Odejdi! jako rada

Napsat příspěvek
Velikost písma:
nepř. G12
4.5.13 14:21

@hanka.br.
Jasně, já tě chápu. Tu diskuzi jsem četla o tom písmu. Pohybuji se v podobném oboru. Jenže když má dítě rodiče, kteří sami nic neumí, mají milión půjček, které nesplácí, chlastají a mlátí se, tak oni ho to prostě nezvládnou naučit :-(

• Citovat
  • Upravit
Poison Ivy
4.5.13 14:24
@pannacotta píše:
Hodně podobný je aj tehnle vtip..:

JEJÍ deníček:
V sobotu večer se choval podivně. Chtěli jsme si jít někam sednout. Byl
naštvaný. Možná kvůli tomu, že jsem byla s kamarádkou celý den po nákupech a
přišla jsem pozdě. Skoro jsme nepromluvili, tak jsem zkusila navrhnout jít
někam jinam. Neprotestoval, ale přesto pořád mlčel a byl duchem nepřítomný.
Když jsem se zeptala, co se děje, řekl jen: „Nic“. Ptala jsem se ho, jestli je
naštvaný kvůli mně. Ale odpověděl, že to nemá se mnou nic společného a že si
nemám dělat starosti. Když už jsme jeli domů, řekla jsem mu, že ho miluji, ale
nevěnoval tomu pozornost. Jednoduše nechápu, proč mi neřekl: „Také Tě miluji“.
Když jsme došli domů, cítila jsem, že jsem ho ztratila a že už se mnou nechce
nic mít. Jen nepřítomně seděl a koukal do prázdna. Pak jsem si šla lehnout.
Přišel o 10 minut později a k mému překvapení zareagoval na mé něžnosti. Pak
jsme se milovali. Avšak stále jsem měla pocit, že je svými myšlenkami daleko
ode mne. To bylo na mne příliš, tak jsem se rozhodla, že si otevřeně
promluvíme, ale on již spal. Než jsem usnula, tak jsem plakala. Nevím, jak to
půjde dál. Jsem si skoro jista, že má jinou. Pak můj život nemá skoro žádný
 smysl.

JEHO deníček:
Sparta sice prohrála, ale večer jsme si prima zašukali.

________________________________________________________________________________
a je to fakt že tá ženská logika je leckdy na zamyšlení :lol:

A o tom to je :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
30422
4.5.13 14:24
@erinv píše: @hanka.br…nevim, mě přijde, že je to mnohem důležitější než třeba memorování dat, který stejně děcka zapomenou.. a v rodině začít je dost často složité, když sami rodiče a jejich „vzor“ je většinou právě TA zátěž, kterou si děti nesou do života a působí jim problémy.. :roll:

Na to se zeptejte rodičů, kteří chtějí, aby jejich děti uspěly při přijímacích zkouškách na střední a vysoké školy, maturitních zkouškách atd. - jestli jsou důležitá data a vědomosti, nebo výuka mezilidských vztahů. Případně na ministerstvu školství, které stanovuje obsah vzdělávání.

Příspěvek upraven 04.05.13 v 14:25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8288
4.5.13 14:25
@SiriusGG píše:
Cituješ sama sebe a chválíš se? Hmm, zajímavé :poblion:

Zapoměla jsis přepnout na jiný nick? Kolik jich asi máš…

Příspěvek upraven 04.05.13 v 14:21

cože? Nikde necituji vlastní příspěvek. Vždyť jsem citovala Paola White. A nikoho nechválím, jen s ní souhlasím. To je vše. Špatně jsi to pochopil, jak je vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SiriusGG
4.5.13 14:31

@belladonna

------

@belladonna ono z něj nakonec kdesi v diskuzi vypadlo, že tak usuzuje na základě jednotlivých příspěvků… :roll: takže to je tak že v celém davu jedna napíše odejdi a on z toho dělá závěry :zed:

@belladonna píše:
no právě, taky mi to tak připadá. A to je samozřejmě špatně.
  • Citovat
  • Upravit
30422
4.5.13 14:32

@saphire V rámci těchto předmětů určitě ano i když přiznejme si, do nich se už nacpalo kde co, takže nějaká systémová výchova moc nehrozí. Školní psycholog na školách to je trochu utopie - v době, kdy úplně chybí například zubaři v celém okresním městě - ale souhlasím, že by ve školách rozhodně nezahálel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
4.5.13 14:33
@SiriusGG píše:
@belladonna------

Vrať se zpátky na tu stranu kdes to okopčil a přečti so to ještě jednou, třeba si všimněš že je tam napsane -paola white píše- a jmenovala :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7041
4.5.13 14:35

@hanka.br. to je pravda, že tam je kde co… ale taky to nejspíše hodně záleží na dané škole, na daném učiteli. Ten který se tímto chce zabývat, tak to do toho zahrne více a něčeho upustí. Protože, a stím s tebou souhlasím, podle různých vzdělávacích kvót, požadavků na přijímačky jsou důležitější ty data, samozřejmě psaní, počty.. a ne mezilidské vztahy, pokud se teda zrovna nejedná o školu na to zaměřenou (ale to jen tak tipuju z boku, studovala jsem na SŠ něco úplně jiného)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8288
4.5.13 14:36
@SiriusGG píše:
@belladonna------

ale ten první odstavec jsem přeci nepsala já, celé to chápeš špatně. První odstavec psala Paola White a psala to mně. U toho kdo to píše je psané třeba @belladonna píše:
Já psala až to, že mi připadá, že svůj názor jsi utvořil z pár příspěvků na diskuzích. Protože tu v nevelkých problémech rezolutní odejdi od většiny prostě nepadá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SiriusGG
@pannacotta píše:
Vrať se zpátky na tu stranu kdes to okopčil a přečti so to ještě jednou, třeba si všimněš že je tam napsane -paola white píše- a jmenovala :kytka:

Sakra, začínám mít v místních citacích bordel. Omlouvám se.

• Citovat
  • Upravit
24603
@SiriusGG píše:
Sakra, začínám mít v místních citacích bordel. Omlouvám se.
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7041
4.5.13 14:37
@SiriusGG píše:
Sakra, začínám mít v místních citacích bordel. Omlouvám se.

musíš se to naučit, jinak tě tu ukamenujem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Alespoň se umíš omluvit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8288
4.5.13 14:37
@pannacotta píše:
Vrať se zpátky na tu stranu kdes to okopčil a přečti so to ještě jednou, třeba si všimněš že je tam napsane -paola white píše- a jmenovala :kytka:

no právě. Docela tvrdě se do mě pustil, přitom svou chybou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.5.13 14:54
@erinv píše:
@SiriusGG ..já bych byla pro, aby měly děti ve školách povinnou „skupinovou psychoterapii“.. něco jako duševní tělocvik.. podobně jako se třeba učí finanční gramotnost atd.. myslim, že strašně moc těchhle vztahovejch průserů se děje proto, že člověk toho osobě dost často strašně málo ví.. a najednou se ocitne v životě na rozcestí a uvědomí si, že takhle to přece nechtěl.. :think: chybí nám sebereflexe a schpnost si srovnat priority.. :nevim:

Zabudas na jednu vec, skola ma UCIT, nie VYCHOVAVAT. Ak ma skola aj vychovavat, pripravovat na to, ako sa rozhodovat na z ivotnych krizovatkach, tak by bolo rozumne rovno deti rodicom odobrat a zverit do ustavnej starostlivosti, nech tie decka vychova a vstepi im schvalenu moralku :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
4.5.13 14:57

@Bábi Zlopočasná Zapomínáš, že povinnost škol vychovávat žáky je zakotvena přímo ve školském zákoně (pokud vloni nebo letos nebyla novela a toto nevypadlo…) Já jsem si o tu samou neznalost natloukl hlavu v minulém roce… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí