Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj holky ![]()
konečně vám mohu napsat co se stalo.Po vyšetření ERCP jsem měla strašné bolesti a bylo mi neskutečně zle, takže jsem zkončila sedm dní na JIPce se zánětem slinivky v té Praze se jim při vyšetření něco nepovedlo, protože jsem měla oteklé žlučovody a kamínek nevyndali, jen podráždili slinivku a z toho byl zánět
.Za týden jsem tam musela znovu a to už se povedlo a nakonec mi vyndali kamínky dva. Včera mě konečně z nemocnice pustili a musím dodržovat dietu, za týden půjdu znovu na sono a kontrolu krve. Můžu vám říct, že nic strašnějšího jsem nezažila, myslela jsem si že umřu, doufámže už je to všechno za mnou a bude už jen lépe.
Ahoj všem..jsem měsíc po laparoskopii žlučníku. Nemám žádné problémy, mohu jíst všechno. Měla jsem i smažený řízek a v pohodě. Jen mě trochu zlobila jizva v pupíku, trochu mi mokvala, ale už je to dobrý. Před operací jsem chodila dost cvičit a 3 neděle po operaci jsem zase opatrně začala. Měla jsem před operací i ERCP a podráždění slinivky a proběhlo to bez problémů. ![]()
mařízek…je mi líto že jsi tak trpěla a to jsem tě uklidňovala.
@mařízek
tak to je děs! Teď už budeš snad mít klid
Pak půjdeš na operaci?
@mařízek píše:
@bberanka já už na operaci byla 14.1.
No joo vlastně
Promiň
Tak teď už by fakt mělo být jen dobře ![]()
Ahoj všichni, vyhledala jsem si tuhle diskuzi protože i já jsem začala mít na konci druhého těhotenství problémy se žlučníkem. Mám za sebou několik záchvatů, první dva jsem měla ještě jako těhotná ale to jsem ještě netušila že je to žlučník. Až v lednu když jsem skončila na pohotovosti mi udělali UTZ a zjistili kamínky. Hned na mě vybafli s operací ale domluvili jsme se že to trochu odložíme až mimčo trošku povyroste. Před dvěma měsíci jsme měla domluvený i termín ale kvůli špatným krevním hodnotám byla operace zrušena. Teď se chystám domluvit si nový termín. Záchvat mám tak jednou za měsíc a je to děs. Na jednu stranu se těším že se mi operací uleví ale na druhou stranu se hrozně moc bojím. Jak jste na tom vy co jste se bály ale už máte žlučník venku? Máte ještě bolesti? Omezujete se nějak v jídle?
@IRESEK
neboj se vlka nic
Byla jsem v říjnu a už na vánoce jsem jedla normálně. Jsem ráda, že jsem šla tak brzy, malé bylo 3 a půl měsíce. Koliky byly něco neskutečného. Kam se hrabe „porod“.
Můžu jíst cokoliv, jen po kafi mě občas pálí žáha. Takže za mě… neodkládej to, uleví se ti ![]()
@IRESEK neodkladat. Ja se bala jak sv.na
Uplna pohoda proti zachvatu. Fakt neboj.
Mne to omezovalo par mesicu jsem mivala prujmy a krece. Byla jsem na konci ledna. @bberanka zdravim, pani ![]()
Jinak nas malej mel dva mesice, kdyz jsem sla na operaci. Cim vetsi bude dite, tim horsi. Muj nazor.
@IRESEK Jdi na operaci co nejdřív to půjde. Proti záchvatům je to brnkačka. Já jsem měla termín za 6 týdnů a nemohla jsem se dočkat. Po operaci jsem byla brzy fit, jedla jsem opatrně tak 2-3 týdny. Pak jsem najela na normální režim a od té doby jím všechno a žádné problémy nemám Je to 2 a půl roku a už si na nějaký žlučník ani nevzpomenu.
@dani24687 píše:
Jinak nas malej mel dva mesice, kdyz jsem sla na operaci. Cim vetsi bude dite, tim horsi. Muj nazor.