Odejdi! jako rada

Napsat příspěvek
Velikost písma:
SiriusGG
4.5.13 15:53
@BohunkaP píše:
Co vede normálního muže k tomu, aby vstoupil na ženský server a začal ženám kázat o jejich způsobu myšlení? :think:

Nikomu jsem nezačal kázat. Jen jsem vyjádřil udivení nad přísptupem některých přispěvovatelek.

• Citovat
  • Upravit
1257
4.5.13 15:53
@SiriusGG píše:
Máte pravdu. Nevím. Diskuzi jak co?

Nebudu se už k tomuto tématu raději vyjadřovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22093
4.5.13 15:57
@SiriusGG píše:
Nikomu jsem nezačal kázat. Jen jsem vyjádřil udivení nad přísptupem některých přispěvovatelek.

Nikdy nenajdete někoho dokonalého a musíte se s tím smířit, jinak budete celý život sami.

Promiň, máme zřejmě odlišnou představu o formě „vyjadřování udivení“.

Nicméně je to celkem jedno - takovéhle slovíčkaření na mém příspěvku nic nemění. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1823
4.5.13 15:58

@SiriusGG ..to víš, tady jsi na horké půdě.. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepř. G12
4.5.13 15:58
@SiriusGG píše:

Ten tady vyjadřuju skoro každý den, ale jaksi to k ničemu nevede :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
SiriusGG
4.5.13 16:01
@AnitAma píše:
Nebudu se už k tomuto tématu raději vyjadřovat

Škoda, mohli jsme o tom pohovořit a zjistit kde je problém. Jsme přeci na diskuzním fóru ne? Jestli nemáte zájem, je to Vaše věc, Já Vám to rozmlouvat nebudu.

• Citovat
  • Upravit
18305
4.5.13 16:01

A vůbec, ono by asi nebylo od věci, kdybychom společnými silami sepsali „Manuál k používání eMimina“… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SiriusGG
4.5.13 16:02
@erinv píše:
@SiriusGG ..to víš, tady jsi na horké půdě.. :mrgreen: :mrgreen:

Přímo lávové podloží :lol:

• Citovat
  • Upravit
SiriusGG
4.5.13 16:03
@BohunkaP píše:
Nikdy nenajdete někoho dokonalého a musíte se s tím smířit, jinak budete celý život sami.

Promiň, máme zřejmě odlišnou představu o formě „vyjadřování udivení“.

Nicméně je to celkem jedno - takovéhle slovíčkaření na mém příspěvku nic nemění. :nevim:

Máte pravdu. Různí lidé, různé pohledy na věc.

• Citovat
  • Upravit
8566
4.5.13 16:03
@SiriusGG píše:
Máte pravdu. Nevím. Diskuzi jak co?

Jak výkřik do tmy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SiriusGG
4.5.13 16:05
@Kallkapa píše:
Jak výkřik do tmy…

Doufal jsem, že na tuto citaci odpoví autorka původního příspěvku. Když ona ne, tak alespoň někdo odpověděl :)

Nepřipadá mi to jako výkřik do tmy. Na něj se obvykle neozve 160 odpovědí.

• Citovat
  • Upravit
8566
4.5.13 16:07
@SiriusGG píše:
Doufal jsem, že na tuto citaci odpoví autorka původního příspěvku. Když ona ne, tak alespoň někdo odpověděl :)Nepřipadá mi to jako výkřik do tmy. Na něj se obvykle neozve 160 odpovědí.

Máš se asi ještě co učit… Na takových to fórech reagují lidi především na takové „výkřiky do tmy“. Na rozumné věci, podložené rozumnými argumenty není nutno zakladatele přesvědčovat, že je to jináč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1823
4.5.13 16:08

@SiriusGG .. :think: když to vezmu kolem a kolem.. tak jeden z největších přínosů emimina pro mě bylo a stále je.. :mrgreen:..naučit se odejít s diskuse a nedohadovat se do bezvědomí.. :palec: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepř. G12
4.5.13 16:11
@erinv píše:
@SiriusGG .. :think: když to vezmu kolem a kolem.. tak jeden z největších přínosů emimina pro mě bylo a stále je.. :mrgreen:..naučit se odejít s diskuse a nedohadovat se do bezvědomí.. :palec: :lol:

Uvažuju jaký byl přínos pro mě…to, že nemůžu čekat, že ostatní lidi uvažují stejně jako já, že to co považuju já za příšerné chování a myšlení je často typická ženská vlastnost a že já jsem ta „jiná“ :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Imane
4.5.13 16:12
@Jura007 píše:
A vůbec, ono by asi nebylo od věci, kdybychom společnými silami sepsali „Manuál k používání eMimina“… :think:

Koukám, že už jsi na tom začal pracovat :lol:.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky