Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@SiriusGG píše:
Máte pravdu. Nevím. Diskuzi jak co?
Nebudu se už k tomuto tématu raději vyjadřovat
@SiriusGG píše:
Nikomu jsem nezačal kázat. Jen jsem vyjádřil udivení nad přísptupem některých přispěvovatelek.
Nikdy nenajdete někoho dokonalého a musíte se s tím smířit, jinak budete celý život sami.
Promiň, máme zřejmě odlišnou představu o formě „vyjadřování udivení“.
Nicméně je to celkem jedno - takovéhle slovíčkaření na mém příspěvku nic nemění. ![]()
@SiriusGG píše:
Nikomu jsem nezačal kázat. Jen jsem vyjádřil udivení nad přísptupem některých přispěvovatelek.
Ten tady vyjadřuju skoro každý den, ale jaksi to k ničemu nevede
![]()
@AnitAma píše:
Nebudu se už k tomuto tématu raději vyjadřovat
Škoda, mohli jsme o tom pohovořit a zjistit kde je problém. Jsme přeci na diskuzním fóru ne? Jestli nemáte zájem, je to Vaše věc, Já Vám to rozmlouvat nebudu.
A vůbec, ono by asi nebylo od věci, kdybychom společnými silami sepsali „Manuál k používání eMimina“… ![]()
@BohunkaP píše:
Nikdy nenajdete někoho dokonalého a musíte se s tím smířit, jinak budete celý život sami.Promiň, máme zřejmě odlišnou představu o formě „vyjadřování udivení“.
Nicméně je to celkem jedno - takovéhle slovíčkaření na mém příspěvku nic nemění.
Máte pravdu. Různí lidé, různé pohledy na věc.
@SiriusGG píše:
Máte pravdu. Nevím. Diskuzi jak co?
Jak výkřik do tmy…
@Kallkapa píše:
Jak výkřik do tmy…
Doufal jsem, že na tuto citaci odpoví autorka původního příspěvku. Když ona ne, tak alespoň někdo odpověděl ![]()
Nepřipadá mi to jako výkřik do tmy. Na něj se obvykle neozve 160 odpovědí.
@SiriusGG píše:
Doufal jsem, že na tuto citaci odpoví autorka původního příspěvku. Když ona ne, tak alespoň někdo odpovědělNepřipadá mi to jako výkřik do tmy. Na něj se obvykle neozve 160 odpovědí.
Máš se asi ještě co učit… Na takových to fórech reagují lidi především na takové „výkřiky do tmy“. Na rozumné věci, podložené rozumnými argumenty není nutno zakladatele přesvědčovat, že je to jináč.
@SiriusGG ..
když to vezmu kolem a kolem.. tak jeden z největších přínosů emimina pro mě bylo a stále je..
..naučit se odejít s diskuse a nedohadovat se do bezvědomí..
![]()
@erinv píše:
@SiriusGG ..když to vezmu kolem a kolem.. tak jeden z největších přínosů emimina pro mě bylo a stále je..
..naučit se odejít s diskuse a nedohadovat se do bezvědomí..
![]()
Uvažuju jaký byl přínos pro mě…to, že nemůžu čekat, že ostatní lidi uvažují stejně jako já, že to co považuju já za příšerné chování a myšlení je často typická ženská vlastnost a že já jsem ta „jiná“
![]()
@Jura007 píše:
A vůbec, ono by asi nebylo od věci, kdybychom společnými silami sepsali „Manuál k používání eMimina“…
Koukám, že už jsi na tom začal pracovat
.