Odesíláni balíku na poště

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
29350
8.4.18 19:57
@Verun83 píše:
Balik do ruky snad chodi do druheho dne. Rano musis dat na postu, druhy den doruci. Zeptej se.

ne, už je to nějakou dobu, kdy u balíku do ruky pošta negarantuje dodání do druhého dne… to bylo někdy na začátku, když tato služba začínala, ale asi kvůli častým případům nedodání to zrušili a už to tak neplatí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
8.4.18 19:59
@ugluk píše:
@Regina Hero jo? No, zkoušet nebudu, ale díky za info. Oni občas mají problém najít i naši adresu (a ne, v adrese nebo označení problém není) :mrgreen:

jo, fakt jo… chodí mi tak dost zásilek, jeden z mých dodavatelů to ani jinak neposílá a před Vánocemi jsem to tak posílala i já a došlo to vždycky… tohle je snad jediná služba, která na poště opravdu funguje tak, jak slibují…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68873
8.4.18 20:01

@Regina Hero tak to to asi bude rozvážet i někdo jiný, než běžní balíkáři, co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
8.4.18 20:01
@Anonymniholka píše:
Dobrý den, chtela bych poslat jako prekvapeni k narozeninam a svatku balicek (do jineho mesta) a potrebovala bych aby prisel v ten den. Jde to nejak na poste zaridit aby ho dorucili v ten den? Jestli ani příplatek nebo ne? :)

Zkus EMS..
Já jen promiň, musím se smát, když čtu ten nadpis..Můj táta mi vyprávěl, jak když byl malý, psali ve škole diktát a učitel měl nějakou divnou výslovnost a místo „zahradníkův rok“ řekl „zahradní kufrok“. Víc než půlka třídy to tak napsala :lol: :mrgreen: Mě to ten nadpis „poslání balikuna“ připomnělo ;)
Smích je přece zdravý že :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
8.4.18 20:02
@ugluk píše:
@Regina Hero tak to to asi bude rozvážet i někdo jiný, než běžní balíkáři, co.

ano, to vozí samostatně, ne ti normální balíkáři…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4700
8.4.18 20:14

Balikun se povedl. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twixinka
8.4.18 20:18

Doporučuji PPL, pokud to bude menší balík a odneseš ho v pátek ráno do parcel shopu, kterých jsou po republice tisíce, tak v pondělí ho určitě doručí a stojí to 89 Kč, takže zase o tolik dražší než pošta to není ;) koukni na jejich stránky :)

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
8.4.18 20:18
@Regina Hero píše:
ano, to vozí samostatně, ne ti normální balíkáři…

Já snad schválně zkusím poslat něco do Jihlavy :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Verun83
9.4.18 07:44
@Taciras píše:
Teoreticky ano, prakticky ho máš tak 4. den na poště k vyzvednutí :lol:

Ja mam s postou vcelku dobre zkusenosti. Posilam casto. Zalezi dost na pobocce zrejme

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
9.4.18 07:47
@Verun83 píše:
Ja mam s postou vcelku dobre zkusenosti. Posilam casto. Zalezi dost na pobocce zrejme

To každopádně. U nás na vsi si nemůžu až tak stěžovat. I když taky kolikrát dostanu výzvu místo balíku automaticky. Ale v Jihlavě, tam už je to hardcore. Tam jsou rádi, když ten balík najdou alespoň na tý pobočce :nevim:

• Citovat
  • Upravit
12067
9.4.18 08:06

@Anonymniholka existuje služba balík expres Musí být podáno do 10hod a cílové město na trase vlaku Pak je balík dodán ten samý den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
9.4.18 08:53
@Verun83 píše:
Balik do ruky snad chodi do druheho dne. Rano musis dat na postu, druhy den doruci. Zeptej se.

Jde to, ale spíš teoreticky, nedavno jsem balík do ruky posílala a byl dodán až za 8 dní :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák