Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Tak já mám takovéhle jsou některé špičaté a ty mi tedy dávaly zabrat jsem ráda že jsou venku ![]()
@dani24687 jak je už jsi doma?
@mařízek
jsou podobné těm mým. Minimálně barvou. Chudáku, ty ti musely dát zabrat!
To jo daly zabrat pořádně od listopadu jsem nemohla nic moc jíst po všem mě bylo zle pro mě je to fakt vysvobození ![]()
Včera vyndání stehů bylo trošku nepříjemný ale jinak v pohodě mám jizvičky mazat holky čím jste mazaly?
@mařízek
mě to chytlo 18 dní po porodu,18.7 a na operaci jsem byla 13.10… byl to očistec
Já měla koliku i po sucharu a čaji. Primář mi řekl, že to mám ze stresu. Od té doby mám klid ![]()
@mařízek já dlouho Betadine mastí, páč mi dlouho hnisaly.Pak jsem patlala měsíčkovou mast.
Fuuuj
holky, ja jela vcera ve 4 domu. Je u nas mamka a tchan, kazdej vzal. jedno dite a sli ven. Ja lezim na gauci a cucim na tv a manzel mi nosi caj a rohliky ![]()
@mařízek obecně ty 3 měsíce po porodu byly pro mě strašný ![]()
@dani24687 téda,to je fofr. Já byla ráda, že jsem tam ve finále těch 5 dní. Asi snášíš líp bolest
Včera mi přišla pojistka za pobyt v nemocnici ![]()
@bberanka ja opravdu proti cisari je to uplny nic pro me. A proti zachvatu uz teprv ne. Vcera me to pichalo chvili v ramenou a siti citim, nejhorsi je, kdyz se otocim, tak citim vsechny organy, jak se hnou ![]()
@mařízek píše:
Tak já mám takovéhle jsou některé špičaté a ty mi tedy dávaly zabrat jsem ráda že jsou venku
@dani24687 jak je už jsi doma?
Tak to mi zase připomíná jantarový korálky ![]()
@mařízek píše:
Včera vyndání stehů bylo trošku nepříjemný ale jinak v pohodě mám jizvičky mazat holky čím jste mazaly?
Mateří kašičkou, bambuckým a indulonou… a tu u pupku jsem „masírovala“ na deset vterin stlačit a pak povolit. Mělo by se to líp prokrvit a tím i hojit. Ale začít tak za týden, až bude jizva trosku zhojená.
Kdybych byla na operaci teď koupila bych si asi tuhle mastičku
S popovem mám dobrou zkušennost
www.drpopov.cz/…-PID280.html#…
@bberanka Jako trva to dyl jak normalne, ale zadna hruza to neni ![]()