od kdy zoubky??

85
16.11.05 09:40

od kdy zoubky??

ahojte,

prosim Vas od kdy maji zacit rust prvni zoubky. my mame zitra 7 mesicu a porad nic!!! Neni to nejaky problem?? nebo je to hoodne individualni.

dekuji za vase zkusenosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
16.11.05 09:45

Obecně platí mezi 4-6 měsícem, ale je to opravdu dost individuální, dcerce vyrostl v půl roce a dvou dnech a syn má 6,5 měsíce a ani ťuk. věrka

• Citovat
  • Upravit
160
16.11.05 09:54

Ahoj, je to jak u kterýho dítěte. Anetce je 9,5měsíce a jsme taky ještě bezzubí.A ani to nevypadá, že by se něco chystalo :D
Tak se neboj, Andrea

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
16.11.05 09:58

Ahojky, myslím si, že je to hodně individuální. My jsme čekali na první zoubek do 10,5 měs. :) a zatím to nevypadá, že by se v nejbližší době vyklubal další. Zato synovec byl zubaté mimčo už ve 4.měs. Četla jsem, že je to dědičné a asi na tom něco bude, já byla zubejda teprve ve 13.měs. 8O. Přeji bezbolestné klubání, Tery.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
16.11.05 11:30

Ahoj Elen, nam vyrostl prvni zoubek az v 11 mesicich a kamaradky synovi dokonce az ve 13 mes., takze myslim, ze je to hodne individualni :!

Simona&Kristy(16mesicu)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2114
16.11.05 12:13

Ahoj, problem to urco neni, obecne plati ze prvni zub ma vyrust mezi 5-9m, ale i to muze byt individualni. Sany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
16.11.05 12:27

Ahoj Elen,
buď v klidu, Kubík byl až do 9. měsíce taky bezzubáček a pak ejhle, během dvou dnů mu vyrašily hned dva najednou. A teď kouše hlavně maminku při kojení, nebo se jen tak z ničeho nic zakousne do ruky. Samozřejmě ne do své!
Možná buď ráda, že ještě zuby nemáte, protože ty průjmy, teploty a proplakané noci nejsou fakt nic moc. Hlavně pro mimčo.
Jo, a taky jsem slyšela, že je to dědičný. U nás to docela sedlo.
Tak pevné zdraví a hlídej, ať ten první zub objevíš ty. U nás ho našel tatínek, takže se u mě žádný nový šaty konat nebudou:-((
Luzilka

• Citovat
  • Upravit
225
16.11.05 12:37

Ahojky,mojej dcerke narastol prvy zubok v 8mesiacoch.Tobias ma 6mes.a zatial stale nic.Zato mame jednu raritku.Kamaradka ma o mesiac starsieho synceka a ten sa narodil s 2 spod.zubmy.Cele oddelenie v porodnici sa chodilo pozerat na jej maleho zubaca.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3743
16.11.05 12:53

Ahojky, našemu malému rostly zoubky v dásínkách dlouho, nakonec po jednom vykloukli v 12,13,15,16 měsíci, pak byla zase pauza a pak skoro hromadně v 20. a 21.měsíci vykouklo 12 zoubků. Nyní má 27.měsíců a na poslední pětky se ještě pěkně dlouho načekáme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
16.11.05 13:28

Ahoj Elen,
zoubky jsou opravdu individuální. Mému synovci vyrostli ve 3mes, nám v 5mes. a včera jedna maminka u dr. mi říkala,že její první dceři vyrostl až v 15mes. Takže klid oni si tu cestičku najdou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2221
17.11.05 17:56

Ahoj

Je to hodně individuální, nám je 5 měsíců a 13 dní a zatím žádný zoubek. Ségry malé začly růst zoubky až někdy v roce a mám kamarádku a její malé začly růst zoubky ve 4 měsících. Takže se nestrachuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1078
17.11.05 18:16

Buď v klidu. Nám taky do 7 měsíce nic, ale teď je malé osm měsíců a už má 6 zoubků. Dva dolní ji vylezly téměř najednou. Známá má 5 letou holčičku a první zub ji vyrostl v roce a půl. U každého dítka je to v něm zakódované a až mají vylézt, tak vylezou.
Buď v klidu,
Krásný večer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
880
17.11.05 19:06

Jedna moje známá zubařka říkala,že čím déle narosou tím lépe.
Binky+Eliška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jaa
1150
17.11.05 20:52

Ahojky,
Sára sice zoubky už má, ale je to opravdu individuální, neboj, máte spoustu času, určitě se také dočkáte:O)))
 Jaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky