Odesíláni balíku na poště

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
8.4.18 18:58

Odesíláni balikuna poste

Dobrý den, chtela bych poslat jako prekvapeni k narozeninam a svatku balicek (do jineho mesta) a potrebovala bych aby prisel v ten den. Jde to nejak na poste zaridit aby ho dorucili v ten den? Jestli ani příplatek nebo ne? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29
8.4.18 19:04

Dobrý den, teoreticky se to dá přes službu EMS. U té by pošta měla zaručit dodání do 24 h. Ale vyzkoušeno v praxi nemám, jen vím, že to poskytují.

Příspěvek upraven 08.04.18 v 19:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
8.4.18 19:05

Balik do ruky snad chodi do druheho dne. Rano musis dat na postu, druhy den doruci. Zeptej se.

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
8.4.18 19:05

Na něco takového bych využila spíš jinou přepravní společnost. Pošta je teď ráda, že doručí balík alespoň nějaký den.

• Citovat
  • Upravit
5866
8.4.18 19:08
@Tunrida píše:
Na něco takového bych využila spíš jinou přepravní společnost. Pošta je teď ráda, že doručí balík alespoň nějaký den.

Souhlasím, volila bych jinou společnost než ČP

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.4.18 19:20

@Paola21 @Tunrida a jakou? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.4.18 19:21

A jeste to potřebuji z nedele na pondeli o víkendech to funguje take jinak ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
8.4.18 19:25
@Anonymniholka píše:
A jeste to potřebuji z nedele na pondeli o víkendech to funguje take jinak ne?

pošli to v pátek jako EMS a dojde to v pondělí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
8.4.18 19:26
@Anonymniholka píše:
A jeste to potřebuji z nedele na pondeli o víkendech to funguje take jinak ne?

No v neděli si od tebe balík nikdo nepřevezme :think: Já za sebe u nás považuji za spolehlivé ppl, dpd, gls, s těmi jsem byla spokojená. Bohužel tyhle přepravky bývají dražší než pošta.

• Citovat
  • Upravit
29350
8.4.18 19:29
@Tunrida píše:
No v neděli si od tebe balík nikdo nepřevezme :think: Já za sebe u nás považuji za spolehlivé ppl, dpd, gls, s těmi jsem byla spokojená. Bohužel tyhle přepravky bývají dražší než pošta.

pošta ano, ale půjde to až v pondělí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
8.4.18 19:41
@Regina Hero píše:
pošta ano, ale půjde to až v pondělí…

A možná až v pátek :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
68873
8.4.18 19:41

No, pošta umí naslibovat i dodání do druhého dne, ale spolehlivé je to jak kdy, u nás většinou nikdy (tak 80% neúspěšnost). V neděli by to vzali třeba na Hlavní poště, ale tipuju, že by stejně odeslali až v pondělí. Taky bych volila inou společnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6509
8.4.18 19:52

Pošli jako službu EMS České pošty, nikdy se mi nestalo, že by do druhého dne nedorazilo a já jsem se naposílala celkem dost, tato služba se mi osvědčila nejvíce, vlastně se mi nestalo, že by nedorazilo druhý den, a to včetně předvánočního času, kdy jsem upřednostňovala před Balíkem do ruky. Ale ověřila bych si na telefonu ten den podání neděli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
8.4.18 19:53
@ugluk píše:
No, pošta umí naslibovat i dodání do druhého dne, ale spolehlivé je to jak kdy, u nás většinou nikdy (tak 80% neúspěšnost). V neděli by to vzali třeba na Hlavní poště, ale tipuju, že by stejně odeslali až v pondělí. Taky bych volila inou společnost.

EMS opravdu dojde do druhého dne, u tohoto druhu zásilky to pošta garantuje a opravdu to funguje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68873
8.4.18 19:57

@Regina Hero jo? No, zkoušet nebudu, ale díky za info. Oni občas mají problém najít i naši adresu (a ne, v adrese nebo označení problém není) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák