Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, jsem 37+6, již týden mi odchází po kouscích hlenová zátka, zatím vždy průsvitná a málo. Dnes ráno mi odešel fakt velký kus jako na hrst barva do hněda s trochou příměsí krve, čisté. Tak jsem jela do porodnice. Udělaly mi monitor a vyšetření. Do zprávy mi napsala že bez obtíží čípek 2 cm, hrdlo na 1 prst.
Stalo se někomu něco podobného za jak dlouho jste na to rodily? ![]()
už bych to chtěla mít za sebou
@MacaV1 jsi teprva 37+6, tak nevím, kam spěcháš
. Mi zátka odešla 20 tt a rodila jsem 40 tt ![]()
Příspěvek upraven 13.11.13 v 13:37
Já byla bez zátky několik týdnů. Rodila jsem 41+6 vyvolávaně. ![]()
Hlenová zátka může odejít klidně měsíc před porodem. Mě odešla teda zároveň s plodovkou ale je spousta žen, kterým odešla o několik týdnů dřív, než porodily, tak klid ![]()
Už mám dceru 3 roky, ale ta byla císařem protože byla konec pánevní. Hlavně šlo o to že jsem tam měla čistou krev červenou, ne hnědou. U cery jsem kontrakce a nic neměla byla plánovaně rozena
O víkendu mi začala odcházet zátka, rodila jsem v pondělí, vyvolávačka 40+5. Takže těžko říci. ![]()
@MacaV1
mě odešla ve čtvrtek a v sobotu jsem rodila.. ale já byla už 40.tt:-) klidně můžeš rodit večer a klidně až za 2 týdny..:-) těžko říct..
Mě odešla v nemocnici v 18:00 večer pak hned na to přišly bolesti a od 20:00 do 17:01 druhého dne jsem strávila na porodním sále
ale já skoro 16 dní přenášela a naštěstí jsem byla už 4 dny hospitalizovaná.
Ta s tímhle nálezem jsem chodila ještě měsíc
já dokonce otevřená na 3cm chodila ještě 3dny, než se spustily kontakce ![]()
@MacaV1 hele, mně dneska taky odchází s takovým nahnědlým výtokem s trochou čerstvé krve… neřeším to. jsem 38+0, to už by nebyla tragédie teď porodit, navíc, co by se mnou v porodce dělali? ležet se mi tam zbytečně nechce…
U dcery mi odešla týden před TP a rodila jsem týdenpo TP - vyvolávaně ![]()