Od které chvíle je otec u porodu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13046
27.7.12 12:35

Taky se mnou muž byl úplně od začátku a pak ještě se mnou chvilku na pokoji, neodešel ani na vteřinu, v Jindřichově Hradci to tak je, v BUdějovicích tuším pouští otce až na druhou dobu porodní.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
27.7.12 12:38

Se mnou byl od té doby, co jsme přijeli do porodnice. Takže příchod na porodní pokoj kolem 10 a odchod z něch kolem 19hod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11037
27.7.12 12:38
@Amber_1977 píše:
Rodila jsem ve Vrchlabí a přítel byl se mnou všude - na všech kontrolách, po celou dobu před, během i po porodu. Na pokoji mohl být neomezeně dlouho, takže tam regulérně ten týden se mnou bydlel - byla to neskutečná podpora.
Pokud někdo z vás víte i o jiné porodnici, kde s námi může taťka permanentně bydlet, prosím vás, napište sem její jméno - potřebuji vybrat porodku pro další porod.. Děkuji

V Mělníku může být doprovod na nadstandartním pokoji 24h. denně. A k porodu mohou i 2 osoby. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
27.7.12 12:39

Rodila jsem v Olomouci a pokaždé se mnou byl od začátku, co jsme přijeli a přijímali nás, přes porod (u nás tě dají na porodní pokoj, kde jsi celou dobu a pak ještě ty dvě hodiny po porodu, než tě dají na pokoj) a pak ještě i nějakou dobu na pokoji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
27.7.12 12:42

Na strankach motola mas napsano kolik se plati. myslim ze 300.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7932
27.7.12 12:42

@Amber_1977 já jsem rodila v Havlíčkově Brodě, manžel se mnou byl pořád, pak když mě převezli na pokoj, tak se mnou ještě mohl být, ale pak už musel jít domů (taky byla noc :lol: ), protože na pokoj přivezli další rodičku… druhý den jsem se dostala na nadstandard a tam by se mnou mohl taky bydlet, i mu to sestřičky nabízely (na jednom nadstandardu je rozkládací gauč, na druhém je na druhou postel místo, ale není tam stabilně - jen na vyžádání), ale nakonec chodil domů - většinou jen se vyspat, najíst a případně udělat něco málo do práce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1130
27.7.12 12:47
@Sylviii píše:
Holky nevíte jestli se platí otec u porodu v Motole? :)

jojo 700, prej to je na proškolení doprovodu u porodu :D pri první návšteve v poradne dostaneš všechny papíry

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sylviii
27.7.12 12:53

@dadasik jeeeeee to je na houby vzdyt ten poplatek zrusili :(

• Citovat
  • Upravit
1130
27.7.12 12:56

@Sylviii jo oni zrušili poplatek za otce u porodu a zavedly poplatek za proškolení doprovodu :lol: jen to jinak nazvaly, doprovod dostane v den porodu jejich oblečení kvuli hygieně ale poplatek je vratny, pokud doprovod u porodu nebude peníze vrátí, jen ta cena je slušná no 700 není moc málo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sylviii
27.7.12 12:58

@dadasik Toje fakt moc:D, to sou šašci!:D

• Citovat
  • Upravit
7797
27.7.12 12:58

Ahoj, rodila jsem ve FN Olomouc, manžel tam byl se mnou, od příjezdu - 12 hodin, potom si mě sám mohl zavézt na sál - na akutního císaře, hned po probuzení z narkózy ho za mnou pustili na JIP, úžasný přístup! V porodnici v Prostějově kamarádky říkají, že muže posílají domů a zavolají je až těsně před. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
27.7.12 13:17

@JayLee no tak super, kámoška tam rodila dvakrát a pokaždé ho pustily až na tlačení.. asi podle toho kolik je tam ženských ne? nevím, já jsem byla spokojená v Hradci ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
27.7.12 13:30

@JayLee já slyším na Budějky a na Krumlov samé hanlivosti, snad žádná která tam rodila a já jí znám nebyla spokojená, v Hradci to bylo super, na mě (porod trval 27 hod.) se vystřídaly 4 směny a fakt si je nemůžu vynachválit, všechno nový pěkný, nebyla jsem ani připásaná k monitoru, nic, nechaly vše přirozeně, já totiž nechtěla nic proti bolesti ani epidural, no a mimčo ošetřovaly až po položení na bříško a přisátí hned vedle mě :srdce:
Já jsem z Velenic takže pro mě je to 60km tam i tam :-D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
886
27.7.12 20:44

Zrzana2 moc tě nepotěším. Na bulvce jsem rodila v prosinci. Tvrdili, pokuď nebude na hekárně víc rodiček, partner tam může být. Byli jsme tam na celým porodním oddělení dvě. A manžela zakázali :,(. Druhá paní už byla na sále - tlačila. Nakonec u mě to bylo překotný porod a tatínek to nestihl. :twisted:. Je pravda, že přijel deset minut po porodu, ale jen že jsem mu volala, že tam nechci být sama. Nevěděla jsem, jestli ho dovnitř pustí. Mrzí mě to strašně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zrzana2
27.7.12 21:18

No, co se da delat :,( :,(, ty joi´, proc me to nenapadlo driv, to fakt nevim… :cert: uprimne si myslim, ze bez nej budu v pr…je pro me cely tehotenstvi takova opora…na bolistky, hormony i pocatecni nevolnosti…chjo :zed: :zed: :zed: :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100