Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@bberanka píše:
@dani24687 tak jak je, ženo?
Dobrééé, dnes už jsme byli i s děckama sáňkovat
já teda nejela, ale i tak
![]()
No a chtěla jsem se vás zeptat, na ty stehy musím za týden? já to mám ještě celkem dost citlivý a fakt si neumím představit, že mi tam bude někdo hrabat za 3 dny
teda ty 3 dírky, tam je to po stehu, to mě nebolí, ale ta u pupku, 3 stehy a ta je teda citlivá dost
já myslím, že když půjdu na vytáhnutí za 2 týdny místo za týden, tak se nic moc nestane, ne?
@dani24687 chodí se za týden, mohlo by ti to zarůst a zahnisat, to bych neriskovala. A hlavně nezvedat nic těžkého, mně zakázali tahat i malou a to měla něco málo přes 4kg. Hrozí kýla.
@dani24687 tak jako nech řvát ležící mimino
Ale různě jsem si pomáhala, že jsemse opřela, netahat hlavně plnou parou a jakoby jedním tahem. Neumím to vysvětlit
Manžel byl pak ještě týden na paragrafu, tak po těch 14ti dnech po operaci, už jsem jí omezeně zvedala. Ale stejně se mi tam ta boule udělala, ale ne teda naštěstí kýla.
@bberanka mně se udělala boule na jizvě po císaři. Ale já teda po 3 týdnech už zvedala i 2 letýho
jen jsem to rozmasírovala a bylo. no manžel jde už v pondělí do práce, tak tu na ně budu sama ![]()
@dani24687 já se po císaři taky nešetřila, nikdo mi to neřekl. Ale teď jsem dostala festovní přednášku co všechno nesmím ![]()
@bberanka píše:
@dani24687 já se po císaři taky nešetřila, nikdo mi to neřekl. Ale teď jsem dostala festovní přednášku co všechno nesmím
někdy raději nevědět ![]()
@dani24687 jj na to zvedání pozor, taky jsem byla upozorněná že se dělá kýla na stehy jsem šla třináctý den po operaci ![]()
@mařízek taky proto, ze jsi to mela po tydnu jeste dost citlivy?
@dani24687 dali mi datum při odchodu z nemocnice, jak se ti to hojí? já už to mám krásně zahojený akorát mě pobolívá ta jizva u pupíku a mám to tam takové tvrdší na dotek, doktor říkal že to je narušené protože tam tudy tahají ten žlučník ven
Ty tri uplna pohoda, ta u pupku je mirne cervena, ale jo, asi se to hoji dobre. Ale jako na dotek boli vsechny
Já byla taky týden po operaci. i když se mi dole rozjela. ono se to pak může mazat a jakoby se uvolní a není tak Vysoká.
Tak stehy mam venku, dnes 11.den a skoro jsem to ani necitila ![]()
No tak to máš definitivně za sebou. A nebyla to žádná hrůza, že jo?