Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Taky se mnou muž byl úplně od začátku a pak ještě se mnou chvilku na pokoji, neodešel ani na vteřinu, v Jindřichově Hradci to tak je, v BUdějovicích tuším pouští otce až na druhou dobu porodní.. ![]()
Se mnou byl od té doby, co jsme přijeli do porodnice. Takže příchod na porodní pokoj kolem 10 a odchod z něch kolem 19hod.
@Amber_1977 píše:
Rodila jsem ve Vrchlabí a přítel byl se mnou všude - na všech kontrolách, po celou dobu před, během i po porodu. Na pokoji mohl být neomezeně dlouho, takže tam regulérně ten týden se mnou bydlel - byla to neskutečná podpora.
Pokud někdo z vás víte i o jiné porodnici, kde s námi může taťka permanentně bydlet, prosím vás, napište sem její jméno - potřebuji vybrat porodku pro další porod.. Děkuji
V Mělníku může být doprovod na nadstandartním pokoji 24h. denně. A k porodu mohou i 2 osoby. ![]()
Rodila jsem v Olomouci a pokaždé se mnou byl od začátku, co jsme přijeli a přijímali nás, přes porod (u nás tě dají na porodní pokoj, kde jsi celou dobu a pak ještě ty dvě hodiny po porodu, než tě dají na pokoj) a pak ještě i nějakou dobu na pokoji…
Na strankach motola mas napsano kolik se plati. myslim ze 300.
@Amber_1977 já jsem rodila v Havlíčkově Brodě, manžel se mnou byl pořád, pak když mě převezli na pokoj, tak se mnou ještě mohl být, ale pak už musel jít domů (taky byla noc
), protože na pokoj přivezli další rodičku… druhý den jsem se dostala na nadstandard a tam by se mnou mohl taky bydlet, i mu to sestřičky nabízely (na jednom nadstandardu je rozkládací gauč, na druhém je na druhou postel místo, ale není tam stabilně - jen na vyžádání), ale nakonec chodil domů - většinou jen se vyspat, najíst a případně udělat něco málo do práce ![]()
@Sylviii píše:
Holky nevíte jestli se platí otec u porodu v Motole?
jojo 700, prej to je na proškolení doprovodu u porodu
pri první návšteve v poradne dostaneš všechny papíry
@Sylviii jo oni zrušili poplatek za otce u porodu a zavedly poplatek za proškolení doprovodu
jen to jinak nazvaly, doprovod dostane v den porodu jejich oblečení kvuli hygieně ale poplatek je vratny, pokud doprovod u porodu nebude peníze vrátí, jen ta cena je slušná no 700 není moc málo ![]()
Ahoj, rodila jsem ve FN Olomouc, manžel tam byl se mnou, od příjezdu - 12 hodin, potom si mě sám mohl zavézt na sál - na akutního císaře, hned po probuzení z narkózy ho za mnou pustili na JIP, úžasný přístup! V porodnici v Prostějově kamarádky říkají, že muže posílají domů a zavolají je až těsně před. ![]()
@JayLee no tak super, kámoška tam rodila dvakrát a pokaždé ho pustily až na tlačení.. asi podle toho kolik je tam ženských ne? nevím, já jsem byla spokojená v Hradci ![]()
@JayLee já slyším na Budějky a na Krumlov samé hanlivosti, snad žádná která tam rodila a já jí znám nebyla spokojená, v Hradci to bylo super, na mě (porod trval 27 hod.) se vystřídaly 4 směny a fakt si je nemůžu vynachválit, všechno nový pěkný, nebyla jsem ani připásaná k monitoru, nic, nechaly vše přirozeně, já totiž nechtěla nic proti bolesti ani epidural, no a mimčo ošetřovaly až po položení na bříško a přisátí hned vedle mě ![]()
Já jsem z Velenic takže pro mě je to 60km tam i tam
![]()
Zrzana2 moc tě nepotěším. Na bulvce jsem rodila v prosinci. Tvrdili, pokuď nebude na hekárně víc rodiček, partner tam může být. Byli jsme tam na celým porodním oddělení dvě. A manžela zakázali
. Druhá paní už byla na sále - tlačila. Nakonec u mě to bylo překotný porod a tatínek to nestihl.
. Je pravda, že přijel deset minut po porodu, ale jen že jsem mu volala, že tam nechci být sama. Nevěděla jsem, jestli ho dovnitř pustí. Mrzí mě to strašně.
No, co se da delat
, ty joi´, proc me to nenapadlo driv, to fakt nevim…
uprimne si myslim, ze bez nej budu v pr…je pro me cely tehotenstvi takova opora…na bolistky, hormony i pocatecni nevolnosti…chjo
![]()