Odebrání žlučníku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24858
7.2.15 11:38

@dani24687 :palec: mě to je škublo u toho pupíku, jinak taky dobrý ;) A co, už jsi hřešila? :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
7.2.15 12:21

Bylo to fakt pohoda, rozhodne zadna hruza. No mela jsem cokoladu od operace uz asi 3× jinak jim zdrave, ale ani ne kvuli operaci, spis mi ty smazena jidla a tucne ani neprijdou na chut. Ale privezl mi kamarad z usa cokoady a nelze odolat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
10.2.15 23:52

Ahoj @dani24687 tak jak je?
Holky jdu si pro radu jak je možný dnes jsem měla k večeři slunečnicový chléb s tuňákem a dala jsem si k tomu trochu pórku a za chvíli mě normálně chytil žlučníkový záchvat bylo mi tak strašně zle že jsem si myslela že mě budou muset zavolat rychlou. Já doufala že už to nikdy nezažiju a ono to za necelý měsíc po operaci přišlo znovu.To mi jako takhle bude ještě někdy špatně :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
11.2.15 04:52

@mařízek ahoj. Krasne se mi to hoji. Mne po operaci to primar vysvetloval takhle - i behem operace muze kaminek vycestovat do zl.cest. ten tam muze delat zle. Pak opet do nemocnice na vycisteni zl.cest. ale treba u tebe to tim, ze mas cerstve po operaci…delal ti porek zle i pred operaci? moje babicka je 40 let bez zlucniku a zachvaty ma stejne jako se zlucnikem. A neni ani zdaleka jedina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
11.2.15 04:54

Na netu jsem vycetla, jak vycistit zl. cesty, prej pak curala kaminky…jestli je to pravda, kdo vi…drzela nejakou dietu… a mam i doma knizku, kde je to tusim popsane babskou radou. Muzu zjistit.

Ale nechci desit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
11.2.15 13:12

Holky, kdy muzu zacit cvicit na bricho? Sedy lehy a tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
11.2.15 15:54

@dani24687 děkuju dnes mi je dobře, budu doufat že to bylo jen po tom porku tak se mu budu vyhýbat..jinak já vždy jedla dietně tak mi zdravá jídla nedělají problém, je zajímavý že třeba paprika mi nevadí a už i malý řízek jsem měla :nevim: ty už jíš všechno? jo a dobrá otázka.. taky jsem zvědavá kdy už se může cvičit, cvičila jsem na elipticalu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
11.2.15 15:56

@mařízek Mne delalo zle jen smazeny a to jsem jeste nemela, ale ani nemam chut. Taky mi chutna zdrave.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
11.2.15 16:01

@dani24687 já tomu řízku teda neodolala, ale když sem ho osmažila tak sem ho hned ponořila do vařící vody, poradili mi to v nemocnici, že není pak mastný ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
11.2.15 16:18

@mařízek ty jo to jsem jeste neslysela 8o  :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
27.2.15 21:55

@dani24687 jak se ti daří? Já po několika dalších záchvatech bez žlučníku nastupuji v úterý opět do nemocnice :( ve středu mě povezou do Motole na pročištění žlučovodů zůstal mi tam jeden kamínek a ten to způsobuje :cert: tak doufám že už potom bude klid :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
27.2.15 22:18

@mařízek Jezis :hug: budu na tebe myslet. Hned pak napis, jak to probihalo. Ja zatim v pohode, ale davam si na jidlo pozor teda porad, takze tezko rict, co by se mnou udelala takova cina a hranolky… a to ti zjistili pres utz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
27.2.15 22:32

@dani24687 děkuju, určitě pak dám vědět
Doktorka mě poslala na sono a tam to zjistili prý se to stává když jsou ty kamínky malý že se dostanou do žlučovodů.. bojím se jak malý děcko :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
27.2.15 22:35

@mařízek mne toto rekl.po operaci, ze pokud by to dal zlobilo, tak procisteni zlucovodu. Nevis, jak to probiha?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
27.2.15 22:38

Jak probiha procistemi zlucovodu - to zadej do googlu a otevri druhej odkaz, elixir mladi. sem na mobilu, nemuzu poslat odkaz. Co si o tom myslis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí