Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@dani24687
mě to je škublo u toho pupíku, jinak taky dobrý
A co, už jsi hřešila? ![]()
Bylo to fakt pohoda, rozhodne zadna hruza. No mela jsem cokoladu od operace uz asi 3× jinak jim zdrave, ale ani ne kvuli operaci, spis mi ty smazena jidla a tucne ani neprijdou na chut. Ale privezl mi kamarad z usa cokoady a nelze odolat
Ahoj @dani24687 tak jak je?
Holky jdu si pro radu jak je možný dnes jsem měla k večeři slunečnicový chléb s tuňákem a dala jsem si k tomu trochu pórku a za chvíli mě normálně chytil žlučníkový záchvat bylo mi tak strašně zle že jsem si myslela že mě budou muset zavolat rychlou. Já doufala že už to nikdy nezažiju a ono to za necelý měsíc po operaci přišlo znovu.To mi jako takhle bude ještě někdy špatně ![]()
@mařízek ahoj. Krasne se mi to hoji. Mne po operaci to primar vysvetloval takhle - i behem operace muze kaminek vycestovat do zl.cest. ten tam muze delat zle. Pak opet do nemocnice na vycisteni zl.cest. ale treba u tebe to tim, ze mas cerstve po operaci…delal ti porek zle i pred operaci? moje babicka je 40 let bez zlucniku a zachvaty ma stejne jako se zlucnikem. A neni ani zdaleka jedina.
Na netu jsem vycetla, jak vycistit zl. cesty, prej pak curala kaminky…jestli je to pravda, kdo vi…drzela nejakou dietu… a mam i doma knizku, kde je to tusim popsane babskou radou. Muzu zjistit.
Ale nechci desit.
@dani24687 děkuju dnes mi je dobře, budu doufat že to bylo jen po tom porku tak se mu budu vyhýbat..jinak já vždy jedla dietně tak mi zdravá jídla nedělají problém, je zajímavý že třeba paprika mi nevadí a už i malý řízek jsem měla
ty už jíš všechno? jo a dobrá otázka.. taky jsem zvědavá kdy už se může cvičit, cvičila jsem na elipticalu
@mařízek Mne delalo zle jen smazeny a to jsem jeste nemela, ale ani nemam chut. Taky mi chutna zdrave.
@dani24687 já tomu řízku teda neodolala, ale když sem ho osmažila tak sem ho hned ponořila do vařící vody, poradili mi to v nemocnici, že není pak mastný ![]()
@dani24687 jak se ti daří? Já po několika dalších záchvatech bez žlučníku nastupuji v úterý opět do nemocnice
ve středu mě povezou do Motole na pročištění žlučovodů zůstal mi tam jeden kamínek a ten to způsobuje
tak doufám že už potom bude klid ![]()
@mařízek Jezis
budu na tebe myslet. Hned pak napis, jak to probihalo. Ja zatim v pohode, ale davam si na jidlo pozor teda porad, takze tezko rict, co by se mnou udelala takova cina a hranolky… a to ti zjistili pres utz?
@dani24687 děkuju, určitě pak dám vědět
Doktorka mě poslala na sono a tam to zjistili prý se to stává když jsou ty kamínky malý že se dostanou do žlučovodů.. bojím se jak malý děcko ![]()
@mařízek mne toto rekl.po operaci, ze pokud by to dal zlobilo, tak procisteni zlucovodu. Nevis, jak to probiha?
Jak probiha procistemi zlucovodu - to zadej do googlu a otevri druhej odkaz, elixir mladi. sem na mobilu, nemuzu poslat odkaz. Co si o tom myslis?