Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hezký večer,
Máte někdo zkušenosti s antikoncepci Lindynette? pokud ano, jaký byl Váš cyklus po vysazení této HA?
Ahojda, brala jsem ji cca rok a po vysazeni je cyklus normalni, cca 28-29dni, MS trva 6 dni
Temer jako s antiko ![]()
Aliik píše:
Ahojda, brala jsem ji cca rok a po vysazeni je cyklus normalni, cca 28-29dni, MS trva 6 dniTemer jako s antiko
To jsem ráda, teď je ještě otázka, aby to tak bylo i u mě ![]()
Já jí taky brala a menses plus minus dva dny těch 28 dní, jen hrozně silný, ale to je mimo dotaz… ![]()
to ti neporadim,ja ji brala 4 roky a hned prvni cyklus po vysazeni jsem otehotnela(planovane:-)
Ahoj já měla po vysazení cyklus +- 30 dnů. Někdy 28 jindy i 32.
x-juliet píše:
to ti neporadim,ja ji brala 4 roky a hned prvni cyklus po vysazeni jsem otehotnela(planovane:-)
O to se právě snažím, takže si mě moc potěšila:) dneska podle HA měla dorazit MS a nedorazila
Terezka1234 píše:x-juliet píše:O to se právě snažím, takže si mě moc potěšila:) dneska podle HA měla dorazit MS a nedorazila
jee,tak to bych ti prala:-)
ja byla celkem zdeptana,ze ms nikde a testy negativni(delala jsem si jich snad pet:-) uz jsem skoro sla k doktorovi,ze nemam ms a ani pozitivni test,ze urcite ani neovuluju. no a v den,nez k nemu sla-rano na testu dve carky:-))
tak hodne stesti ![]()
x-juliet píše:Terezka1234 píše:x-juliet píše:O to se právě snažím, takže si mě moc potěšila:) dneska podle HA měla dorazit MS a nedorazila
to ti neporadim,ja ji brala 4 roky a hned prvni cyklus po vysazeni jsem otehotnela(planovane:-)jee,tak to bych ti prala:-)
ja byla celkem zdeptana,ze ms nikde a testy negativni(delala jsem si jich snad pet:-) uz jsem skoro sla k doktorovi,ze nemam ms a ani pozitivni test,ze urcite ani neovuluju. no a v den,nez k nemu sla-rano na testu dve carky:-))
tak hodne stesti
Já testovala ráno dneska, protoze me vecer silene bolel podbrisek a byla jsem si jista ze do rana to dostanu a nic..test negativní..tak také budu čekat co se bude díl dál ![]()
Terezka1234 píše:x-juliet píše:Já testovala ráno dneska, protoze me vecer silene bolel podbrisek a byla jsem si jista ze do rana to dostanu a nic..test negativní..tak také budu čekat co se bude díl dálTerezka1234 píše:x-juliet píše:O to se právě snažím, takže si mě moc potěšila:) dneska podle HA měla dorazit MS a nedorazila
to ti neporadim,ja ji brala 4 roky a hned prvni cyklus po vysazeni jsem otehotnela(planovane:-)jee,tak to bych ti prala:-)
tak hodne stesti
jj,pockala bych par dni ![]()
pak jsem kdyztak pisni,budu drzet palecky ![]()
x-juliet píše:Terezka1234 píše:x-juliet píše:Já testovala ráno dneska, protoze me vecer silene bolel podbrisek a byla jsem si jista ze do rana to dostanu a nic..test negativní..tak také budu čekat co se bude díl dálTerezka1234 píše:x-juliet píše:O to se právě snažím, takže si mě moc potěšila:) dneska podle HA měla dorazit MS a nedorazila
tak hodne stestijj,pockala bych par dni
pak jsem kdyztak pisni,budu drzet palecky
Dám vědět, dekuji ![]()
Ahoj holky, já taky vysadila Lindynette, bolí mě v podbřišku, jak píše Terezka, trošku mě bolí prsa a zítra podle HA mám dostat menstruaci, tak uvidím
Maxinkaa píše:
Ahoj holky, já taky vysadila Lindynette, bolí mě v podbřišku, jak píše Terezka, trošku mě bolí prsa a zítra podle HA mám dostat menstruaci, tak uvidím
Prsa taky bolela
ted ne ale podbrisek jo ..neco mi riká že to vyslo ![]()
Terezka1234 píše:x-juliet píše:Já testovala ráno dneska, protoze me vecer silene bolel podbrisek a byla jsem si jista ze do rana to dostanu a nic..test negativní..tak také budu čekat co se bude díl dálTerezka1234 píše:x-juliet píše:O to se právě snažím, takže si mě moc potěšila:) dneska podle HA měla dorazit MS a nedorazila
tak hodne stesti
Juliet, jeste dotaz, jak dlouho si cekala nez ses rozhodla že pujdes k doktorovi a pak si tam teda nakonec nedorazila ![]()
Terezka1234 píše:Terezka1234 píše:Juliet, jeste dotaz, jak dlouho si cekala nez ses rozhodla že pujdes k doktorovi a pak si tam teda nakonec nedorazilax-juliet píše:Já testovala ráno dneska, protoze me vecer silene bolel podbrisek a byla jsem si jista ze do rana to dostanu a nic..test negativní..tak také budu čekat co se bude díl dálTerezka1234 píše:x-juliet píše:O to se právě snažím, takže si mě moc potěšila:) dneska podle HA měla dorazit MS a nedorazila
tak hodne stesti
ja si to uplne presne nepamatuju,ale myslim,ze posledni tabletku jsem si vzala nejak 12.v mesici a pozitivni test jsem mela nekdy 18. v dalsim mesici ![]()