Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Stačí pročíst zakladatelky další založené diskuse aby si člověk udělal obrázek ![]()
No a co kdyz ji to napises, ona to zacne resit a on ji rekne s kym vsim spal vcetne tebe? To o ni neprijdes?? Ja opravdu nechapu tu logiku. Spis mi pride, ze chces aby se s nim rozesla a tys po nem mohla skocit ![]()
@dement231 píše:
mě je on ukradedenej, chci pomoct jí, ale chci jí jen tak malinko pošťouchnout k tomu aby si na to přišla sama
Ty s nekym kdo je Ti ukradeny spis??
Spis ses dozvedela, zes mu sedla na lep a nebylas jedina a ted to nemuzes rozdychat
kamaradkam se tohle nedela, jejich chlap je tabu a naky jen tak malinko postouchnout si nech do pohadek. Chtela bys sama sebe za kamaradku?? Odpoved dostanes pote, co se ji uprimne priznas.
@hudečice píše:
Tak třeba pokud má t-mobile, tak můžeš na její číslo normálně z brány. Nemusíš se registrovat.
má vodafone, ale o to nejde, její přítel je hacker, mám strach aby nějak nezjistil ip adresu z jaké to bylo odesláno ![]()
@dement231 píše:
má vodafone, ale o to nejde, její přítel je hacker, mám strach aby nějak nezjistil ip adresu z jaké to bylo odesláno
tak zajdi na pc někam do města do internetové kavárny.
@dement231 píše:
on je hacker proto se bojim že když to napíšu z domova tak by mohl nějak zjistit ip adresu
to nejde tak jednoduše
@hudečice píše:
tak zajdi na pc někam do města do internetové kavárny. [/cita
tam se to nedá nějak dohledat?
@Tom-Jerry píše:
Stačí pročíst zakladatelky další založené diskuse aby si člověk udělal obrázek
stačí se podívat na nick, ale co už aspoň tady není nuda
@dement231 píše:@hudečice píše:
tak zajdi na pc někam do města do internetové kavárny. [/cita
tam se to nedá nějak dohledat?Z ceho mas strach, ze Te nebude chtit pak?
@dement231 píše:
má vodafone, ale o to nejde, její přítel je hacker, mám strach aby nějak nezjistil ip adresu z jaké to bylo odesláno
Máš strach, že si o tobě bude myslet něco špatného? Máš strach, že ho pak nebudeš moct ulovit, až ho ona pošle někam? Nebo z čeho máš strach?
@misi11 píše:
Z ceho mas strach, ze Te nebude chtit pak?
nechci aby se ona dozvěděla kdo to psal
Nicmene kdyz zpravu posles ji, tak je snad jedno jestli on je hacker. Nebo ji jako sebere mobil a bude zkoumat odkud zprava prisla?? Jenom kdyz to vezmu za sebe, tak me prijit anonymni zprava z netu, ze me chlap podvadi, tak ji mazu a neresim…
@dement231 píše:
nechci aby se ona dozvěděla kdo to psal