Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, zajímalo by mě vaše pocity, ktere jste zazivaly nebo zrovna zažíváte, prave v obdobi od ovulace do MS. Jsem pár dní po ovulaci a dnes jsem zjistila že mám tmavě orámované bradavky i s pupínkama. Tak by mě zajímalo jestli to tak taky někdo nemá nebo neměl při těhu
Doufám že se nám to všem brzy povede mít v bříšku žívot ![]()
ovulace mi vyšla na svatební cestu… hned pár dní po tom jsem měla pocit,že jsem těhotná,pak mě začaly bolet prsa zvětšily se,píchalo mě v břiše a našla jsem //… ![]()
Ahoj, já jsem při prvním těhu 4 dny zvracela, bylo to pár dní po oplodnění…bohužel to špatně dopadlo, ZT ve 12 tt. Teď jsem po revizi a opět jsem zvracela, včera už ne, ale bylo mi zle od žaludku dopoledne…já to přisuzuji doznívajícím hormonům, i když těhu by to mohlo být taky.
Jo a měla jsem vystouplé dvorce i s bradavkama, což mám i teď…no ale jak říkám, snad je to jen doznívající hormon ![]()
kocunka píše:
ovulace mi vyšla na svatební cestu… hned pár dní po tom jsem měla pocit,že jsem těhotná,pak mě začaly bolet prsa zvětšily se,píchalo mě v břiše a našla jsem //…
Tak to jsi to měla opravdu kráááásnýýýýý
Ukázkový
Tak doufám že i já se dočkám
ještě mám 14dní do testování ![]()
Tak to je mi líto že to tak dopadlo… a proč snad doznívající hormon? Ty už mimi nechceš?
Charlynka píše:
Tak to je mi líto že to tak dopadlo… a proč snad doznívající hormon? Ty už mimi nechceš?
To víš, že chci, bylo by to mé mrvní, ale otěhotnět v šestinedělí po revizi - to by mě pan doktor asi nepochválil
Ale kdyby to bylo těhu, tak já nych se určitě nezlobila
Dávej vědět, doufám, že ti to vyšlo ![]()
ahoj já jsem dnes 22DC a 7DPO a zatím žádné příznaky nemám
, asi si to teď ¨neberu hodně do podvědomí
,občas sáhnu na prsa,ale zatím asi nic
Jo a MS (ne)čekám 12.12. tedy za týden
magda82 píše:
ahoj já jsem dnes 22DC a 7DPO a zatím žádné příznaky nemám![]()
![]()
![]()
![]()
, asi si to teď ¨neberu hodně do podvědomí
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
,občas sáhnu na prsa,ale zatím asi nic
![]()
![]()
Jo a MS (ne)čekám 12.12. tedy za týden
I tobě držím palce
Snad nepříjde…
Ahoj Charlynko, já jsem 2 DPO, pocity mám OK, jsem v klidu, tento měsíc jsem po injekci Pregnylu a po Closíku.. tak uvidíme…
Charlynka píše:
Ahoj holky, zajímalo by mě vaše pocity, ktere jste zazivaly nebo zrovna zažíváte, prave v obdobi od ovulace do MS. Jsem pár dní po ovulaci a dnes jsem zjistila že mám tmavě orámované bradavky i s pupínkama. Tak by mě zajímalo jestli to tak taky někdo nemá nebo neměl při těhuDoufám že se nám to všem brzy povede mít v bříšku žívot
ja zjistila, ze pred tehu to nic nebylo. Ale ted (mam 18-ti mesicniho chlapecka) citim ovu vzdy a je mi, jako by mela prijit menstruace a je mi tak zvlastne (jako pnuti) az do MS…
Ale prsa mi nic nedelaji… ![]()
Tak ted jsem se prohlížela a bradavky trochu zesvětlaly a pupínky zmizeli… tak jsem blááázen? ![]()
já si občas nenápadně sahám na prsa jestli něco a nic
![]()
neboj nejsi sama kdo s tu pozoruje.psychika pracuje. uvidíme příští pondělí.
Tak mě bolí prsa od ovulace až do MS a nejen to, zvětší se mi i jejich objem o 1 číslo. Pak moje tělo až do Ms zadržuje vodu. A celou dobu mě pobolívá podbřišek. Takže jasné PMS.
Bohužel veškeré příznaky ranného těhu, jsou i PMS ![]()
Já jsem tedy nijak nepočítala neměřila bazalni teplotu. Ale když jsem měla ms 26.3. do 30.3. cyklus mám 28. Tak jsem si tak řekla že bude ovulka +- od tohoto 8meho do 13?… Což jsme 8 mého měli sex. A dnes.. ale je fakt že mě už 2den píchá v podbřišku, kolikrát to tak píchne že se musím zastavit při chůzi.. a dnes ráno jsem měla takovou tu slabší bolet co mívám před ms. Takže… Podle mě asi ovulace probíhá u mě v těchto dnech. O miminko se snažíme 4mesic… Tak uvidím.. jaké budou.. nebudou pocity. 🙂 Všem držím palecky aby se zadařilo 🙂 🙂