Odešel muž k vám?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
4.4.21 00:02

Ano odešel, ale on by odešel i kdyby nepoznal mě. Jeho žena už v té době taky měla někoho jiného. U nich bylo to manželství vážně v troskách. Sice jsem si nejdřív od okolí vyslechla, jak akorát trpí krizí středního věku a až si užije, že má mladou holku, tak půjde zase jinam. No.. Už je to dvanáct let a pořád nic. Dokonce jsme si stihli pořídit dvě dcery, tak nevím kdy se mě chystá vyměnit 😅

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.4.21 00:55

Moje zkušenost je taková, že ani po 3/4 roce neodešel od ženy, i přesto jak mě “moc miloval”. Dodnes si teda myslím, že kdybych tlačila na pilu, tak odejde. Ale to já nechtěla, chtěla jsem aby se rozhodl on sám bez jakéhokoliv naléhání. Nakonec jsem to stejně byla já, komu došly nervy a trpělivost, ač na tu dobu vzpomínám ráda. :think: A musím říct, že mě nespočetně krát napadlo, jestli by to jednou dělal mně. Ale uklidňovala jsem se tím, že už byl starší a nemusel by, měl by vybráno. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.4.21 22:22

Přidám vlastní zkušenost. Můj manžel nás se synem opustil po skoro 14letech. Našel si paní s dvěma dětmi. Po necelém roce se chtěl vrátit já ho vzala zpět kvůli synovi. No a právě jeho hodna milenko-pritelkyne mi v tu dobu napsala že se znají dva roky a a jak mému manželovi trvalo rok a půl než mi o ní řekl… Jak si svůj nešťastný život s ní dělal šťastný :think: :mrgreen: Takže ona měla výdrž a po roce a půl manžela dokopala od nás odejít… :nevim:
Než jsme se s manželem poznali my dva. Také měl ještě přítelkyni která nevěděla že s ní už nechce být… A teď zpětně chápu proč dělala mezi námi takové problémy… Mě to udělal také…
Jen si teď tak říkám jestli i jí udělá to samé… :lol: :nevim: :pankac:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.4.21 22:25
@Anonymní píše:
Přidám vlastní zkušenost. Můj manžel nás se synem opustil po skoro 14letech. Našel si paní s dvěma dětmi. Po necelém roce se chtěl vrátit já ho vzala zpět kvůli synovi. No a právě jeho hodna milenko-pritelkyne mi v tu dobu napsala že se znají dva roky a a jak mému manželovi trvalo rok a půl než mi o ní řekl… Jak si svůj nešťastný život s ní dělal šťastný :think: :mrgreen: Takže ona měla výdrž a po roce a půl manžela dokopala od nás odejít… :nevim:
Než jsme se s manželem poznali my dva. Také měl ještě přítelkyni která nevěděla že s ní už nechce být… A teď zpětně chápu proč dělala mezi námi takové problémy… Mě to udělal také…
Jen si teď tak říkám jestli i jí udělá to samé… :lol: :nevim: :pankac:

Jo zapoměla jsem dodat, že mě tenkrát říkal že už spolu nejsou jen nemá kde bydlet… A po návratu domů k nám se po 4 měsících zase vrátil k ní…

• Citovat
  • Upravit
9006
6.4.21 08:28

A on se vratil k tobe protoze nemel kde bydlet? To ti rekl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Psylocke
6.4.21 21:08

Já bych tyhle ubožáky pověsila za ptáka do pluhu. Nakecávat milenkám, jak je manželka děsná. A tomu fakt dámy věříte? To nedokážete sbalit nezadaného? Mě by ze sebe bylo na blití, kdybych odvedla tátu od rodiny. Hlavně bych o takového vola ani nestála. Jak si ho můžete vážit? :poblion:

• Citovat
  • Upravit
22295
6.4.21 21:28

Znám, jedna postarší svobodná odtáhla o devět let mladšího ženatého kolegu, otce dvou dětí, manželka na mateřské.
Když na stará kolena ona otěhotněla, tak se zase nechal odtáhnout další svobodnou, co má oči jen pro něj.
Takže postarší kolegyni se vrátilo, co zasela, teď zůstala ve čtyřicetipěti s novorozencem a řeší alimenty od chlapa, co je platí na tři děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.4.21 12:20
@Anonymní píše:
Napíšu ti to z druhého pohledu (ženského). S partnerem jsme spolu dlouhá léta, nemáme děti, nejsme svoji. Pět let vztahu bylo fajn, když nám to ale přestalo klapat, nesla jsem to hodně špatně psychicky (byly v tom tedy další aspekty - zdraví, práce…) a měla jsem pocit, že můj celý život je na 💩. Cestu z depresí mi ukázal jiný muž, který mě vytáhl doslova z bahna. A musím se přiznat, že se pak k tomu přidal ještě třetí muž. Takže jsem v tu dobu vlastně vedla ne dvojí, ale trojí život. Samozřejmě se to po čase provalilo, muži číslo dvě a tři sice věděli o muži číslo jedna (se kterým mi to
před nimi samozřejmě neklapalo a chtěla jsem se rozejít), ale nevěděli o sobě. Oba mě ale tahali od muže číslo jedna. Muž číslo jedna nakonec zjistil muže číslo dvě a nakonec muže číslo tři a byli jsme v milostném čtyřúhelníku (muž č. dvě a tři o sobě stále nevěděli a nevědí). Nakonec jsem dvojku i trojku nechala jít a zůstala s jedničkou… A proč to tady tak dlouhosáhle vypisuji? Jediný důvod, proč jsem neodešla od jedničky byl ten, že dvojka ani trojka neměla perspektivu, kdežto od jedničky vím, co čekat - i když vztah z mého pohledu už není růžový. Je tedy možné, že ten tvůj je opravdu ve vztahu nespokojený, ale NĚCO mu brání opustit svojí jedničku (kde má to svý jistý) a vrhnout se někam do neznáma. To je celé. Pokud by byl zamilovaný a byl by přesvědčený, že ty jsi pro něj lepší jedničkou, sbalí svých pět švestek a je s tebou.
:poblion: :poblion: :poblion:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria