Odeslání anonymní SMS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1519
30.5.17 20:21

@Kakika Naprosto souhlasím. Tohle je docela děsný. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
30.5.17 20:45

@dement231 kup simku jinou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.5.17 20:53

@dement231 Prosím anonymní, jinak smazat.
Byla jsem na místě Tvé „kamarádky“. Byla za to dala hodně, kdyby mi někdo tenkrát nastínil situaci v celé nahotě :lol:, ale rozhodně bych si nepřála, aby mi tu pravdu zjevovala dotyčná „kamarádka“ :poblion: Ono se tenkrát také snažila, aby se to profláklo, ale nějak se to nedařilo.

• Citovat
  • Upravit
1648
30.5.17 21:09

@dement231 takovou kámošku jako jsi ty, bych fakt chtěla mít :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1776
30.5.17 21:41

@dement231 holka stačí přečíst tvoje ostatní založené diskuze 8o To mě hlava nebere co jsi za cloveka? prezdivka je doslovná v tomto případě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
30.5.17 21:42
@Anonymní píše:
@dement231 Prosím anonymní, jinak smazat.
Byla jsem na místě Tvé „kamarádky“. Byla za to dala hodně, kdyby mi někdo tenkrát nastínil situaci v celé nahotě :lol:, ale rozhodně bych si nepřála, aby mi tu pravdu zjevovala dotyčná „kamarádka“ :poblion: Ono se tenkrát také snažila, aby se to profláklo, ale nějak se to nedařilo.

Není to jedno, kdo tu nahou pravdu nastíní?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.5.17 21:49
@Kobliha51 Není, vlastně je to zrada od dvou Tobě vlastně nejbližších lidí. Není, když máš kamarádku, se kterou řešíš její HPV děložního čípku 8), kterou pustíš na PC a ona si tiskne Tvé maily s přítelem, ale to jsem se dozvěděla až zpětně, kupovala si stejné spodní prádlo.
@Kobliha51 píše:
Není to jedno, kdo tu nahou pravdu nastíní?
  • Citovat
  • Upravit
914
30.5.17 23:24

@dement231 Kup si simku, nebo napis z budky..internetove kavarny…Nejde to zjistit jen tak, hacker nehacker. Ale osobne bych ji to rekla do oci, udelalas chybu, tak se k tomu postav celem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101761
30.5.17 23:28
@renduli píše:
A má přijít i na to, že ji podváděl s tebou?

V zájmu té kamarádky rozhodně, aby mohla pseudokamarádku zakladatelku kopnout někam, ideálně doslovně :mrgreen:

Nicméně stejně bych řekla, že je to buď troll nebo dělá čest svému nicku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
30.5.17 23:38
@j.a.n.i1 píše:
V zájmu té kamarádky rozhodně, aby mohla pseudokamarádku zakladatelku kopnout někam, ideálně doslovně :mrgreen:Nicméně stejně bych řekla, že je to buď troll nebo dělá čest svému nicku :think:

No divala jsem se na profil..ty diskuze co zalozila jsou taky dost vyzivny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6509
30.5.17 23:44
@tessa2323 Mno, jo, no, rok zpátky https://www.emimino.cz/…ztah-250252/ píše jakýkoliv nápady sem.. 8o Často se mi to nestává, ale došly mi slova..
@tessa2323 píše:
No divala jsem se na profil..ty diskuze co zalozila jsou taky dost vyzivny…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
31.5.17 06:33
@tessa2323 píše:
@dement231 Kup si simku, nebo napis z budky..internetove kavarny…Nejde to zjistit jen tak, hacker nehacker. Ale osobne bych ji to rekla do oci, udelalas chybu, tak se k tomu postav celem..

Určitě se to nedá zjistit třeba z budky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4201
31.5.17 07:50
@Lucinka055 píše:
Určitě se to nedá zjistit třeba z budky?

Myslím, že u dementa231 je to úplně jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
31.5.17 12:15
@Anonymní píše:
@Kobliha51 Není, vlastně je to zrada od dvou Tobě vlastně nejbližších lidí. Není, když máš kamarádku, se kterou řešíš její HPV děložního čípku 8), kterou pustíš na PC a ona si tiskne Tvé maily s přítelem, ale to jsem se dozvěděla až zpětně, kupovala si stejné spodní prádlo.

No nevím. Ta zrada zůstane zradou i když ti to řekne kdokoliv. Ovšem zahýbat s kamarádem - kamarádkou partnera, to je jeden z největších hnusů. To je pravda. Mě by bylo jedno i kdyby to vyhlásili místním rozhlasem. Důležitý by pro mě byl ten skutek, nikoliv cesta, kterou se to dozvím. Ale jsme lidé různí. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
blabla123
31.5.17 19:16

Dojdi si k psychiatrovi, pomůže ti!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody