Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Mi říkal doktor, že to nemám mazat ničím, jen nenosit těsné oblečení ať to větrá. A zahojilo se to krásně a brzy.
@dani24687 tak to jsi fakt dobrá, já se nemohla pořádně zvednout min.10 dní. Jsem zvědavá na tu tvojí jizvu jak je velká ![]()
@dani24687 taky jsem čekala, že bude menší, bolí mě občas ještě teď. A vstávat s tím fakt bolelo, proto jsem se tě ptala.
@dani24687 Já to mám podobné - vpravo na boku 1 steh, nahoře 2 stehy a u pupíku 3 stehy. Je to 2 roky a skoro to není vidět.
Tak vidíš, žes to zvládla dobře.
@bberanka píše:
@dani24687 jj laparo
Se jim nějak nepovedla, ne?
Já mám nahoře 3, napravo jeden steh a jednu od drénu bez stehu. A u pupku na pravé straně asi 5 stehů.
@Luciferda jooo to já už nezjistím, ale teda bolela fest, měla jsem ještě k tomu prdlou jizvu po císaři, takže lahůdka na druhou
Jinak mi hnisla i ta jizva vpravo pod prsem od drénu a druhý drén jsem právě měla v té pod pupíkem.
@bberanka jestli se jim něco nepovedlo, mělo by to být ve zprávě. Třeba že museli zvětsit řez, že žlučník neprošel protože byl plný kamenů… nebo krvácení.., nebo něco takovýho
Ale teda chudáku ![]()
@Luciferda nic takového tam nebylo, jen na kontrole říkali něco o píštěli.. mám pod tou jizvou pořád takovou tvrdou „jitrnici“ ![]()