Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@dement231 Prosím anonymní, jinak smazat.
Byla jsem na místě Tvé „kamarádky“. Byla za to dala hodně, kdyby mi někdo tenkrát nastínil situaci v celé nahotě
, ale rozhodně bych si nepřála, aby mi tu pravdu zjevovala dotyčná „kamarádka“
Ono se tenkrát také snažila, aby se to profláklo, ale nějak se to nedařilo.
@dement231 takovou kámošku jako jsi ty, bych fakt chtěla mít ![]()
@dement231 holka stačí přečíst tvoje ostatní založené diskuze
To mě hlava nebere co jsi za cloveka? prezdivka je doslovná v tomto případě.
@Anonymní píše:
@dement231 Prosím anonymní, jinak smazat.
Byla jsem na místě Tvé „kamarádky“. Byla za to dala hodně, kdyby mi někdo tenkrát nastínil situaci v celé nahotě, ale rozhodně bych si nepřála, aby mi tu pravdu zjevovala dotyčná „kamarádka“
Ono se tenkrát také snažila, aby se to profláklo, ale nějak se to nedařilo.
Není to jedno, kdo tu nahou pravdu nastíní?
@Kobliha51 píše:
Není to jedno, kdo tu nahou pravdu nastíní?
@dement231 Kup si simku, nebo napis z budky..internetove kavarny…Nejde to zjistit jen tak, hacker nehacker. Ale osobne bych ji to rekla do oci, udelalas chybu, tak se k tomu postav celem..
@renduli píše:
A má přijít i na to, že ji podváděl s tebou?
V zájmu té kamarádky rozhodně, aby mohla pseudokamarádku zakladatelku kopnout někam, ideálně doslovně ![]()
Nicméně stejně bych řekla, že je to buď troll nebo dělá čest svému nicku ![]()
@j.a.n.i1 píše:
V zájmu té kamarádky rozhodně, aby mohla pseudokamarádku zakladatelku kopnout někam, ideálně doslovněNicméně stejně bych řekla, že je to buď troll nebo dělá čest svému nicku
No divala jsem se na profil..ty diskuze co zalozila jsou taky dost vyzivny…
@tessa2323 píše:
No divala jsem se na profil..ty diskuze co zalozila jsou taky dost vyzivny…
@tessa2323 píše:
@dement231 Kup si simku, nebo napis z budky..internetove kavarny…Nejde to zjistit jen tak, hacker nehacker. Ale osobne bych ji to rekla do oci, udelalas chybu, tak se k tomu postav celem..
Určitě se to nedá zjistit třeba z budky?
@Lucinka055 píše:
Určitě se to nedá zjistit třeba z budky?
Myslím, že u dementa231 je to úplně jedno.
@Anonymní píše:
@Kobliha51 Není, vlastně je to zrada od dvou Tobě vlastně nejbližších lidí. Není, když máš kamarádku, se kterou řešíš její HPV děložního čípku, kterou pustíš na PC a ona si tiskne Tvé maily s přítelem, ale to jsem se dozvěděla až zpětně, kupovala si stejné spodní prádlo.
No nevím. Ta zrada zůstane zradou i když ti to řekne kdokoliv. Ovšem zahýbat s kamarádem - kamarádkou partnera, to je jeden z největších hnusů. To je pravda. Mě by bylo jedno i kdyby to vyhlásili místním rozhlasem. Důležitý by pro mě byl ten skutek, nikoliv cesta, kterou se to dozvím. Ale jsme lidé různí. ![]()