Odběr plodové vody ve 21. týdnu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
532
15.8.13 00:59
@z1908 píše:
UV V GENNETU. centrum na letny.

Aha, tak Gennet už je specializované pracoviště. Já když jsem se rozhodovala o plodovce, tak jsem si říkala, že pokud najdou něco na ultrzvuku, tak na plodovku půjdu. Mně do plodovky nutila genetička, ale hlavní doktor mně to v centru při ultrazvuku sám nakonec rozmluvil. Pokud by mně ale řekl, ať tam jdu tak bych plodovku podstoupila. Vím, je to těžké a bojíš se, ale určitě to dobře dopadne. Já se plodovky hrozně bála z toho důvodu, že jsem krvácela, měla hematom, byla jsem už po potratech a jsem už starší.. U mě byla dle lékařů opravdu hodně zvýšená šance, že po odběru plodovky potratím.
Myslím na tebe, doufám, že vše bude dobré :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1042
15.8.13 20:42

Dnes jsem byla v tom gennetu. geneticka rikala, ze vada nozicek je 70-80% ortopedickeho puvodu. zbyla procenta mohou byt uz problem spojeny s chromozomy. vzhledem k pokrocilemu stadiu tehotenstvi spise odber plod vody nedoporucila. nesla jsem. zbyva mi jen doufat, ze miminko ma ortopedickou vadu. stejne uz bych ho nedokazala dat pryc. denne se ve mne hybe, uz je moje. manzel je v nemocnici na 6 tydnu, o to je to vsechno tezsi. dekuji ti moc za podporu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
15.8.13 22:20
@z1908 píše:
Dnes jsem byla v tom gennetu. geneticka rikala, ze vada nozicek je 70-80% ortopedickeho puvodu. zbyla procenta mohou byt uz problem spojeny s chromozomy. vzhledem k pokrocilemu stadiu tehotenstvi spise odber plod vody nedoporucila. nesla jsem. zbyva mi jen doufat, ze miminko ma ortopedickou vadu. stejne uz bych ho nedokazala dat pryc. denne se ve mne hybe, uz je moje. manzel je v nemocnici na 6 tydnu, o to je to vsechno tezsi. dekuji ti moc za podporu

Tak to je dobře, určitě to bude dobré! :hug: Většinou ty genetičky až moc straší, takže prognózu máš velmi dobrou. Kdyby měli výrazné podezření na genetickou vadu, tak by to už nějak řešili a plodovku ti udělali (jde až do 24 týdne). Věř, že to jistě bude ortopedická vada. Známé se narodil chlapeček s obrácenýma nožičkama (prostě měl chodidla dozadu), což už bylo na náročné operace a dnes to na něm vůbec nejde poznat, doktoři umí v dnešní době opravdu zázraky. Já jsem díky tomu, že jsem nakonec na plodovce nebyla taky pořád v nejistotě, ale zakázala jsem si myslet na špatné věci. Stejně už bych si malé nechala. Udělej to stejně a snaž se z těhotenství radovat. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1042
15.8.13 22:56
@LauJak píše:
Tak to je dobře, určitě to bude dobré! :hug: Většinou ty genetičky až moc straší, takže prognózu máš velmi dobrou. Kdyby měli výrazné podezření na genetickou vadu, tak by to už nějak řešili a plodovku ti udělali (jde až do 24 týdne). Věř, že to jistě bude ortopedická vada. Známé se narodil chlapeček s obrácenýma nožičkama (prostě měl chodidla dozadu), což už bylo na náročné operace a dnes to na něm vůbec nejde poznat, doktoři umí v dnešní době opravdu zázraky. Já jsem díky tomu, že jsem nakonec na plodovce nebyla taky pořád v nejistotě, ale zakázala jsem si myslet na špatné věci. Stejně už bych si malé nechala. Udělej to stejně a snaž se z těhotenství radovat. :hug:

kd mas termin porodu? je to ted tezky pro me hodne, casto brecim, ale snad se take naucim z toho radovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
15.8.13 23:01

@z1908

Já mám termín 9.12.2013. Ty ho máš kdy? Já byla vydeptaná hrozně moc před tím rozhodnutím a potom také, ale teď už je to cca 3 týdny a nějak to ze mě spadlo. Teď jsem sice taky sama bez přítele, ale jednou mně řekl: „prosím tě, dej si ruku na břicho, buď v klidu a neblbni“. Docela dost to zafungovalo, vždycky když začnu mít černé myšlenky, tak si na to vzpomenu. Teď už bych s tím stejně nic neudělala i kdyby se zjistilo, že je něco špatně, takže čené myšlenky zaháním. Klidně napiš SZ jestli chceš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1042
15.8.13 23:04

Ja mam cca 20.12., ale nevedi to presne. co je sz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
15.8.13 23:26

@z1908
Tak to budeme chvilku od sebe. SZ je soukromá zpráva. Ať to tady neplníme našimi termíny porodu atd. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
3.1.14 20:04

Ahoj, tak nakonec vše dobře dopadlo. V prosinci 2013 se mně narodila zdravá holčička. Všem zde moc děkuji za podporu. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí