo dává jen polo, protože plnotučné některým dětem nedělá dobře - u nás je to jedno, dcerka snáší obojí krásně. Plnotučné ale samozřejmě preferuji.

• Citovat
  • Upravit
1044
9.2.11 13:45

Já si taky myslím až od dvou let. My jsme začali dávat ještě o chvilku později, ale do jídla jako je třeba bramborová kaše jsem jí to dávala v roce a půl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.4.16 09:33

Ahoj, mam takovy dotaz.Jsem na hlidani u jedne pani, zamkla nas tady jak sla do prace takze se nedostanu do obchodu a proste nikde.Doma jsem si zapomela Nutrilon a chtela jsem ho jit koupit.Sice jsem ho nakojila dala presnidavku ale porad je hladovy. Nebude moc vadit když mu dam jednorazove polotucne mleko? Diky

• Citovat
  • Upravit
72725
7.4.16 09:40
@Anonymní píše:
Ahoj, mam takovy dotaz.Jsem na hlidani u jedne pani, zamkla nas tady jak sla do prace takze se nedostanu do obchodu a proste nikde.Doma jsem si zapomela Nutrilon a chtela jsem ho jit koupit.Sice jsem ho nakojila dala presnidavku ale porad je hladovy. Nebude moc vadit když mu dam jednorazove polotucne mleko? Diky

jak Tě může někde někdo zamknout? chceš dát miminu mléko, to rozhodně nedělej.. :zed: nemáš mobil, aby sis zavolala či co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
7.4.16 09:41

Kolik mu je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
levante
7.4.16 09:54
@Anonymní píše:
Ahoj, mam takovy dotaz.Jsem na hlidani u jedne pani, zamkla nas tady jak sla do prace takze se nedostanu do obchodu a proste nikde.Doma jsem si zapomela Nutrilon a chtela jsem ho jit koupit.Sice jsem ho nakojila dala presnidavku ale porad je hladovy. Nebude moc vadit když mu dam jednorazove polotucne mleko? Diky

Jestli je to miminko, tak neblbni, žádné mléko. A nechápu to. Ty hlidas jedné paní dítě a kojis? A kolik mu je, zes mu dala presnidavku???

• Citovat
  • Upravit
ferret
7.4.16 10:07

Jestli už jí přesnídávky, tak mu mléko jednorázově nic neudělá, ale spíš bych mu dala nějaké další pevné jídlo, to ho zasytí víc.
Spousta mých vrstevníků byla na kravském mléku (jaké bylo zrovna k dostání) od narození a nic jim není…

• Citovat
  • Upravit
3348
7.4.16 10:10

Tak urcite ho nezabije. Ale pokud neni zvykly tak ho z toho muze bolet bricho, poblit se, posrat… takze ja bych spis udelala treba zeleninovy prikrm? Brambory treba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.4.16 11:21

Nema cenu ji volat, protoze je v praci.Mam to jako brigadu. Je mu pul roku, zeleninu mi moc nechce tak bych ho s tim moc nezasytila. Zatim bojujeme s presnidavkou/kojenim tak uvidime jak to zvladnem do 3.

• Citovat
  • Upravit
levante
7.4.16 11:44
@Anonymní píše:
Nema cenu ji volat, protoze je v praci.Mam to jako brigadu. Je mu pul roku, zeleninu mi moc nechce tak bych ho s tim moc nezasytila. Zatim bojujeme s presnidavkou/kojenim tak uvidime jak to zvladnem do 3.

Tal zkus rozmixovat ovoce :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.4.16 12:08

Kdyby tu nejake mela, nema tu pecivo v lednicce syr, salam a jogurt a to je vse.To jsem se zas nekde pripletla.

• Citovat
  • Upravit
3348
7.4.16 12:10

Pulrocniho bych proste kojila. Klidne co pul hodiny a stridat prsa. Nic bych mu nedavala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
7.4.16 13:33
@ferret píše:
Jestli už jí přesnídávky, tak mu mléko jednorázově nic neudělá, ale spíš bych mu dala nějaké další pevné jídlo, to ho zasytí víc.
Spousta mých vrstevníků byla na kravském mléku (jaké bylo zrovna k dostání) od narození a nic jim není…

půlročnímu napít mléka? To je dobrý masakr.. chudák :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky